Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

QUOTE(Liule @ 2010 04 02, 12:14)
Ziurint kaip po to ji desi, jei sodinsi isilgai bus pailgas, o jei i ploti bus toks platus, bet ryskiai nelabai apvalus, nors forma apklijavus gali visai idomiai ir graziai atrodyti.. o man cia ideja sove, kad gali pabandyti tokiu atveju su dviem burbulais suzaisti. Tada tavo oazes forma bus privalumas. Bent as taip manau. Kazka panasaus dare Landrita..

Du burbulus ant vienos sakos, ar ant dvieju saku po viena? smile.gif
O kaip jus padarot apvalu burbuliuka? Labai daug reikia slifuot aplink, kol suapvaleja?
Atsakyti
QUOTE(Pupu_mama @ 2010 04 02, 12:18)
O kaip jus padarot apvalu burbuliuka? Labai daug reikia slifuot aplink, kol suapvaleja?

Vienas virs kito, ant vienos sakos. Galima bandyti ant atskiru, cia jau fantazijos reikalas. Senesnese temose yra pvz. As is oazes dar nebandziau atvirai pasakius ax.gif , dar nesibaige kalediniu burbulu atsargos. Dabar is popieriaus pirma pagrinda gaminuosi, nes reikia diiiideli medi pasigamanti, o kalediniu reikiamo dydzio neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Liule @ 2010 04 02, 12:27)
Vienas virs kito, ant vienos sakos. Galima bandyti ant atskiru, cia jau fantazijos reikalas. Senesnese temose yra pvz. As is oazes dar nebandziau atvirai pasakius  ax.gif , dar nesibaige kalediniu burbulu atsargos. Dabar is popieriaus pirma pagrinda gaminuosi, nes reikia diiiideli medi pasigamanti, o kalediniu reikiamo dydzio neturiu.

ant stikliniu burbulu klijuojat? o kaip pritvirtinat pagaliuka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupu_mama @ 2010 04 02, 13:06)

Ne, tik ant plastikiniu, stikliniai svorio neatlaiko, o ir plastiko storesnius renkuosi. Siaip maximiniai pats tas.. O tvirtinasi paprastai : nudroziu pagali ir pasmeigiu (ziauru lotuliukas.gif ) o kad tvirciau laikytusi dar karstu kliju uzpilu
Atsakyti
Galetumet pasidalint info, kur randate graziu papuosimu medeliams? Be "senuku". 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupu_mama @ 2010 04 02, 15:36)
Galetumet pasidalint info, kur randate graziu papuosimu medeliams? Be "senuku".  4u.gif

O is kokio jus miesto?
As kaip kauniete tai aktivi Urmo bazese biggrin.gif
Atsakyti
oj, tiksliai, nepasakiau miesto. Vilnius smile.gif i jusu urmo baze ir as planuoju kelione, man rodos man ten patiks biggrin.gif
Atsakyti
na kagi kad ir geliu darbymetis pas mane bet vis tiek...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 balandžio 2010 - 10:21
Laba diena, na ką, trys medeliai jau gatavi nail.gif laukia ketvirtas...bet kooookių aš šnd looobių aptikau vienoj sodininkų parduotuvėj, praktiškai visko, ko ieškojau bigsmile.gif net lazdelių klijų pačių mažiausių thumbup.gif

QUOTE(Landrita @ 2010 04 01, 19:16)
Cia kiek skaiciau kitu net sprogineja pistoletai, tai gal galingi  g.gif  Mano buvo ir dabar yra 40 V ir visai gerai  thumbup.gif

blink.gif oho...baisu, aš su pigiausiu darau...

QUOTE(Pupu_mama @ 2010 04 02, 09:18)

tai, kad labai lengvai tas burbulas pasidaro, apipjaustai ir viskas, tik reikia aštraus įrankio 4u.gif

QUOTE(Pupu_mama @ 2010 04 02, 10:06)

dariau ir ant stiklinio, puikiai klijuojasi thumbup.gif nusmailini šakelę ir mauni mirksiukas.gif

QUOTE(karalyste @ 2010 04 02, 14:25)
na kagi kad ir geliu darbymetis pas mane bet vis tiek...

iš tolo gražiai atrodo...tik .man norėtus iš arčiau apžiūrėti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 23 balandžio 2010 - 10:22
QUOTE(ausrele @ 2010 04 02, 19:51)
dariau ir ant stiklinio, puikiai klijuojasi thumbup.gif  nusmailini šakelę ir mauni  mirksiukas.gif
iš tolo gražiai atrodo...tik .man norėtus iš arčiau apžiūrėti  blush2.gif

nezinau, kaip jums, o mano praktikoje 1.5 kg saldainiu stiklinis burbulas neatlaike, ir "kojele" sutrupejo. Nors klijuojasi tikrai gerai.

O is arciau ir man cekava paziuret ax.gif ir man labai patiko su geishos saldainiukais medelis. Jau nepirma karta nespeju igyvendin ideju, kaip kazkas kitas pirmesnis igyvendina panasaus stiliaus, pobudzio darbeli. Bet turiu pripazaint, kad labai meistriskai padaryta good.gif
Atsakyti
na kagi dar vienas darbelis jau manau paskutinis pries mano megstamiausia svente thumbup.gif dievinu velyku procesa kai reikia marginti kiausinius ax.gif pavaikejus.... ax.gif blush2.gif blush2.gif

na stai 2 rusiu ieina saldainiai taip padaryta ,jog suvalgius saldainius esancius apling geles zieda ,zieda praskleis ir liks kompozicija
user posted image
Atsakyti
Čia mano pirmieji bandymai ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PASmane: 06 balandžio 2010 - 10:47