Įkraunama...
Įkraunama...

Saldainiu medeliai-3

Kokio grožio prikūrę, prisižiūrėjau ir pati užsinorėjau... Šaunuolės
Atsakyti
QUOTE(virginija.k @ 2010 03 30, 21:59)
Kokio grožio prikūrę, prisižiūrėjau ir pati užsinorėjau... Šaunuolės

bandyk ir tu tikrai nera labai sudetinga smile.gif o ir atpalaiduoja smile.gif
Atsakyti
pritariu , kad nesudetinga, bet vis tik pastangu ir kruopstumo reikalauja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2010 03 30, 08:58)
ar eina įdėti gipsą į tą vazonėlį ar puodelį taip, kad suvalgius saldainius nuo medelio tą puodelį/vazonėlį panaudoti eitų?

ar reikia įkloti kokį celofaną? ar gipsas lengvai išsiima? kaip darote?

QUOTE(Lindra @ 2010 03 30, 15:20)
ir dar klausimukas - ar to gipso svorio tame vazonėlyje užtenka, kad išlaikytų 1 - 1,5 kg saldainių medelį, ar nereikėtų į tą gipsą dar kokių akmenukų primest (dėl svorio)?

niekas negali į mano klausimukus atsakyt? unsure.gif
prašau.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2010 03 31, 12:03)
niekas negali į mano klausimukus atsakyt?  unsure.gif
prašau..  rolleyes.gif

Jei norite, kad vazoneli butu galima dar panaudoti, tai itieskite celofana, patarciau storesni. O del svorio, tai pagal vazonelio dydi ir atitinkamai medeli darykite.Prie mazo vazonelio labiau tiktu mazi saldainiukai, nes nuo dideliu saldainiu gaunasi didele medzio galva, tai gali virsti i sonus.Jei vazonas didelis, platus, tai akmenu nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Landrita: 31 kovo 2010 - 11:05
Laba diena 4u.gif
Vakar bedarant medeli atsirado siokiu tokiu nesklandumu ax.gif

Siaubas, kaip man nelimpa saldainis prie oazes doh.gif kazi kodel?? ir jei prilimpa, tai stipriau pajudinus, net visas ratas saldainiu nubyrejo blink.gif

Kazi kodel taip?? g.gif pas mane oaze tokia murzinos spalvos, i zaluma labiau...

Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2010 03 31, 13:19)
Laba diena 4u.gif
Vakar bedarant medeli atsirado siokiu tokiu nesklandumu ax.gif

Siaubas, kaip man nelimpa saldainis prie oazes doh.gif  kazi kodel?? ir jei prilimpa, tai stipriau pajudinus, net visas ratas saldainiu nubyrejo  blink.gif

Kazi kodel taip?? g.gif  pas  mane oaze  tokia murzinos spalvos, i zaluma labiau...

Oaze turi buti rusvos arba pilkos spalvos. Jei ji labiau zalios spalvos, tai ta oaze labiau tinka gyvoms gelems drekinti. Gal klijai nepakankamai gerai isile, ir speja sustengti kol priklijuojate. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Landrita @ 2010 03 31, 09:42)
Oaze turi buti rusvos arba pilkos spalvos. Jei ji labiau zalios spalvos, tai ta oaze labiau tinka gyvoms gelems drekinti. Gal klijai nepakankamai gerai isile, ir speja sustengti kol priklijuojate.  g.gif

na, taip, ta oaze pirkau is gelininkes unsure.gif o tokia netinka?? ir kur jus perkate rusva arba pilka? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2010 03 31, 16:05)
na, taip, ta oaze pirkau is gelininkes unsure.gif o tokia netinka?? ir kur jus perkate rusva arba pilka? Aciu 4u.gif

Ta zalsva yra trapesne nei kitos. Ji yra skirta tik gyvoms gelems (paskui pripila vandens ir ta oaze islaiko dregme), o kitos oazes tik dirbtinems gelems, jos stipresnes. Rusva ar pilka (cia yra ta pati, tik spalva kitokia) yra pirkti geliu, floristikos salonuose. Tik reikia pardavejai pasakyti, kad netikroms gelems reikalinga.
Atsakyti
kaip jus pasliapet tarpelius triufeliniu saldainiu g.gif nenaudojant daug geliu
Atsakyti
QUOTE(azalija170 @ 2010 03 31, 16:31)
kaip jus pasliapet tarpelius triufeliniu saldainiu  g.gif nenaudojant daug geliu

I tarpelius iklijuoja mazesnius, kitos rusies saldainius, kuriu popiereliai tas pacios ar panasios spalvos, nei dideliu saldainiu mirksiukas.gif
Nors man asmeniskai graziai kai gelytes ar zolytes uzdengia tuos tarpelius bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, medeliu fejos smile.gif Planuoju pirmaji medeli, ir turiu klausima. Kaip cia taip gaunas, kad jei pavirsius apvalus tie saldainiai virsuje graziai pas jus stovi? Man rodos jie tai pasvyre turetu buti. Ir saldainiu lapelius klijuojat salia viens kito ar beveik viens ant kito?

Kokia seka reiktu klijuot saldainius? Ratu nuo apacios ar eilute i auksti?
blink.gif

Antras klausimas butu: Jei darot bumbulus is susuktu zurnalo lapu, kaip padarot skyle pagaliukui ikist?
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupu_mama: 31 kovo 2010 - 15:08