QUOTE(IngridaB @ 2010 03 22, 13:38)
O aš vieną turėjau-neuždengiau,tai matyt ir nušąlo.Labai jau sunkiai dygo.Aš tiesiai į daržą sėjau,tai tik vienas išgyveno.
tai, kad vaistiniai šalavijai daugiamečiai. Po kelis kartus per sezoną gerokai nurėžiu, pernai dar ir į gėlyno vietą persodinau. Nesiruošia išnykti
QUOTE(exDaiva @ 2010 03 23, 18:20)
Nugi grazuoliski tie tavo ciobrai
As tai pasimetus su tais priekoniniais Nebesugalvoju ka namie daigint, ka tiesiai i dirva set...ant palanges - paprikos, pomidorai, o neuzilgo ir visi agurkai, moliugai ir pan. nebetilps....lauke pasesiu prieskonius, tai kai suzels kartu su piktzolem - neatskirsiu gi
Gal patyrusios prieskoniu augintojos gali patart - ka visgi butinai reiktu namie pasiset, o ka galiu tiesiai i siltnami ar i darza
As tai pasimetus su tais priekoniniais Nebesugalvoju ka namie daigint, ka tiesiai i dirva set...ant palanges - paprikos, pomidorai, o neuzilgo ir visi agurkai, moliugai ir pan. nebetilps....lauke pasesiu prieskonius, tai kai suzels kartu su piktzolem - neatskirsiu gi
Gal patyrusios prieskoniu augintojos gali patart - ka visgi butinai reiktu namie pasiset, o ka galiu tiesiai i siltnami ar i darza
mano patyrimas yra toks, kad tiesiai į dirvą sėju tik dideles sėklas, o visą kitą sėju daigyklose. Dirvoj labai daug sliekų ir jie papurena žemes kartu su visomis sėklomis.