QUOTE(GAPO @ 2010 03 19, 11:20)
as irgi shitos linijos pirkau . ir citrinzoles ir vaistines ramuneles. maximoje : ir vienas ir kitas
Papildyta:
QUOTE(GAPO @ 2010 03 19, 10:04)
Casual, rozmarino šakelę galima iš rudens įšaknydint prilenkus prie žemės, pasisodint vazone ir į namus parsinešt. Ir nereiks vėl sėt pavasarį. Man jie labai sunkiai dygo, pamenu.
. O katžolę tą citrininę sėjai ar paprastąją? Ar verta ją sodinti daigais, ar geriau tiesiogiai į lauką? Debesylo aš irgi norėčiau kada nors turėti, nes turi daug gerų vaistinių savybių. Tik reikia vartoti atsargiai. Dar skaičiau, kad sėjamas iš rudens.
su rozmarinu susimoviau, nes ant pokucio buvo parashyta kad daugiametis - tai ir palikau lauke sau ramiai ziemoti
labiausiai ir liudna del to kad man jie irgi labai sunkiai dygo, sunkiai augo - o kai galu gale uzbujojo- numarinau ziemot lauke palikus
Katzole dygsta lengvai ir greitai, puikiai suzelia. As sejau i indelius ir po to jau daigiukus i lauka. Ko gero citrinine turejau, nes skonis i citrinines melisos buvo panashus, tik maziau intencyvus - tai liko beveik nepanaudota ta katzole pas mane darze.
debesyla pernai ishkasiau milzinishka, nes buvo planas shaknis panaudoti, bet prasikuiciau ties tom shaknim dvi dienas ir galiausiai pati jas ir sugadinau
jei nori galiu duoti daigiuka - pavasari ar vasara - manau ten bus pas mane ju uzsisejusiu kaip turi but