o pipirnė tarptautiškai yra kaip?
gražuoliai prieskoniai foto
Maniskes Rukola, tokios subujojusios, kad nespeju pjaut, kazi ka galima su jomis pasidaryt isskyrus salotas, jauciu, kad nelabai ka . Nors eik i turgeli ir pardavinek
O jos gali peraugt?
O jos gali peraugt?
QUOTE(Shania @ 2010 05 26, 17:39)
Mano mairunai per sauletas dienas isaugo kaip ant mieliu, nors pradzioje tai tikrai liudnokas vaizdelis buvo, bet dabar stai jau kokie
(antrame plane dasiai)
(antrame plane dasiai)
o tai jie megsta labai saule...
QUOTE(nila_ks @ 2010 05 26, 19:24)
Maniskes Rukola, tokios subujojusios, kad nespeju pjaut, kazi ka galima su jomis pasidaryt isskyrus salotas, jauciu, kad nelabai ka . Nors eik i turgeli ir pardavinek
O jos gali peraugt?
O jos gali peraugt?
Rašo ir yra sakoma kad skaniausia tik jauni švieži lapeliai
Aš apsižioplinau ir tik dabar sėsiu , man labai skanu
rukolos perauga ir būna neskanioooos
gal galima dašių foto iš arčiau pamatyt, nes tikriausiai aš juos turiu nuo pernai užsilikusius sode, tiesiog nepasižymėjau ką pasodinau
gal galima dašių foto iš arčiau pamatyt, nes tikriausiai aš juos turiu nuo pernai užsilikusius sode, tiesiog nepasižymėjau ką pasodinau
QUOTE(jurginėlis @ 2010 05 26, 20:17)
rukolos perauga ir būna neskanioooos
Tai reik tada imt peili i rankas ir shnein, tegu atauga, o tai jau plantacija pas mane. Kazkaip neprisiruosiu prie ju
norėčiau įsisukti į Tavąsias plantacijas, oi norėčiau
QUOTE(jurginėlis @ 2010 05 26, 20:37)
norėčiau įsisukti į Tavąsias plantacijas, oi norėčiau
Jei sekundele palauktumet, tuoj galesit apsidairyt, ka tik is siltnamio su foto
Bendras vaizdelis
Is priekio zemuoginiai spinatai, o veliau Rukola (teks pjaut )
Praeitu metu raudonelis-origanas
Peletrunas
Rozmarinas, naujas, senas sios ziemos neatlaike , o turejau toki nuostabu kera, siais metais issikasiu ir tempsiu namo, kad neprarasciau
Ciobrelis siu metu ir praeitu bando atzelt
Salavijas praeitu metu, zadu kelti i lauka
Ir pabaigai bazilikai po truputuka auga
plantacija
geriau manęs neįsileisk
geriau manęs neįsileisk
QUOTE(ne mama @ 2010 05 26, 21:06)
superine plantacija net pavydu o tai siltnamis ir yra skirtas prieskoninems, ar ir pomidorai ten vasara apsigyvena? turiu tokia sena svajone kada nors turet namuka su atskiru mazu graziu siltnamiuku vientik prieskoniams visokiems ir ciliukams bei paprikoms
Dekui Neturiu darzo, tik siltnami, tai ten visko turiu ir paciai net juokas ima kaip viska sukisau: pomidorai, agurkai, salotos, zirniai, svogunai, burokeliai, morkos, prieskoniai, baklazanus, braskes, cukinijas, paprikos, ridikeliai (juos jau suvalgem), briuselio kopustai, stiebiniai salierai, lyg ir viskas, dar truputi geliu, kurios laikinai. Skamba beprotiskai daug, bet viskas graziai sutilpo, neperkrauta, tik va svogunu kaip beprote susodinau 3 kg. Tai laisku turiu jomajo , tai dabar retinu ir tikrai gyvenime tiek nebesodinsiu.
Papildyta:
QUOTE(jurginėlis @ 2010 05 26, 21:09)
Jei butumei arciau Klaipedos tikrai isileisciau, palengvintum valgymo dalia
Rudeniop bus daug darbelio, su dziovinimu
va mano pipirne
http://public.fotki....-/p5262017.html
http://public.fotki....-/p5262017.html