Įkraunama...
Įkraunama...

---Vaistažolės ir prieskoniai---

QUOTE(IngridaB @ 2010 04 23, 18:41)
O mano peletrūnas prigėrė vandenyje matyt?Ir rozmarinas arba prigėrė irgi arba nušąlo,nors ir uždengtas buvo.Šiandien nupigintą nemažą rozmariną nusipirkau maximoje,jau persodinau. bigsmile.gif

Rozmarinas nežiemoja Lietuvoj doh.gif dengimas čia negelbės doh.gif
Atsakyti
gal yra išmanančių kaip auginti salierus g.gif aš daigelius persodinau į šiltnamį,bet jie tokie dar mažiukai
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2010 05 03, 20:37)
Rozmarinas nežiemoja Lietuvoj  doh.gif dengimas čia negelbės  doh.gif

Pas mane peržiemojo ax.gif Namuose ant palangės. biggrin.gif Lauke tai aišku ne, ypač tokią žiemą.
Atsakyti
Sveikutes prieskoniu augintojos smile.gif vel apsireiskiu cia kaip jaunas menulis nes retai jau ir bejungiu kompiuteri, lauke turim su dukryte ka veikti kai orai atsilo. Tik va prireike jusu pagalbos ax.gif kada jus planuojat prieskoniukus savo i lysve isnesti? pvz. bazilika, ozrage g.gif mano jau tokie nemazi sakyciau gal po planuojanmu 4-tadieniniu salnu jau galeciau nesti, ar dar ankstoka? Visiskai nepamenu kada pernai bazilika i lauka persodinau doh.gif uztai siemet viska kruopsciai zymiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2010 05 05, 12:18)
Sveikutes prieskoniu augintojos  smile.gif  vel apsireiskiu cia kaip jaunas menulis nes retai jau ir bejungiu kompiuteri, lauke turim su dukryte ka veikti kai orai atsilo. Tik va prireike jusu pagalbos  ax.gif  kada jus planuojat prieskoniukus savo i lysve isnesti? pvz. bazilika, ozrage  g.gif  mano jau tokie nemazi sakyciau gal po planuojanmu 4-tadieniniu salnu jau galeciau nesti, ar dar ankstoka? Visiskai nepamenu kada pernai bazilika i lauka persodinau  doh.gif  uztai siemet viska kruopsciai zymiuosi smile.gif

bazilikui tikrai anksti dar- geguzes pabaigoj arba geriau birzeli- jis labai jautrus ne tik salnom, bet ir siaip zemoms temperaturoms, apie ozrage nieko nezinau
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 05 05, 11:46)
bazilikui tikrai anksti dar- geguzes pabaigoj arba geriau birzeli- jis labai jautrus ne tik salnom, bet ir siaip zemoms temperaturoms, apie ozrage nieko nezinau

aciu 4u.gif tai ramiai sau dar menesiuka palauksiu biggrin.gif
Atsakyti
Sodinausi i vazonus melisa ir ciobreli,bet jau 2sav kaip niekas neislenda g.gif kazi kodel?
Atsakyti
QUOTE(nuodemele @ 2010 05 05, 13:32)
Sodinausi i vazonus melisa ir ciobreli,bet jau 2sav kaip niekas neislenda g.gif kazi kodel?

gal per daug žemių užbėriai,o gal drėgmės mažai,aš tai su purkštuvu tokius dalykus laistau,kasdien,man gražiai sudygę buvo,gaila kad nunyko
Atsakyti
Bazilikai išlindo gal centimetrą iš žemės ir į ūgį daugiau nei krust. O va lapelius kitus leidžia. Tokie kupsteliai prie pat žemės. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2010 05 05, 14:36)
gal per daug žemių užbėriai,o gal drėgmės mažai,aš tai su purkštuvu tokius dalykus laistau,kasdien,man gražiai sudygę buvo,gaila kad nunyko

gal zemes perdaug tada g.gif isdygo po vien zolyte per visa vazona.taip pat su tuo purkstuvu lieju kas diena ar dvi
Atsakyti
Ciobreliai po pikavimo, bet va bazilikai tai tokie, kad ner ko rodyt. g.gif

Kai subujos, turesiu ciobreliu daaaaug. biggrin.gif
O kodel cia taip ramu. Jau gal derliu imat tyliai. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
o as pasejau mairunus ir nepasirode verysad.gif ir pasejau vel...i lengvesne zeme. cool.gif
Atsakyti