QUOTE(Irvel @ 2010 03 28, 10:57)
As prisismeigiau nuo pokucio tuos pavadinimus. Dabar is tolo sviecia, ko as cia laukiu sudygstant.
bet kaip atskirti man jie visiskai vienodi
nuprotesiu is smalsumo.....
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 28, 18:02)
čiobrelių lapukai labai smulkučiai, o kokį baziliką sėjot? Vienų lapai ohoho, kokie didžiuliai. Skirtumas, vienok, akivaizdus
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 03 28, 19:18)
čiobrelių lapukai labai smulkučiai, o kokį baziliką sėjot? Vienų lapai ohoho, kokie didžiuliai. Skirtumas, vienok, akivaizdus
Tai baziliku ir spalva skirsis, jei ne zaliasis tebuvo.
QUOTE(Irvel @ 2010 03 28, 19:35)
Tai baziliku ir spalva skirsis, jei ne zaliasis tebuvo.
man rodos zaliasis
ryt idesiu nuotraukeles ir galesim paspeliot ir pakomentuot
bent jau pas mane, tai bazilikai daug stipresni, storesni, kai isdygo, o ciobreliai,tai tokie kaip siuliukai.
mmm na bus matyt pas mane jie dar mazyciai
Pernai sejau zalius bazilikus, o sudygo raudoni. Gal kokie trys daigeliai buvo zaliu, bet man kazkodel po pikiavimo numire. O va raudonus tai ne pirmi metai auginu, gerai viskas man su jais sekasi.
Tik va persodintus i darza bemat suede sraiges.
Tik va persodintus i darza bemat suede sraiges.
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 28, 20:42)
mmm na bus matyt pas mane jie dar mazyciai
na mazuciai ir pas mane - bazilikai is vis gal kokiu 4-5 dienu, o ciobreliams jau daugiau nei savaite, bet jie isdygo daug plonesni ir silpnesni.
Taip pamasciau parasius, kad vis gi gal cia tik pas mane taip
kazkaip is prieskoniniu is vis geriausiai laikosi bazilikas - gal, kad labiausiai myliu
Mano bazilikai labai jau letai auga, uztat dziugina petrazoles . Kadangi susejau per gausiai, tai sian praretinau ir isroviau keleta sumustiniui . Jau atleiskite uz nekukluma, bet kvapas ir skonis mmm tiem parduotuviniam belieka sleptis
Mažina? Kiek žinau, tai didina, kaip ir visi kartumynai, ir gerina virškinimą.
O kaip prieskonis labai tinka varškės patiekalams,marinuotiems, raugintiems agurkams, pomidorams, grybams, taip pat sriuboms, salotoms, padažams ir t.t.
O levandų man irgi reikia, o reikia nemažai, paskaičiavau, kad apie 120krūmukų, pirkt būtų brangu,tai mėginsiu daiginti pati vegetatyviškai, kad būtų greičiau.
O kaip prieskonis labai tinka varškės patiekalams,marinuotiems, raugintiems agurkams, pomidorams, grybams, taip pat sriuboms, salotoms, padažams ir t.t.
O levandų man irgi reikia, o reikia nemažai, paskaičiavau, kad apie 120krūmukų, pirkt būtų brangu,tai mėginsiu daiginti pati vegetatyviškai, kad būtų greičiau.