Apie Rimdziu buvo tikrai kalbeta praeituose temuose

Aš apie Rimdžių irgi mielai užklausčiau dar kartelį ...
nes pasiskaitinėti galima, bet jau tiek daug tų lapų
ir žinokit nerandu 
Bent jau norėčiau jo kontaktų ir nors vieną nuomonę apie jį. nes noriu išsidažyti ir nusikirpti būtent pas jį
ir aišku jei kas kainas pas jį su dažymu ir kirpimu parašytų būčiau labai dėkinga

Bent jau norėčiau jo kontaktų ir nors vieną nuomonę apie jį. nes noriu išsidažyti ir nusikirpti būtent pas jį

QUOTE(nainaa @ 2010 05 01, 14:49)
Gal turite kokiu atsiliepimu apie salona Bonita PC NBazej?Gal kas kirposi ar daze plaukus? 

Sveika Nainaa
Galiu tau pagelbėti dėl apsisprendimo. Dėl dažymo Bonita salone tikrai rekomenduociau kirpėja Diana. Pas ja lankausi nuo rugpjucio menesio, per ta laika mes su ja isbandem visokiu variaciju ant mano galvos. Kiek zinau ir maciau ji super dazo blondines, na ir be abejo kerpa. Dar bandziau kirptis pas Renata is kitos pamainos, kai Diana ne dirbo. Zinai 10metu stazo baige n kursu. Na man patiko ir man patogu nes as gyvenu z.paneriuose. Ne bijok isbandyk verta:)
buvau pas Ruta Morozoviene
Rezultatas super
padare veslia, idomiai kirpta seveliura
Labai lengva susitvarkyt dabar plaukus, tik isiplaunu ir ko nors igniauziau ir liuks

QUOTE(giedre-marija @ 2010 05 16, 23:42)
Merginos, kurios kirpotės pas Iriną (www.laimiss.lt) atsiųskite nuotraukas až. Būsiu labai dėkinga. Nes rezervavausi laiką ir taip bijau rizikuoti su plaukais, o ypač su dažymu.
As pas ja nieko nesidariau, tik maniau kaip dirba. Neitin suzavejo jos kirpimai, taciau nudaze kiek maciau visai graziai

QUOTE(giedre-marija @ 2010 05 16, 23:42)
Merginos, kurios kirpotės pas Iriną (www.laimiss.lt) atsiųskite nuotraukas až. Būsiu labai dėkinga. Nes rezervavausi laiką ir taip bijau rizikuoti su plaukais, o ypač su dažymu.
Mama buvo pas ja apsikirpti. Pasake nieko ypatingo, bet nesamoniu nepridare

O as 6 diena, einu pas Laimi. Pirma karta. irigi bijau . Kas nors kirpciukus kirpo pas ji? o gal dazet zilus plaukus

QUOTE(lediann @ 2010 05 12, 17:26)
Sveika Nainaa
Galiu tau pagelbėti dėl apsisprendimo. Dėl dažymo Bonita salone tikrai rekomenduociau kirpėja Diana. Pas ja lankausi nuo rugpjucio menesio, per ta laika mes su ja isbandem visokiu variaciju ant mano galvos. Kiek zinau ir maciau ji super dazo blondines, na ir be abejo kerpa. Dar bandziau kirptis pas Renata is kitos pamainos, kai Diana ne dirbo. Zinai 10metu stazo baige n kursu. Na man patiko ir man patogu nes as gyvenu z.paneriuose. Ne bijok isbandyk verta:)
Gaila, kad paveluotai as i si skyreli uzsukau, o uzsukau, nes vakar buvau kirpykloj, tai taip nukirpo, kad verkt norisi. O norejau uzsukti i Bonita, bet kazkaip

QUOTE(bonza @ 2010 05 17, 11:12)
buvau pas Ruta Morozoviene
Rezultatas super
padare veslia, idomiai kirpta seveliura
Labai lengva susitvarkyt dabar plaukus, tik isiplaunu ir ko nors igniauziau ir liuks 

kiek ima uz kirpima?
gal galima butu nuotraukyte kirpimo?
QUOTE(vijana @ 2010 05 18, 17:45)
Gaila, kad paveluotai as i si skyreli uzsukau, o uzsukau, nes vakar buvau kirpykloj, tai taip nukirpo, kad verkt norisi. O norejau uzsukti i Bonita, bet kazkaip
ach, o buciau gal neapsirikus 

O kur kirpotes ir pas ka?
QUOTE(svetelis @ 2010 05 18, 19:03)
90 lt

QUOTE(nainaa @ 2010 05 18, 21:37)
O kur kirpotes ir pas ka?
Lazdynuose, kitoj pusej kur parduot. Papartis buvo , dabar Iki