Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Apie Rimdziu buvo tikrai kalbeta praeituose temuose ax.gif
Atsakyti
Aš apie Rimdžių irgi mielai užklausčiau dar kartelį ... blush2.gif nes pasiskaitinėti galima, bet jau tiek daug tų lapų doh.gif ir žinokit nerandu g.gif

Bent jau norėčiau jo kontaktų ir nors vieną nuomonę apie jį. nes noriu išsidažyti ir nusikirpti būtent pas jį smile.gif ir aišku jei kas kainas pas jį su dažymu ir kirpimu parašytų būčiau labai dėkinga ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre-marija: 12 gegužės 2010 - 10:28
QUOTE(nainaa @ 2010 05 01, 14:49)
Gal turite kokiu atsiliepimu apie salona Bonita PC NBazej?Gal kas kirposi ar daze plaukus? g.gif

Sveika Nainaa
Galiu tau pagelbėti dėl apsisprendimo. Dėl dažymo Bonita salone tikrai rekomenduociau kirpėja Diana. Pas ja lankausi nuo rugpjucio menesio, per ta laika mes su ja isbandem visokiu variaciju ant mano galvos. Kiek zinau ir maciau ji super dazo blondines, na ir be abejo kerpa. Dar bandziau kirptis pas Renata is kitos pamainos, kai Diana ne dirbo. Zinai 10metu stazo baige n kursu. Na man patiko ir man patogu nes as gyvenu z.paneriuose. Ne bijok isbandyk verta:)
Atsakyti
Merginos, kurios kirpotės pas Iriną (www.laimiss.lt) atsiųskite nuotraukas až. Būsiu labai dėkinga. Nes rezervavausi laiką ir taip bijau rizikuoti su plaukais, o ypač su dažymu.
Atsakyti
buvau pas Ruta Morozoviene wub.gif wub.gif wub.gif Rezultatas super thumbup.gif thumbup.gif padare veslia, idomiai kirpta seveliura thumbup.gif Labai lengva susitvarkyt dabar plaukus, tik isiplaunu ir ko nors igniauziau ir liuks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2010 05 16, 23:42)
Merginos, kurios kirpotės pas Iriną (www.laimiss.lt) atsiųskite nuotraukas až. Būsiu labai dėkinga. Nes rezervavausi laiką ir taip bijau rizikuoti su plaukais, o ypač su dažymu.

As pas ja nieko nesidariau, tik maniau kaip dirba. Neitin suzavejo jos kirpimai, taciau nudaze kiek maciau visai graziai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre-marija @ 2010 05 16, 23:42)

Mama buvo pas ja apsikirpti. Pasake nieko ypatingo, bet nesamoniu nepridare smile.gif
O as 6 diena, einu pas Laimi. Pirma karta. irigi bijau . Kas nors kirpciukus kirpo pas ji? o gal dazet zilus plaukus blush2.gif nest turiu jau kazkiek.
Atsakyti
QUOTE(lediann @ 2010 05 12, 17:26)
Sveika Nainaa
Galiu tau pagelbėti dėl apsisprendimo. Dėl dažymo Bonita salone tikrai rekomenduociau kirpėja Diana. Pas ja lankausi nuo rugpjucio menesio, per ta laika mes su ja isbandem visokiu variaciju ant mano galvos. Kiek zinau ir maciau ji super dazo blondines, na ir be abejo kerpa. Dar bandziau kirptis pas Renata is kitos pamainos, kai Diana ne dirbo. Zinai 10metu stazo baige n kursu. Na man patiko ir man patogu nes as gyvenu z.paneriuose. Ne bijok isbandyk verta:)

Gaila, kad paveluotai as i si skyreli uzsukau, o uzsukau, nes vakar buvau kirpykloj, tai taip nukirpo, kad verkt norisi. O norejau uzsukti i Bonita, bet kazkaip ax.gif ach, o buciau gal neapsirikus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 05 17, 11:12)
buvau pas Ruta Morozoviene  wub.gif  wub.gif  wub.gif Rezultatas super  thumbup.gif  thumbup.gif  padare veslia, idomiai kirpta seveliura  thumbup.gif  Labai lengva susitvarkyt dabar plaukus, tik isiplaunu ir ko nors igniauziau ir liuks  rolleyes.gif

kiek ima uz kirpima?
gal galima butu nuotraukyte kirpimo?
Atsakyti
QUOTE(vijana @ 2010 05 18, 17:45)
Gaila, kad paveluotai as i si skyreli uzsukau, o uzsukau, nes vakar buvau kirpykloj, tai taip nukirpo, kad verkt norisi. O norejau uzsukti i Bonita, bet kazkaip  ax.gif ach, o buciau gal neapsirikus  smile.gif

O kur kirpotes ir pas ka?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2010 05 18, 19:03)
kiek ima uz kirpima?
gal galima butu nuotraukyte kirpimo?

90 lt 4u.gif nuotraukas kai nukrausiu, ikelsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nainaa @ 2010 05 18, 21:37)
O kur kirpotes ir pas ka?

Lazdynuose, kitoj pusej kur parduot. Papartis buvo , dabar Iki
Atsakyti