na va prireklamavot laimi, tai nebegaliu uzsirezervuoti laiko net geguzes men, laisvas laikas tik birzeli O taip reikia nusidazyti ir apsikipti, juk krikstynos laukia
QUOTE(SaDa @ 2010 04 30, 11:44)
na va prireklamavot laimi, tai nebegaliu uzsirezervuoti laiko net geguzes men, laisvas laikas tik birzeli O taip reikia nusidazyti ir apsikipti, juk krikstynos laukia
jeigu nori galiu perleisti savo laika geguzes 14 dienai 12val, kadangi paaiskejo,kad nebusiu tuo metu vilniuje. tik pas mane registracija tik dazymui be kirpimo nu nzn jei ka rasyk i a.z.
QUOTE(SaDa @ 2010 04 30, 11:44)
Kad visada minimum pries 2, o geriausia pries 3 sav. reikia registruotis, o jei paskui suzinai, kad negalesi
Gal turite kokiu atsiliepimu apie salona Bonita PC NBazej?Gal kas kirposi ar daze plaukus?
QUOTE(nainaa @ 2010 05 01, 15:49)
Gal turite kokiu atsiliepimu apie salona Bonita PC NBazej?Gal kas kirposi ar daze plaukus?
Nebloga kirpeja Diana.
Noretusi daugiau atsiliepimu sulaukt kaip kerpa,kaip dazo?nemegstu rizikuoti todel ieskau gerai ismanancios savo darba.O ne siaip "Bele apkirpau" ir viskas.Kiek zinau dirba su Keune dazais.Tik va kazin kaip ten kirpejos...
QUOTE(nainaa @ 2010 05 02, 15:23)
Noretusi daugiau atsiliepimu sulaukt kaip kerpa,kaip dazo?nemegstu rizikuoti todel ieskau gerai ismanancios savo darba.O ne siaip "Bele apkirpau" ir viskas.Kiek zinau dirba su Keune dazais.Tik va kazin kaip ten kirpejos...
Mane irgi domina si kirpykla. Bet pastoviai kai praeinu klientu nebuna arba vienas kitas
Sake,kad dirba dvi pamainos.Kai buvau abi kirpejos buvo uzimtos ta kart pamainos.Kita syki praejau,buvo lyg kita pamaina,tai tuscia.kainos palyginti lyg normalios.
Merginos gal kuri buvote Gatineau grozio salone, nes as planuoju dabar gristi is uz sienio prisiaugunti plaukus? gal kokiu komentaru turit?
Sveikos,
Man reiktu patarimo, pas kuri kirpeja eit sruogeliu dazymui?
Galas dazotes ta 'laisvos rankos' technika - balayage/baliage, vadinama, zodziu, be foliju (gisele gunchen, jennifer aniston stilium ir pan)?
As apskritai nesidaziau niekada ir butu nuostabu jei man is pirmo karto padarytu to, ko noriu. Taip kad man aktualiausias buten sioje srity profesionalumas.
Buciau dekinga uz pagalba!
Man reiktu patarimo, pas kuri kirpeja eit sruogeliu dazymui?
Galas dazotes ta 'laisvos rankos' technika - balayage/baliage, vadinama, zodziu, be foliju (gisele gunchen, jennifer aniston stilium ir pan)?
As apskritai nesidaziau niekada ir butu nuostabu jei man is pirmo karto padarytu to, ko noriu. Taip kad man aktualiausias buten sioje srity profesionalumas.
Buciau dekinga uz pagalba!