Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(egle50 @ 2010 04 22, 10:42)
prisidedu prie klausimo, man irgi aktualu, kad garbanotus gerai kerpa, gi specifika kitokia...

as irgi jungiuosi prie garbanoto kolektyvo biggrin.gif plaukai gan smarkiai garbanoti,na,ne afro,bet sukasi visaip i visas puses. siaip ploni,taciau is paziurejimo atrodo,kad ju be proto daug,ilgis truputi zemiau peciu..kokiu dar geresniu kirpeju zinote? nes dazniausiai susiduriu su bandymu juos istiesinti,kas yra beviltiska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wim @ 2010 04 26, 11:15)
Gal kas žinot, kur dingo Vladas iš Mandarino Salon+ ?

o ka tikrai dingo, nes siaip is ten man jis labiausiai patiko unsure.gif
Atsakyti
Jo, jis ten nebedirba. Šiandien kirpausi pas kitą vaikinuką ten, bet nesužavėjo. Gal sužavės, kai ryt išsiplausiu galvą, bet visgi norėčiau Vlado.. smile.gif
Atsakyti
Man geriausias kirpejas Aleksas,kuris priima mano nuomone ir pats pasiulo kas labiau tinka. Kerpuosi pas ji nuo 2005tmetu ir net nepagalvoju apie kita kirpeja. Mano drauges taip pat patenkintos liko pas ji apsikirpusios ar pasidaziusios plaukucius. O kurios nezinojo sito kirpejo pamaciusios mane grizusia is kirpyklos,klausdavo kas kirpo ir daze. Tad rekomenduoju ir jums pas ji pasigrazinti. Dirba etualio grozio salone, salia spaudos rumu. Ir visgi manau,kad vyrai geriausi kirpejai:-).
Atsakyti
O kokios kainos? Kaip jam sekasi trumpi kirpimai?
Atsakyti
QUOTE(Wim @ 2010 04 26, 12:15)
Gal kas žinot, kur dingo Vladas iš Mandarino Salon+ ?

Pabandykit paieskot zirmunu rimi, ten maciau yra atsidares salon+ ir daug vyru kirpeju, gal perbego.. aisku cia tik pamastymas blush2.gif nors aisku jei klauset administratores, tai butu pasakius blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(vaitkute @ 2010 04 28, 09:35)
Pabandykit paieskot zirmunu rimi, ten maciau yra atsidares salon+ ir daug vyru kirpeju, gal perbego.. aisku cia tik pamastymas  blush2.gif  nors aisku jei klauset administratores, tai butu pasakius  blush2.gif

aga idomu ar klause ir ka sake administratore ar kitos kirpejos? Nes manau turetu pasakyti gi...ne karine paslaptis, bet ir siaip jeigu pastoviai kerpates pas Vlada jis turejo ispeti, as kadangi lb senai pas ji buvau tai...
Atsakyti
Skirta Wim: as visada kerpuos ir dazaus,tai sumoku 100-110lt. Mano plaukai pusilgiai,bet virsugalvis ypac trumpai. Drauge trumpus plaukucius pasikirpo,tai man patiko:-). Jis ne kiekviena diena dirba,tai geriau i salona pasiskambint uzsirasyt. As poryt lekiu pas ji:-)
Atsakyti
DĖL VLADO. Administratorė pasakė, kad jis išvyko į užsienį ir, ko gero, nebegrįš.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2010 04 28, 08:15)
Man geriausias kirpejas Aleksas,kuris priima mano nuomone ir pats pasiulo kas labiau tinka. Kerpuosi pas ji nuo 2005tmetu ir net nepagalvoju apie kita kirpeja. Mano drauges taip pat patenkintos liko pas ji apsikirpusios ar pasidaziusios plaukucius. O kurios nezinojo sito kirpejo pamaciusios mane grizusia is kirpyklos,klausdavo kas kirpo ir daze. Tad rekomenduoju ir jums pas ji pasigrazinti. Dirba etualio grozio salone, salia spaudos rumu. Ir visgi manau,kad vyrai geriausi kirpejai:-).

Vat man irgi atrodo, kad vyrai geresni kirpejai biggrin.gif pas nauja kirpeja nuejau, kai senosios kirpimai pradejo kuo toliau tuo labiau nepatikt. Po metu netycia senaja kirpeja sutikau akis i aki, kad jau nebebuvo kaip apsimest, kad nepamaciau blush2.gif o su kokiom grimasom apziurejo mano sukuosena lotuliukas.gif

Kad butu i tema, jau rasiau ne karta - lankausi pas Laimi. Nezinau, gal visi susimoke, bet girdziu tik komplimentus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ai neskauda @ 2010 04 29, 07:53)
Vat man irgi atrodo, kad vyrai geresni kirpejai  biggrin.gif pas nauja kirpeja nuejau, kai senosios kirpimai pradejo kuo toliau tuo labiau nepatikt. Po metu netycia senaja kirpeja sutikau akis i aki, kad jau nebebuvo kaip apsimest, kad nepamaciau  blush2.gif  o su kokiom grimasom apziurejo mano sukuosena  lotuliukas.gif 

Kad butu i tema, jau rasiau ne karta - lankausi pas Laimi. Nezinau, gal visi susimoke, bet girdziu tik komplimentus  biggrin.gif

Ai,o kas tas laimis?
Del kirpejos,maziausiai reik kreipt demesi,juk gal pati kerpies;-).
Atsakyti
QUOTE(Wim @ 2010 04 28, 21:28)
DĖL VLADO. Administratorė pasakė, kad jis išvyko į užsienį ir, ko gero, nebegrįš.. sad.gif

aga i londona, siandien buvau kirpykloje...ten cool.gif
Atsakyti