Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(vilnele @ 2010 04 07, 22:34)
Gal kas žinote kirpėją, kuris/kuri moka kirpti garbanotus plaukus, žino, ką tokiai galvai pasiūlyti g.gif

prisidedu prie klausimo, man irgi aktualu, kad garbanotus gerai kerpa, gi specifika kitokia...
Atsakyti
QUOTE(Lapala @ 2010 04 20, 00:12)
O, taip...Aš irgi buvau su YURY susidūrusi. Jaučiausi sau net atgrasi.Baisiai nukirpo. Po jo kai nuėjau pas kitą kirpėją: 1 klausimas  " pas ka kirpotes", 2 tezė " pas jus cia labai keistai iskarpyta". Zodziu pataikei į skaudžią vietą priminusi tą " žvaigždę". gun_bandana.gif  gun_rifle.gif

Siaip Jurijus savo stiliaus kiek matau nekeicia. Jo metodas tai iskandzioti ir iskarpyti plaukai. As pas ji keleta kartu kirpausi, kartu su pusesere, tai abi vienodai apkirpo ir tiek, gal tik kirpciu ilgis kitas buvo. O siaip sukuosenos pas ji vienodos. Atrodo dainininke Eva pas ji kirpdavosi, gal ir dabar kerpasi, tai kiek maciau panasus kirpimai vienas i kita. O kain tai tikrai neverta.
Papildyta:
QUOTE(kapitale @ 2010 03 28, 14:59)
Labas visoms, ieskancioms svajoniu meistro,

Sitam forume as naujoke, bet uztai esu "profesionali" kirpeju terorizuotoja amzinoje Savo Meistro paieskoje.

Isbandziau galybe salonu, paminesiu keleta:

Giuseppe Luppi (ir kirpausi, ir daziausi), Bomond (irgi viska dariau, neprisimenu meistres vardo), Virginija (is M22, irgi viska), Lina is Totoriu gatves salono (neprisimenu pavadinimo, tik kirpausi), dabar keiciu spalva is sokoladines i blond, einu pas Inga is Grozio Instituto (Vokieciu gatveje).

Tobulai nukirptus ir nudazytus plaukus turejau vieninteli karta, tvarke meistras is italijos, atvaziaves cia treniruoti musu kirpiku (ten, kur dabar yra Lóreal akademija), suplojau nesveika kruva pinigu, bet dabar mokeciau dvigubai net nemirksedama, kad tik butu kam... Zodziu, tas zmogus isvaziavo, mano plaukai ataugo (laikesi puse metu tobulai, nors paaugo gerokai) ir nuo to laiko as ieskojimuose (praejo 7 metai).

Svarstau, kur reiks eiti, jei po antro karto spalva neiseis kokia turi buti, tai gal kas zino kolorista profa, sugebanti gerai isimti geltonuma ir kad nenusiplautu po savaites. Daug noriu, zinau...

As esu irgi viena is tu meistro ieskotoju, taciau veltui. Kazkaip nei vienas manes neuzkabina. Kirpausi ir simonoj, ir pas Rimdziu, pas Giusepe, Juriju, Ti amo salone pas Toma, pas Misa is Tony& Guy. Pas Misa gal ilgiausiai ir uzsibuvau, taciau po paskutinio karto nusivyliau. Ir dabar nezinau kur vel patraukt. Po Misos vaziavau i Kauna pas Andriu, bet irgi nieko gero. Siaip kirpejams nesu labai reikli, pagrindinis mano reikalavimas, kad plaukus butu lengva susitvarkyti ir kad jie graziai ataugtu iki kito kirpimo. Bet kazkaip, sunkoka uzduotis.
Va tai dabar vel reikia traukt i kirpykla, bet pas ka tai nezinau...
Atsakyti
QUOTE(edre @ 2010 04 22, 10:57)

As esu irgi viena is tu meistro ieskotoju, taciau veltui. Kazkaip nei vienas manes neuzkabina. Kirpausi ir simonoj, ir pas Rimdziu, pas Giusepe, Juriju, Ti amo salone pas Toma, pas Misa is Tony& Guy. Pas Misa gal ilgiausiai ir uzsibuvau, taciau po paskutinio karto nusivyliau. Ir dabar nezinau kur vel patraukt. Po Misos vaziavau i Kauna pas Andriu, bet irgi nieko gero. Siaip kirpejams nesu labai reikli, pagrindinis mano reikalavimas, kad plaukus butu lengva susitvarkyti ir kad jie graziai ataugtu iki kito kirpimo. Bet kazkaip, sunkoka uzduotis.

O kaip jums Tomas iš Ti Amo patiko?
Atsakyti
Siaip pas ji seniai kirpausi, bet tikrai geriau nukirpo nei Rimdzius.
Atsakyti
Siaip Jurijus savo stiliaus kiek matau nekeicia. Jo metodas tai iskandzioti ir iskarpyti plaukai. As pas ji keleta kartu kirpausi, kartu su pusesere, tai abi vienodai apkirpo ir tiek, gal tik kirpciu ilgis kitas buvo. O siaip sukuosenos pas ji vienodos. Atrodo dainininke Eva pas ji kirpdavosi, gal ir dabar kerpasi, tai kiek maciau panasus kirpimai vienas i kita. O kain tai tikrai neverta.
Papildyta:

nueik pas mano Andriu kalinausko g. super vaikinas pamatysi patiks smile.gif (as apie sukuosena;-))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambukas*: 24 balandžio 2010 - 00:26
QUOTE(Odora @ 2010 04 08, 18:50)
pasipasokokit, kurios kirpotes pas stella, galvoju ir as pas ja pameginti smile.gif

Stella -Alina dirba grozio salone MONIKA. Justiniskiu g. 144B. 4u.gif
Atsakyti

kaip jums Giuseppe? gal prisimenate , kiek už kirpimą sumokėjote ?
Atsakyti
Gal kas žinot, kur dingo Vladas iš Mandarino Salon+ ?
Atsakyti
QUOTE(bambukas* @ 2010 04 24, 02:26)
nueik pas mano Andriu kalinausko g. super vaikinas pamatysi patiks  smile.gif (as apie sukuosena;-))

O koks tikslesnis adresas?
Papildyta:
QUOTE(anafi @ 2010 04 26, 09:57)
kaip jums Giuseppe? gal prisimenate , kiek už kirpimą sumokėjote ?

Man lyg rodos kad pas ji sumokejau ~150lt tiksliai nepasakysiu, bet siek tiek pigiau nei buvo snekama. Mane tai apkirpo neblogai, ai as is vis nezinau kazkodel mane kirpejai kerpa panasiu stiliumi, jei jau nusikirpau tipo kare, tai visi kazka panasaus ir kerpa. Normaliai, bet antra karta neiciau. Bet puske kai nukirpo tai jos daugiau pas ji nenutemptum. doh.gif
Atsakyti
Jau yra rasyta ir sorry, jei kartojuosi ir persu savo nuomone, bet tikrai gerai tvarko tiek garbanotus plaukus, tiek ir siaip Mindaugas is Tony&Guy.

Na zinote...cia kaip kam turbut bigsmile.gif na apkirpo, nieko ypatingo, sumokejau 100 lt taciau nebuvo jokio skirtumo, lygiai tas pats kas uz 20 lt pacioj paprasciausioj kirpykloj, taip kad daugiau nesigundysiu unsure.gif
Atsakyti
Merginos, ar kuriai teko susidurt su Renata iš YURI? Kažkur skaičiau neblogų atsiliepimų, bet neberandu...
Noriu pamėgint pasilaminuot, o po jūsų atsiliepimų apie Jurijų ir jo iškandžiojimus dabar sudvejojau... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurora11: 26 balandžio 2010 - 14:46
QUOTE(loja5 @ 2010 04 26, 15:10)
Na zinote...cia kaip kam turbut bigsmile.gif na apkirpo, nieko ypatingo, sumokejau 100 lt taciau nebuvo jokio skirtumo, lygiai tas pats kas uz 20 lt pacioj paprasciausioj kirpykloj, taip kad daugiau nesigundysiu unsure.gif

Man Mindaugo kirpimas taip pat nepatiko. Mano plaukai nėra labai garbanoti, labiau banguoti. Po Mindaugo kirpimo nei garbanų, nei bangų nebeliko, plaukai atrodė nušiurę, nuplonėję. Tikrai daugiau pas jį neisiu. O praeitą savaitę buvau pas Viktoriją iš Eslauda, tikrai šauni kirpėja . Man jos kirpimas labai patiko. Kadangi plaukų nenorėjau labai trumpinti, sakė per du kartus bus galima "grąžinti" plaukų normalią būklę. Už kirpimą sumokėjau 100 Lt.
Atsakyti