QUOTE(Lapala @ 2010 04 20, 00:12)
O, taip...Aš irgi buvau su YURY susidūrusi. Jaučiausi sau net atgrasi.Baisiai nukirpo. Po jo kai nuėjau pas kitą kirpėją: 1 klausimas " pas ka kirpotes", 2 tezė " pas jus cia labai keistai iskarpyta". Zodziu pataikei į skaudžią vietą priminusi tą " žvaigždę".
Siaip Jurijus savo stiliaus kiek matau nekeicia. Jo metodas tai iskandzioti ir iskarpyti plaukai. As pas ji keleta kartu kirpausi, kartu su pusesere, tai abi vienodai apkirpo ir tiek, gal tik kirpciu ilgis kitas buvo. O siaip sukuosenos pas ji vienodos. Atrodo dainininke Eva pas ji kirpdavosi, gal ir dabar kerpasi, tai kiek maciau panasus kirpimai vienas i kita. O kain tai tikrai neverta.
Papildyta:
QUOTE(kapitale @ 2010 03 28, 14:59)
Labas visoms, ieskancioms svajoniu meistro,
Sitam forume as naujoke, bet uztai esu "profesionali" kirpeju terorizuotoja amzinoje Savo Meistro paieskoje.
Isbandziau galybe salonu, paminesiu keleta:
Giuseppe Luppi (ir kirpausi, ir daziausi), Bomond (irgi viska dariau, neprisimenu meistres vardo), Virginija (is M22, irgi viska), Lina is Totoriu gatves salono (neprisimenu pavadinimo, tik kirpausi), dabar keiciu spalva is sokoladines i blond, einu pas Inga is Grozio Instituto (Vokieciu gatveje).
Tobulai nukirptus ir nudazytus plaukus turejau vieninteli karta, tvarke meistras is italijos, atvaziaves cia treniruoti musu kirpiku (ten, kur dabar yra Lóreal akademija), suplojau nesveika kruva pinigu, bet dabar mokeciau dvigubai net nemirksedama, kad tik butu kam... Zodziu, tas zmogus isvaziavo, mano plaukai ataugo (laikesi puse metu tobulai, nors paaugo gerokai) ir nuo to laiko as ieskojimuose (praejo 7 metai).
Svarstau, kur reiks eiti, jei po antro karto spalva neiseis kokia turi buti, tai gal kas zino kolorista profa, sugebanti gerai isimti geltonuma ir kad nenusiplautu po savaites. Daug noriu, zinau...
As esu irgi viena is tu meistro ieskotoju, taciau veltui. Kazkaip nei vienas manes neuzkabina. Kirpausi ir simonoj, ir pas Rimdziu, pas Giusepe, Juriju, Ti amo salone pas Toma, pas Misa is Tony& Guy. Pas Misa gal ilgiausiai ir uzsibuvau, taciau po paskutinio karto nusivyliau. Ir dabar nezinau kur vel patraukt. Po Misos vaziavau i Kauna pas Andriu, bet irgi nieko gero. Siaip kirpejams nesu labai reikli, pagrindinis mano reikalavimas, kad plaukus butu lengva susitvarkyti ir kad jie graziai ataugtu iki kito kirpimo. Bet kazkaip, sunkoka uzduotis.
Va tai dabar vel reikia traukt i kirpykla, bet pas ka tai nezinau...