Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Sveikos,

prisiskaičiau čia jūsų atsiliepimų ir gundausi nueiti pas Laimį.
Tačiau aš noriu nusišviesinti plaukus, iš beveik juodų į šviesiai rusvus. Kaip manote ar Laimis tai sugebėtų nesugadinęs man plaukų atlikti? Gal kuriai jau teko tai išbandyti?

O galbūt galėtumėte man kitą meistrą pasiūlyti, kuris turi praktikos tame?
Nes kiek teko susidurti tiesiog nudažyti plaukus ir juos nušviesinti po ilgo tamsaus dažymo yra labai skirtingi dalykai...

Ačiū už jūsų atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(/Eglute/ @ 2010 11 17, 15:41)
Sveikos,
prisiskaičiau čia jūsų atsiliepimų ir gundausi nueiti pas Laimį.
Tačiau aš noriu nusišviesinti plaukus, iš beveik juodų į šviesiai rusvus. Kaip manote ar Laimis tai sugebėtų nesugadinęs man plaukų atlikti? Gal kuriai jau teko tai išbandyti?

Nu kad sugebes,tai manau kad tikrai, bet kad plaukams pakenks tai faktas,nes teks pirmiausiai nuimineti spalva,o tada uzdazyti norima spalva smile.gif ir cia ne kirpejo bus kalte,kad plaukai liks pagadinti,o paprasciausiai ta pati procedura yra kenksminga plaukui.

P.S. bet jeigu turite stiprius,storus plaukus,tai gali dideles zalos ir nebuti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GTE @ 2010 11 16, 14:07)
Tiksliai nežinau, bet manau kad kerpa.

Noriu paklausti koks jos stilius? Aišku nenoriu įžeisti, bet man labai rūpi ar ji ne I aukšto kirpėjų tipažo (priauginti nagai, ryškūs plaukai ir makiažas, tipo ekstravagantiški drabužiai). Tokių labai bijau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 11 17, 17:12)
Noriu paklausti koks jos stilius? Aišku nenoriu įžeisti, bet man labai rūpi ar ji ne I aukšto kirpėjų tipažo (priauginti nagai, ryškūs plaukai ir makiažas, tipo ekstravagantiški drabužiai). Tokių labai bijau  smile.gif

Tikrai ne toks stilius. Labai paprasta, maloni moteris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 11 17, 16:19)
Nu kad sugebes,tai manau kad tikrai, bet kad plaukams pakenks tai faktas,nes teks pirmiausiai nuimineti spalva,o tada uzdazyti norima spalva  smile.gif  ir cia ne kirpejo bus kalte,kad plaukai liks pagadinti,o paprasciausiai ta pati procedura yra kenksminga plaukui.

P.S. bet jeigu turite stiprius,storus plaukus,tai gali dideles zalos ir nebuti  smile.gif

Na, kad procedūra pati yra kenkianti tą puikiai suprantu, tiesiog po suprantančio žmogaus darbo ir po nesuprantančio tas sugadinimo laipsnis gali laaabai skirtis smile.gif todėl ir ieškau tokio kuris supranta ką daro smile.gif
o galbūt žinote ar Laimis nuiminėja spalvą tiesiog nubalindamas plaukus, ar naudoja spalvos nuėmėją tokiais atvejais kaip mano?
Atsakyti
QUOTE(/Eglute/ @ 2010 11 18, 10:02)
Na, kad procedūra pati yra kenkianti tą puikiai suprantu, tiesiog po suprantančio žmogaus darbo ir po nesuprantančio tas sugadinimo laipsnis gali laaabai skirtis smile.gif todėl ir ieškau tokio kuris supranta ką daro smile.gif
o galbūt žinote ar Laimis nuiminėja spalvą tiesiog nubalindamas plaukus, ar naudoja spalvos nuėmėją tokiais atvejais kaip mano?

kaip suprasti nubalindamas? turi omeny-miltelius? nu kadangi bent jau as ji laikau profesionalu,tai tikrai manau kad tures normalu spalvos nuemeja ir nesamoniu nepridarys..
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 11 18, 13:48)
kaip suprasti nubalindamas? turi omeny-miltelius? nu kadangi bent jau as ji laikau profesionalu,tai tikrai manau kad tures normalu spalvos nuemeja ir nesamoniu nepridarys..

Ačiū jums už atsakymą, matyt pas Laimį ir bandysiu laimę thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti