QUOTE(Odora @ 2010 04 08, 17:50)
pasipasokokit, kurios kirpotes pas stella, galvoju ir as pas ja pameginti
nueikite i "paslaugu" skyriu, ten rasite jos pacios uzvesta tema, kuri pilna teigiamu ir neigiamu atsiliepimu.pasiskaitykite ir pati padarykite isvadas
beje, cia paneles nikas toks "Stella", o ne salono pavadinimas
as kerpuosi ir dazausi pas Stella. is blondines i naturalia spalve perejau ir jai paviko mano nusiurusias blondiniskas kasas vienu dazynu perdazyt i silta sokoladine spalvyte,kuri po 1 menesio gal kiek pasiplove. pakartotinai pati namuose pasidaziau - ji man surase dazu numeriukus kuriuos maise , dazu pas ja galima nupirkt. dabar pati karta i du menesius pasidazau - nes spalva kaip naturali:)
ji labai gerai ir kerpa ir dazo.tikrai profe
ji labai gerai ir kerpa ir dazo.tikrai profe
QUOTE(Lapala @ 2010 04 15, 17:52)
Siandien buvau SATE kirpykloje Vilniuje PAS ANDRIU. Panos, geresnio kirpejo dar neturejau Zodziu, pataike i desimtuka ir su kirpimu ir su dazymu. Vienintelis kirpejas, kuri galiu as rekomenduoti ( ir drauges kurios jau buvo galetu).
o kaip fajna man idomu kaip nukirpo ? nes as taip pat pas ji kerpuosi, bet dabar norisi kitos sukuosenos ir kito kirpejo O siaip tai tikrai puikuis kirpejas moka savo darba
Buvau pas Steise Simonoj.
Patiko, galiu rekomenduoti drasiai.
Ir kaina kirpimo normali - 80 lt.
Patiko, galiu rekomenduoti drasiai.
Ir kaina kirpimo normali - 80 lt.
QUOTE(bambukas* @ 2010 04 15, 22:28)
o kaip fajna man idomu kaip nukirpo ? nes as taip pat pas ji kerpuosi, bet dabar norisi kitos sukuosenos ir kito kirpejo O siaip tai tikrai puikuis kirpejas moka savo darba
na, patrumpino, pakarpė ir dar kirpčiukus suorganizavo Kodėl kito ieškai? Man pasirodė, kad jis tikrai be profesinių dalykų domisi dar madomis ir t.t , tad visokie atsinaujinimai ir pasikeitimai jo stichija kaip nusibosti toks gali
Papildyta:
QUOTE(Odora @ 2010 04 16, 20:12)
kiek kainuoja pas ta Andriu ir kurioje vietoje salonas?
kirpimas kiek žinau 50-90 lt. Dažymas įvairiai. salono koordinatės: SAT'E kalinausko g.8/11-25 (įėjimas iš kiemo). Tel.:864588315
QUOTE(Lapala @ 2010 04 18, 16:08)
na, patrumpino, pakarpė ir dar kirpčiukus suorganizavo Kodėl kito ieškai? Man pasirodė, kad jis tikrai be profesinių dalykų domisi dar madomis ir t.t , tad visokie atsinaujinimai ir pasikeitimai jo stichija kaip nusibosti toks gali
Papildyta:
kirpimas kiek žinau 50-90 lt. Dažymas įvairiai. salono koordinatės: SAT'E kalinausko g.8/11-25 (įėjimas iš kiemo). Tel.:864588315
Papildyta:
Ieskojau nes norejau isbandyt kaip kitas kerpa arba gal kitaip mane mato, nuejau i Yury salona tai aciu labai, daugiau neeisiu. Nieko ten nepakeite tik dAR TRUMPIAU PAKIRPO VISAI NENOREJAU TAIP IR VISA LAIK REKLAMAVO SALONA IR SAVO PRIEMONES IR PASLAUGAS, KO LABAI NEMEGSTU. JEI MAN REIKES PATI PASIDOMESIU. TAIGI VEL GRISIU PAS SAVO ANDRIU Bet reikes laukt ilgokai nes jau labai trumpai apkirpo KIEKVIENAS TURI ATRASTI SAVO KIRPEJA.
QUOTE(Lapala @ 2010 04 19, 23:12)
O, taip...Aš irgi buvau su YURY susidūrusi. Jaučiausi sau net atgrasi.Baisiai nukirpo. Po jo kai nuėjau pas kitą kirpėją: 1 klausimas " pas ka kirpotes", 2 tezė " pas jus cia labai keistai iskarpyta". Zodziu pataikei į skaudžią vietą priminusi tą " žvaigždę".
Aha tai jau tikrai . Cia jaunom merginoms, paauglems gal ir tiktu , nes kai buvau jauna irgi norejau crazy sukuosenos, bet dabar norejosi kazko elegantiskesnio, o gavosi makaline. Kita kart butinai ziuresiu i pacio kirpejo isvaizda, sukuosena, nes labai daug pasako kaip jis dirba. Mane apkirpo butent taip kaip ir jis pats atrodo . Bet nieko plaukai ataugs is klaidu gi mokoses.