Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(slotas @ 2010 11 07, 00:46)
o jusu kirpciai tiesus ar ant sono nukirpti?

dabar tiesus
Atsakyti
QUOTE(pozityvi @ 2010 11 07, 01:58)
Na aš pati pas Mindaugą lankausi smile.gif tik man apsilankymas pas jį kainuoja  250.
Aš šviesinu plaukus, tačiau paskutiniu metu labai pablogėjo situacija su plaukais ir galvoju ar nebetinka priemonės ar gal dažai netinka, bet turbūt ieškosiu kitų priemonių plaukams  g.gif

Dazniausiai viskai eina is vidaus. Dar nuo sildimo galejo issauseti
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2010 11 06, 22:04)
Pakeiciau kirpejai. Jau 3 karta ejau pas Mindauga is kirpimo meistru. Dirba greita, dazo gerai, kirpciukus kerpa gerai, ilgai islaiko forma. Ir kas labiausiai patinka man, nenori kirpti man galu  lotuliukas.gif  Nes pasakiau, kad noriu plauku iki liemens, tai pasake jei turi tokia svajone, tai puse metu nekirpsim. Martynas (senas kirpejas) visada pakirpdavo, todel atauginti negalejau biggrin.gif

o kaip reaguoja Martynas, matydamas, kad ne pas ji dabar eini ? nes jie daznai kartu dirba.
As tau nebeeinu i Kirpimo meistrus, pakeiciau juos i Yury salona.
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2010 11 07, 13:01)
o kaip reaguoja Martynas, matydamas, kad ne pas ji dabar eini ? nes jie daznai kartu dirba.
As tau nebeeinu i Kirpimo meistrus, pakeiciau juos i Yury salona.

Tai as ne pas ta Martyna ejau, pas kita is La formes smile.gif
Nors jie kvieti ir ji pas juos dirbti, bet gerai kad nesutare, nes aisku butu ne patogu,

O Kodel pakeitei? Pagal pinigus skiriasi ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luandra: 07 lapkričio 2010 - 12:14
QUOTE(Luandra @ 2010 11 07, 12:12)
Tai as ne pas ta Martyna ejau, pas kita is La formes smile.gif
Nors jie kvieti ir ji pas juos dirbti, bet gerai kad nesutare, nes aisku butu ne patogu,

O Kodel pakeitei? Pagal pinigus skiriasi ar ne?

oi, sorry, ne taip supratau.
Pagal pinigus nesiskiria, tas pats gaunasi. Yury salone dazo su Goldwell man gal jie labiau tinka nei Wella g.gif spalva grazesne gaunasi. ir kitas pliusas - Yury salone darausi Inner Effect procedura plaukams labai faina.
o keitimo kirpyklos pagrindine priezastis , kad paskutino karta Martynas per tamsiai mane nudaze, labai netiko spalva, o jis pats sake, oi kaip tinka oi kaip tinka tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jorky: 07 lapkričio 2010 - 12:41
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 11 05, 19:56)
taip jie dazo Joicco dazais  smile.gif  man daze saknis plius tonavo visus plaukus.Kaina - 110lt  smile.gif manau labai normaliai  smile.gif

ačiū 4u.gif už atsakymą

Labai pigiai blink.gif
Atsakyti
Sveikos! Salone "Expert" dabar vykdoma akcija -plaukų dažymas sruogelėmis -79lt, (kaina su plaukų džiovinimu). Gal kuri jau buvot ir bandet? Kazi uz kiek tu sruogu tokia kaina, nes siaip dazymas sruogelemis ten kainuoja 110-150-200 Lt...
Jei galit parekomenduokit kur Vilniuje sviesintis plaukus sruogelem ax.gif
Atsakyti
O kiek dabar kainuoja pas Laimi kirptis?
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2010 08 03, 10:13)
Na dažymo kainų nepasakysiu, pagal dažymą, plauko ilgį priklauso, bet kainos vidutinės. Kirpimas moteriškas kainuoja 40lt, antakių dažymas 8, normalios tos kainos.
Turiu kirpyklos vizitinę, jei kam reikia numerio per AZ. Aš pabandžiau, man patiko, nors nelabai patogioj vietoj man randasi. Bet tai ne keblumas, kai randi savo kirpėja, manau apsistosiu čia, nes tos paieškos  doh.gif

Gal galėtummzn į AŽ parašyti kontaktus 4u.gif
Atsakyti
Labai rekomenduoju gerą kirpėją Ingą.
Esu labai patenkinta jos darbu.
Super kokybė už patrauklią kainą thumbup.gif

http://www.kirpejainga.lt/apie_mane
Atsakyti
QUOTE(GTE @ 2010 11 16, 10:32)
Labai rekomenduoju gerą kirpėją Ingą.
Esu labai patenkinta jos darbu.
Super kokybė už patrauklią kainą  thumbup.gif

http://www.kirpejainga.lt/apie_mane