nu stai ir as po vizito pas Laimi,rezultatu esu labai patenkinta,nors baimes is pradziu buvo,nes plaukai sviesus ir tikrai ne visi vadinamieji meistrai sugeba grazia spalvyte isgauti dabar ziuresiu kaip mano plaukai reaguos i ju dazus ir kaip greitai spalvyte atsiplaus,galbut dar ir grisiu
Sveikos Štai praėjo daugiau nei 2 mėnesiai po kirpimosi pas Andrių. Esu patenkinta tuo, kad plaukų galiukai nesišakoja, kas po kitų kirpėjų būdavo po 2 savaičių. Bet..plaukai nebeklauso, todėl nusprendžiau vėl kirptis. Tik nežinau kur. Norėčiau manau šįkart pas moterį. Kur rasti tokią, kuri pati patartų kaip kirptis, kas man tinka? Norisi kažko naujo, kad rudenio nuotaikos pabėgtu
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 11 04, 15:42)
nu stai ir as po vizito pas Laimi,rezultatu esu labai patenkinta,nors baimes is pradziu buvo,nes plaukai sviesus ir tikrai ne visi vadinamieji meistrai sugeba grazia spalvyte isgauti dabar ziuresiu kaip mano plaukai reaguos i ju dazus ir kaip greitai spalvyte atsiplaus,galbut dar ir grisiu
kokiais dazais daze? saknis ar sruogom? ir kiek kainavo
apiberiau cia klausimais
pas laimi kirpykloje bent jau pries metu visi daze joico dazais, nebent dabar kazkas pasikeite
QUOTE(Jazira @ 2010 11 04, 23:16)
taip jie dazo Joicco dazais man daze saknis plius tonavo visus plaukus.Kaina - 110lt manau labai normaliai
Pakeiciau kirpejai. Jau 3 karta ejau pas Mindauga is kirpimo meistru. Dirba greita, dazo gerai, kirpciukus kerpa gerai, ilgai islaiko forma. Ir kas labiausiai patinka man, nenori kirpti man galu Nes pasakiau, kad noriu plauku iki liemens, tai pasake jei turi tokia svajone, tai puse metu nekirpsim. Martynas (senas kirpejas) visada pakirpdavo, todel atauginti negalejau
QUOTE(Luandra @ 2010 11 06, 23:04)
Pakeiciau kirpejai. Jau 3 karta ejau pas Mindauga is kirpimo meistru. Dirba greita, dazo gerai, kirpciukus kerpa gerai, ilgai islaiko forma. Ir kas labiausiai patinka man, nenori kirpti man galu Nes pasakiau, kad noriu plauku iki liemens, tai pasake jei turi tokia svajone, tai puse metu nekirpsim. Martynas (senas kirpejas) visada pakirpdavo, todel atauginti negalejau
Šviesiai ar tamsiai dažai plaukus ir kokia natūrali plaukų spalvytė?
QUOTE(Luandra @ 2010 11 06, 23:04)
Su kokiais dažais jis dažo? Kokio ilgio Jūsų plaukai ir kiek kainuoja?
Luandra, o dabar koks ilgis?
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 26, 14:20)
siandien tvarkiausi kirpcius pas Aleksandra (kirpykla staneviciaus g), galiu psakyti, kd pirma kirpeja, kuri taip graziai ir lygiai man sutvarke kirpcius.
dabar juos tvarkysiu tik pas ja.
dabar juos tvarkysiu tik pas ja.
o jusu kirpciai tiesus ar ant sono nukirpti?
Redgrape, pozityvi
Plaukai dazyti tamsiai. Dazo su augaliniais WElla dazais. Gerai nudazo ir zilus plaukus. Palyginus su Goldweel Wella spalava ilgiau laikosi, graziai naturaliai blizga. Nuo Goldweel blizgesys is pradziu buvo itin ryskus, bet veliau greitai nusiplaudavo.
Visu plauku dazymas + kirpymas ir galiuku ir kirpciuku kainuoja 220.
Veliau daziau saknys, plius trumpam uzdedavo dazus per visa ilgi, tam kad spalva atgaivinti ir pakirpo kirpciukus, tai sumokejau 150 lt
charisma2121, iki norimo ilgio liko kokiu 10 cm
Plaukai dazyti tamsiai. Dazo su augaliniais WElla dazais. Gerai nudazo ir zilus plaukus. Palyginus su Goldweel Wella spalava ilgiau laikosi, graziai naturaliai blizga. Nuo Goldweel blizgesys is pradziu buvo itin ryskus, bet veliau greitai nusiplaudavo.
Veliau daziau saknys, plius trumpam uzdedavo dazus per visa ilgi, tam kad spalva atgaivinti ir pakirpo kirpciukus, tai sumokejau 150 lt
QUOTE(Luandra @ 2010 11 07, 01:43)
Redgrape, pozityvi
Na aš pati pas Mindaugą lankausi tik man apsilankymas pas jį kainuoja 250.
Aš šviesinu plaukus, tačiau paskutiniu metu labai pablogėjo situacija su plaukais ir galvoju ar nebetinka priemonės ar gal dažai netinka, bet turbūt ieškosiu kitų priemonių plaukams