Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Sis filmukas skirtas toms SM ledi heart.gif , kurios mano, kad vyrai kerpa geriau.

http://www.lrytas.lt...9...412470&sk=5

Pamatysite savo numyleta Rimdziu
bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo UltraV: 26 spalio 2010 - 20:53
QUOTE(Evelincik @ 2010 10 25, 14:06)
As sian buvau pas sia mergina.Isejau labai netgi patenkinta  bigsmile.gif  thumbup.gif Ir dazymas ir kirpimas patiko.

O kokios kainos pas ją? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(UltraV @ 2010 10 26, 21:39)
Sis filmukas skirtas toms SM ledi heart.gif , kurios mano, kad vyrai kerpa geriau.

bis.gif

Kažkodėl man atrodo, kad Rimdžius kažkiek pagražino dėl savo tokio užimtumo, dėl laiko prieš švente suprantu, bet šiaip...
Tai kad kokios kainos pas Jurijų tai daugumoj tokios kainos nėra jis šia pats brangiausias...

Kolkas savo plaukus atiduodama kirpėjui vyrui geriau jaučiuosi, gal kvaila nuomonė, kad vyras geriau supras kas tinka moterims, koks kirpimas ar spalva labiau išryškina jų bruožus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyLina @ 2010 10 27, 02:31)
O kokios kainos pas ją?  smile.gif

surasytos buvo nuorodoje
Atsakyti

Kolkas savo plaukus atiduodama kirpėjui vyrui geriau jaučiuosi, gal kvaila nuomonė, kad vyras geriau supras kas tinka moterims, koks kirpimas ar spalva labiau išryškina jų bruožus blush2.gif
[/quote]

Gal galetum, nors ir i az, parekomenduoti savo ar koki (kokia) kita kirpeja 35 metu poničkai. Paskaitas reikes studentam skaityti, o atrodau kaip apzeles kelmas blink.gif blink.gif unsure.gif
nu nei sis nei tas.
Atsakyti
QUOTE(UltraV @ 2010 10 26, 22:39)

bis.gif

tai kad data sio iraso 2007-12-20 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hsemera @ 2010 10 27, 10:14)
tai kad data sio iraso 2007-12-20  smile.gif

tai ka, jau jo ir ten nufilmuoto Rimdziaus galiojimo laikas pasibaiges ar kaip kitaip mirksiukas.gif ?
Atsakyti
gal kuriai teko lankytis "Eslauda" PC "Ozas"? Domintų atsiliepimai ir kainos bei kokybės santykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 26, 13:20)
siandien tvarkiausi kirpcius pas Aleksandra (kirpykla staneviciaus g), galiu psakyti, kd pirma kirpeja, kuri taip graziai ir lygiai man sutvarke kirpcius.
dabar juos tvarkysiu tik pas ja.

Kiek paėmė tik už kirpčius?
Po jos kirpimo labai džiaugiaus, kad plaukus tik išsiplaudavau ir džiovindama truputį sutaršydavau ir budavo liuks. Kirpčiai ataugo, tądien kai man reikėjo (prieš šventę) ji nedirbo. Pasitrumpinau kirpčius pas kitą kirpėją, tai kaip dabar mane tie kirpčiai nervina, na ne taip krenta ir viskas, kaip bekeltum, kaip bedžiovintum.O maniau, ai, čia tik kirpčiai, pasitrumpinsiu bet kur ax.gif
Atsakyti
15 lt
o dazeisi pas ja?
Atsakyti
Taip. Patiko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fleure @ 2010 10 26, 11:49)
Sveikos, as antra karta kirpausi pas Laimi. Bijojau, kad nutrumpins labai. Taciau zmogus si karta tikrai pasiklause, ko as noriu ir nieko nepridirbo. Labai gaziai plaukuciams suteike forma ir tikrai per daug nenureze. Man jis tikrai malonus zmogus ir geras meistras  smile.gif

Labai idomu kiek sumokejote uz kirpyma. Gal teko pas ji dazytis? Pati pas ji uzsirasius, eisiu pirma karta kirptis ir dazytis, tad labai idomu butu rolleyes.gif
Atsakyti