Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(UltraV @ 2010 10 22, 14:45)
aciukas ax.gif

Idomu ar ji tik gerai kerpa ar ir sukuosena, kirpima gali parinkti zmogui prie veido.

Turbut turite uomenyje ta dabar madingą prierašą "stilistas"? Dabartinė kirpėju karta turbut visi daugiau esą stilistai nei kirpėjai... nail.gif Galit net neabejoti jos profesionalumu. Ji jau seniai užsitarnavusi "gerą vardą" ir čia nereikalingi jokie pasaldinimai. thumb_yello.gif
Atsakyti
Na sprendziant is fb nuotraukos jai jau apie 40meteliu, o gal tik vyresne atrodo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo UltraV: 22 spalio 2010 - 17:48
QUOTE(UltraV @ 2010 10 22, 17:46)
Na sprendziant is fb nuotraukos jai jau apie 40meteliu, o gal tik vyresne atrodo  blush2.gif

...mh...o tai čia geerai ar blogai?? lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Akmeja @ 2010 10 22, 19:03)
...mh...o tai čia geerai ar blogai?? lens.gif

svarbu kad gerai gerai kerpa rolleyes.gif , o siap tai daili dama atrodo ta kirpeja.
O amzius jos toks kad itiks ir jaunom labai stilingom panelem ir vyresnem damom mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu pagirsti kirpėją Beną, dirbantį Kristianos salone. Dukart buvau, nerealus. Nukirpo gerai, padažė irgi. patarimų 100 gavau. Labai stengiasi, kad klientas šio to išmoktų ir gerai atrodytų. kaip jis pats sako "mano vizitinė kortelė - klientas".
Daug sykių stebėjau jį dirbantį itr visiškai esu patenkinta jo darbu.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 17, 21:40)
gal kam teko lankytis pas sita mergina? idomus butu atsiliepimai: http://www.facebook.com/#!/pages/Vilni...121440157869623

As sian buvau pas sia mergina.Isejau labai netgi patenkinta bigsmile.gif thumbup.gif Ir dazymas ir kirpimas patiko.
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2010 10 25, 14:06)
As sian buvau pas sia mergina.Isejau labai netgi patenkinta   bigsmile.gif  thumbup.gif Ir dazymas ir kirpimas patiko.

Saunu, maloniai nustebinai bigsmile.gif 4u.gif smile.gif
O kur ji dirba, ar namuose ar kokiam salone-kirpykloje?

Ir dar klausimuks, ar ji tau keite kirpima, ar turi minciu koks kirpimas tiktu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo UltraV: 25 spalio 2010 - 13:52
QUOTE(UltraV @ 2010 10 25, 14:50)
Saunu, maloniai nustebinai  bigsmile.gif  4u.gif  smile.gif
O kur ji dirba, ar namuose ar kokiam salone-kirpykloje?

Ir dar klausimuks, ar ji tau keite kirpima, ar turi minciu koks kirpimas tiktu?

Dirba namie,lazdynuose prie ligonines.Biski pakeite,bet nekardinaliai,nenorejau labai keist sukuosenos.Nezinau,viena karta tebuvau pas ja,bet man nutaike,nereikejo aiskint kas kur.Man patiko rezultatas
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2010 10 25, 14:06)
As sian buvau pas sia mergina.Isejau labai netgi patenkinta  bigsmile.gif  thumbup.gif Ir dazymas ir kirpimas patiko.

kokio ilgio plaukai? kaip daze ir kokiais dazais?
Atsakyti
Sveikos, as antra karta kirpausi pas Laimi. Bijojau, kad nutrumpins labai. Taciau zmogus si karta tikrai pasiklause, ko as noriu ir nieko nepridirbo. Labai gaziai plaukuciams suteike forma ir tikrai per daug nenureze. Man jis tikrai malonus zmogus ir geras meistras smile.gif
Atsakyti
siandien tvarkiausi kirpcius pas Aleksandra (kirpykla staneviciaus g), galiu psakyti, kd pirma kirpeja, kuri taip graziai ir lygiai man sutvarke kirpcius.
dabar juos tvarkysiu tik pas ja.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 10 26, 09:23)
kokio ilgio plaukai? kaip daze ir kokiais dazais?

Iki peciu,sruogelem milteliais
Atsakyti