Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(fleure @ 2010 10 07, 14:46)
As paskutini karta kirpausi pas Laimi. Man labai patiko. Labai ilgai laikesi kirpimas, graziai atauge plaukai atrodo. Dabar vel planuoju eiti, pasitrumpinti galiuku, suteikti plaukams forma.

as irgi esu pas ji uzsirasius dazymui, labai tikiuosi,kad viskas pavyks taip kaip as ir noriu rolleyes.gif kazkada pas ji buvau dazyti,bet tada dar buvau tamsi cool.gif
Atsakyti
Buvau vakar pas Andriu is SATE. Antra karta lankiausi, visai patinka jis man thumbup.gif Labiausiai turbut savo patarimais. Po nestumo slenka plaukai labai, tai patare, kokias priemones naudot, kokiu nenaudot, primygtinai nesiule jo salone parduodamu priemoniu. Nukirpo gerai. Kadangi dabar reikia labai saugoti plaukus, tai kazkokio imantraus kirpimo nedare. Kai plaukai atsigaus, ziuresiu, ka pasiulys pasikeitimui smile.gif Kadangi daug nekirpo, sumokejau 60 Lt.
Atsakyti
QUOTE(eglet82 @ 2010 10 08, 10:51)
Po nestumo slenka plaukai labai, tai patare, kokias priemones naudot, kokiu nenaudot, primygtinai nesiule jo salone parduodamu priemoniu.

ka patare? smile.gif kokias ten formos priemones naudoja, kad ju nepatare g.gif
Atsakyti
mergaites, Laimio kirpykla pacioj SEB arenoj randasi, ar kazkur salia ledo rumu? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_MiMi_ @ 2010 10 11, 17:52)
mergaites, Laimio kirpykla pacioj SEB arenoj randasi, ar kazkur salia ledo rumu?  blush2.gif  biggrin.gif

Pacioje SEB arenoje. Pro pagrindines duris ir i kaire suk. Rasi be vargo. Be to, ten patogu, nes daug vietos masinai pasistatyti.
Atsakyti
QUOTE(medutis @ 2010 10 11, 19:58)
Pacioje SEB arenoje. Pro pagrindines duris ir i kaire suk. Rasi be vargo. Be to, ten patogu, nes daug vietos masinai pasistatyti.

dekoju uz atsakyma! mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, ar kerpates Figaro? Girdejau dvejopu nuomoniu, tad idomu kap is tiesu ten kokybe? g.gif
Atsakyti
mergaites gal kuri nors zinote ar Irina pas Laimi SEB arenoje dar dirba ar jau isejo i dekreta?
Atsakyti
QUOTE(kaiptu @ 2010 10 12, 15:51)
Sveikos, ar kerpates Figaro? Girdejau dvejopu nuomoniu, tad idomu kap is tiesu ten kokybe?  g.gif

As lankausi Europoje Figaro pas Alisa , man patinka , kirpimas ir dazymas apie 200 lt
Atsakyti
QUOTE(Giedroska @ 2010 10 12, 15:43)
mergaites gal kuri nors zinote ar Irina pas Laimi SEB arenoje dar dirba ar jau isejo i dekreta?

Tikiuosi, kad dar dirba. As pas ja uzsirasius po keliu dienu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hsemera @ 2010 10 12, 16:26)
As lankausi Europoje Figaro  pas Alisa , man patinka , kirpimas ir dazymas apie 200 lt

Kokio ilgio Jūsų plaukai ? Dažot plaukus visus ar tik šaknis ?
Atsakyti
QUOTE(Giedroska @ 2010 10 12, 15:43)

o ji laukiasi? bigsmile.gif
Atsakyti