Galėčiau rekomenduoti savo kirpėja, su kuria nesiskiriu jau gerų 14 metų. Ji yra dviejų nuosavų kirpyklėlių savininkė. Nestokoja įdomių idėjų, bet taip pat puikiai sutaria ir su konservatyviosiomis lankytojomis. Pagrinde dirba su Swartzkopf kosmetika. Patikusius gaminius susitarus galima ir užsisakyti.
Didelis spalvų pasirinkimas, sumaniai jas maišo tarpusavyje, sėkmingai taiso kitų "profesionalų" klaidas. Kelias gyvenimo dienas teko pabuvoti žaliaplaukės undinės kailyje (ačiū N.Vilnios salonui "Maija") - po valandžiukės sėkmingai persikūnijau į natūralios šatenės amplua. Teko pabuvoti ir aistringai ryža ir beveik peroksidine, ir riešutine, ir natūralia - visos padarytos spalvos sulaukdavo komplimentų.
Maksimaliai tausoja plaukus. Pavyzdžiui vakar atėjau su drauge, tai nesutiko jai dažyti visos galvos. Išgyrė natūralia spalvą, pagyvino įmantresnėmis sruogelėmis ir nauju kirpimu. Ir pokyčių poreikis patenkintas, ir plaukučiai nenukentėję.
Retkarčiais, kai būna prastesnės nuotaikos, truputi "papeša" džiovindama plaukus. Nors mano plaukai tikrai verti kirpėjų keiksmų - garbanoti, pūsti, besiveliantys - būnu supratinga ir nepykstu
Taip pat kartais ausį uždažo - kitądien nusiplauna, nors galėtų to ir nebūti.
Išklauso pageidavimus, pataria, pasiūlo ką nors naujo, kartais atkalba nuo netikusios minties. Bendraujanti, neįkyri.
Apylėtai dirba. 20-30 minučių praeina kol išgeriame kavos, kol sugalvojame kaip dažyti, kaip kirptis, kol sumaišo dažus, ...
Ypatingai progai pasitaikius atsikelia ir 6 valandą ryto, arba užsibūna kelias valandas po uždarymo. Nors gal čia man ilgametei klientei tokios išskirtinės sąlygos
Paslaugų kainos verčia lankytis dažniau
Paprastai už kirpimą ir dažymą moku 60Lt. Aišku, priklauso nuo ilgio (mano nesiekia pečių) ir sudėtingumo. Abejoju, jog bendra suma galėtų viršyti 100Lt.
Blogybė tame, jog kirpykla yra Nemenčinėje. Nors aš ištikimai kas mėnesį, jau 14 metų minu tą 20 km atstumą. Kaip ir visos mano draugės, mama, senelė, tetos ir kitos moteriškės
Jeigu, įvertinus visus trūkumus ir privalumus, kažką sudomintų - kreipkitės į AŽ - mielai atskleisiu paslaptį