Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Dulsi @ 2010 09 29, 18:35)
kiek tau paeme uz dazyma ir kirpima?

220 lt ax.gif Martynas imdavo 280-300
Papildyta:
QUOTE(Aurora11 @ 2010 09 29, 19:44)
Aš savaitgalį einu į Yury pas Liną. Plaukų gydymo procedūra + galiukų trumpinimas. Aš irgi konservatyvi plaukų požiūriu, tai kažin kokių kardinalių pokyčių nesitikiu.  ax.gif

as kita karta irgi darysiuos sia procedura is karto po dazymo
Atsakyti
QUOTE(Kamurka @ 2010 09 28, 21:33)
Gal galite patarti kirpeja nudazyti sviesiai plaukus, kad galetu parinkti tinkama atspalvi? Anksciau daziausi sruogelem (pas skirtingas kirpejas, tame tarpe ir pas Irina, bet dabar nesidaziau kelis menesius ir noriu dazyti visus plaukus) 4u.gif

labas galiu pasiulyti DALIOS GROZIO STUDIJA kirpeja JOLANTA kokibiskai ir taisingai nudazo plaukus jos dauguma klijentu sviesiaplaukes tai tikrai su patirtim ka lecia sviesia spalva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kajola @ 2010 09 30, 10:45)
labas galiu pasiulyti DALIOS GROZIO STUDIJA kirpeja JOLANTA kokibiskai ir taisingai nudazo plaukus jos dauguma klijentu sviesiaplaukes tai tikrai su patirtim ka lecia sviesia spalva smile.gif

kokios kainos, kokiais dazais dazo?
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 30, 19:10)
kokios kainos, kokiais dazais dazo?

kainos iveirios saknu dazymas 120-150 nes dar atspalvi uzdeda visada augaliniu pagrindu kad spalva ir plaukai atsigautu kiti pazistami sumoka ir 200 ir 100 matit nuo to ka daro ir nuo ilgio priklauso
Papildyta:
QUOTE(kajola @ 2010 10 01, 17:59)
kainos iveirios saknu dazymas 120-150 nes dar atspalvi uzdeda visada augaliniu pagrindu kad spalva ir plaukai atsigautu kiti pazistami sumoka ir 200 ir 100 matit nuo to ka daro ir nuo ilgio priklauso

DIRBA SU GOLDWELL DAZAIS
Atsakyti
nu va, siandien nusikirpau pas Laimi smile.gif dar gyvenime nebuvau tiek patenkinta, iskart isejus is kirpyklos smile.gif)) galiu tik tiek pasakyti. sumokejau 80lt vien uz kirpima, mano ilgus plaukus nukirpo ir grifka iskarpe smile.gif zodziu jis pats sugalvojo, kaip padaryt, ir padare. ziauriai esu patenkinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sigvezija @ 2010 10 01, 16:24)

o gal foto yra? bigsmile.gif
Atsakyti
Galėčiau rekomenduoti savo kirpėja, su kuria nesiskiriu jau gerų 14 metų. Ji yra dviejų nuosavų kirpyklėlių savininkė. Nestokoja įdomių idėjų, bet taip pat puikiai sutaria ir su konservatyviosiomis lankytojomis. Pagrinde dirba su Swartzkopf kosmetika. Patikusius gaminius susitarus galima ir užsisakyti.
Didelis spalvų pasirinkimas, sumaniai jas maišo tarpusavyje, sėkmingai taiso kitų "profesionalų" klaidas. Kelias gyvenimo dienas teko pabuvoti žaliaplaukės undinės kailyje (ačiū N.Vilnios salonui "Maija") - po valandžiukės sėkmingai persikūnijau į natūralios šatenės amplua. Teko pabuvoti ir aistringai ryža ir beveik peroksidine, ir riešutine, ir natūralia - visos padarytos spalvos sulaukdavo komplimentų.
Maksimaliai tausoja plaukus. Pavyzdžiui vakar atėjau su drauge, tai nesutiko jai dažyti visos galvos. Išgyrė natūralia spalvą, pagyvino įmantresnėmis sruogelėmis ir nauju kirpimu. Ir pokyčių poreikis patenkintas, ir plaukučiai nenukentėję.
Retkarčiais, kai būna prastesnės nuotaikos, truputi "papeša" džiovindama plaukus. Nors mano plaukai tikrai verti kirpėjų keiksmų - garbanoti, pūsti, besiveliantys - būnu supratinga ir nepykstu smile.gif Taip pat kartais ausį uždažo - kitądien nusiplauna, nors galėtų to ir nebūti.
Išklauso pageidavimus, pataria, pasiūlo ką nors naujo, kartais atkalba nuo netikusios minties. Bendraujanti, neįkyri.
Apylėtai dirba. 20-30 minučių praeina kol išgeriame kavos, kol sugalvojame kaip dažyti, kaip kirptis, kol sumaišo dažus, ...
Ypatingai progai pasitaikius atsikelia ir 6 valandą ryto, arba užsibūna kelias valandas po uždarymo. Nors gal čia man ilgametei klientei tokios išskirtinės sąlygos smile.gif
Paslaugų kainos verčia lankytis dažniau nail.gif Paprastai už kirpimą ir dažymą moku 60Lt. Aišku, priklauso nuo ilgio (mano nesiekia pečių) ir sudėtingumo. Abejoju, jog bendra suma galėtų viršyti 100Lt.
Blogybė tame, jog kirpykla yra Nemenčinėje. Nors aš ištikimai kas mėnesį, jau 14 metų minu tą 20 km atstumą. Kaip ir visos mano draugės, mama, senelė, tetos ir kitos moteriškės rolleyes.gif
Jeigu, įvertinus visus trūkumus ir privalumus, kažką sudomintų - kreipkitės į AŽ - mielai atskleisiu paslaptį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sigvezija @ 2010 10 01, 17:24)
nu va, siandien nusikirpau pas Laimi smile.gif dar gyvenime nebuvau tiek patenkinta, iskart isejus is kirpyklos smile.gif)) galiu tik tiek pasakyti. sumokejau 80lt vien uz kirpima, mano ilgus plaukus nukirpo ir grifka iskarpe smile.gif zodziu jis pats sugalvojo, kaip padaryt, ir padare. ziauriai esu patenkinta ax.gif

na va ir as buvau pas Laimi, bet esu ziauriai nepanekinta, padare viska kas man netinka ir nepatinka. Taip kad daugiau neisiu tikrai.
Atsakyti
QUOTE(sigvezija @ 2010 10 01, 16:24)

Gal plaukai beveik "kare", t.y. auksciau peciu, ir platininė blondinė? smile.gif
Tada tą dieną mačiau, labai gražiai atrodė.
Atsakyti
Kiek skaitau ,vis tas pats, patiko,nepatiko...patiko,nepatiko...na visada taip buvo yra ir bus,kad tas pats meistras patiks deja ne visiems ir tai yra normalu, nes kiekvienas turi savo darbo stiliu, ir tiesiog ar jus toks darbo stilius/budas/principas tenkina ar ne, nebutina iskart teigt,kad blogiausio jau meistro pasaulyje nera ar pan biggrin.gif
noretusi,kad merginos bent pasirodytu kaip buvo PRIES ir kaip atrodo PO. Juk daugelis jusu, kaip suprantu, paskaite sita temele, jau planuojat apsilankut pas ta ar ana meistre,o gal tiesiog savo meistre pareklamuot, na tai pasigirkime, drasiau, parekomenduokime "gyvai",kad matytusi bent kazkiek... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2010 10 06, 09:24)
na va ir as buvau pas Laimi, bet esu ziauriai nepanekinta, padare viska kas man netinka ir nepatinka. Taip kad daugiau neisiu tikrai.

O kaip jis tave nukirpo? Ar tu jam patarei kaip nori, kad tave nukirptu?
Kokio ilgio tavo plaukai?

As paskutini karta kirpausi pas Laimi. Man labai patiko. Labai ilgai laikesi kirpimas, graziai atauge plaukai atrodo. Dabar vel planuoju eiti, pasitrumpinti galiuku, suteikti plaukams forma.
Bet si karta as nenoriu, kad jis man per daug patrumpintu, nes auginu plaukus vestuvems. Siek tiek nerimauju, kad jis gali man nurezti per daug, bet tikiuosi paklausys ka jam sakysiu.
Atsakyti
QUOTE(fleure @ 2010 10 07, 15:46)
O kaip jis tave nukirpo? Ar tu jam patarei kaip nori, kad tave nukirptu?
Kokio ilgio tavo plaukai?

As paskutini karta kirpausi pas Laimi. Man labai patiko. Labai ilgai laikesi kirpimas, graziai atauge plaukai atrodo. Dabar vel planuoju eiti, pasitrumpinti galiuku, suteikti plaukams forma.
Bet si karta as nenoriu, kad jis man per daug patrumpintu, nes auginu plaukus vestuvems. Siek tiek nerimauju, kad jis gali man nurezti per daug, bet tikiuosi paklausys ka jam sakysiu.

Mano plaukai buvo jau gerokai paauge zemiau peciu (sakykim nuo peciu per 2 sprindzius). Tai jis paklause kaip noriu, sakau trumpu nenoriu, noreciau kad liktu zemiau peciu (tai va liko auksciau peciu), tada sakau kirpciu netrumpinkit, nukirpo paziuriu kirpciai beveik iki puse kaktos. Sako taip labiau tinka, na as negaliu ziureti i tokio ilgio kirpcius del to ir pasakiau kad tik nenutrumpintu. Nu zodziu esu nepatenkinta sad.gif
Atsakyti