Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Luandra @ 2010 09 28, 12:02)
Jus dabar kerpates pam Martynas is la forme, ar pas Mindauga ?  4u.gif  (kazkaip parasete savo zinute, po mano posto, kur as apie Mindauga rasiau, tai susipainiojau) smile.gif

Oi, sorry, aš pas martyna IS kirpimo
meistrai kirpyklos
kirpdavausi ir dazydabausi. Dabar eisiu į yury salona ryt parasysiu atsiliepus. O pres tai esu isbandziusk Sandra IS Bomondas salono ir miša IS
Tony and Gye
Papildyta:
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 09 28, 12:48)
Aišku  smile.gif Aš kaip tik ieškau gero koloristo, nes kirpėjai niekaip man nepataiko su spalva, nuolat nutamsina. Jei ne paslaptis, kiek mokate už dažymą ir kokio ilgio jūsų plaukai?  4u.gif
Eisite kirpti, ar dažyti, ar ir tą ir tą?  smile.gif

Ir ta ir ta smile.gif
Atsakyti
labas smile.gif kelias temas perksaiciau, tai jau ir as uzsimaniau nueit pas Irina apsikirpt thumbup.gif cia kazkuriam praeitam forumiuke skaiciau, kad Irina lietuviskai nekalba.... ar tikrai??? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugulyte @ 2010 09 29, 09:04)
labas  smile.gif  kelias temas perksaiciau, tai jau ir as uzsimaniau nueit pas Irina apsikirpt  thumbup.gif cia kazkuriam praeitam forumiuke skaiciau, kad Irina lietuviskai nekalba.... ar tikrai???  verysad.gif

tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 29, 09:45)

gaila verysad.gif verysad.gif verysad.gif tikrai tada su ja normaliai nesusikalbesiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugulyte @ 2010 09 29, 09:51)
gaila  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  tikrai tada su ja normaliai nesusikalbesiu  unsure.gif

Paprašyk, kad kas nors salone pavertėjautų, manau tikrai tau padės, juk ne viena tu nemoki rusų kalbos 4u.gif
Atsakyti
Na as nesiulyciau,kad vertejautu... esu maciusi tokiu situaciju,taciau ne su siais kirpejais.Kad iseisit patenkintos tikymybe 50% ant 50% ,o gal ir maziau.
Atsakyti
QUOTE(nainaa @ 2010 09 29, 14:22)
Na as nesiulyciau,kad vertejautu... esu maciusi tokiu situaciju,taciau ne su siais kirpejais.Kad iseisit patenkintos tikymybe 50% ant 50% ,o gal ir maziau.

O kodėl? Juk pasakai ko nori kirpėjui, tik keliais sakiniais: noriu kad atrodytu taip ..., nenoriu to ... ir t.t., o kirpėjas pasako ką pasiūlytų. Juk ir lietuviškai kalbančiai kirpėjais viso kirpimo metu nekalbi apie kirpimą. O ir geras meistras, tikrai nukirps gerai. Bent aš taip manau smile.gif Plius kažkur čia SM skaičiau, kad irgi ėjo mergina pas Irina nemokėdama rusų kalbos ir liko patenkinta. Na, bet kiekvienas pasirenka, kas jam geriausia ir priimtiniausia 4u.gif
Atsakyti
Is dalies sutinku mirksiukas.gif bet kas vertejaus tenais,nesedes viso kirpimo metu prie taves.O jeigu kerpant tu noresi kazka kitaip padaryti ar dar kazka,nereksi ir nebegsi pas verteja,kad isverstu kirpejai.Esu maciusi tikrai ne viena ir ne dvi ir tris tokias situacijas tiek kerpant moteris tiek vyrus.Todel pasidariau sau nuomone,kad jeigu negali susikalbeti su kirpeju tai geriau ir neik.Nebent nori nuotaika susigadint.Aisku gerai,kai pasiseka puikiai taciau kita syki gali taip ir nepasisekti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sacera @ 2010 09 24, 10:15)
dar viena pati pati  blogiausia kirpeja - Veronika is Selective grozio studijos!

Įdomiai čia g.gif ... g.gif Aš toj studijoj kokie 5m ir daugiau pastoviai lankaus, beveik visas kirpėjas pažįstu...tai geriausia tenais meistrė Tamara - super gera kirpėja. Trumpas šukuosenas ir šiaip šukuosenas daro Andžela, ji daugiau pasikeitimus daro kardinalius, visokius ekstravagantiškus kirpimus ir pan. Aš pati pas Dianą - nes ji man tik dažo bei galus kerpa, aš konservatyvi, tai man užtenka tiek, irgi puikiai kerpa..bet iš esmės, ten geriausia Tamara, pas saviškę einu kas mėnesį, prasėdžiu po kelis val, tai matau moterys ten iš jos kėdės kaip karalienės pakyla, visokio amžiaus nuostabios atrodo...Tai va tos trys tikrai savo darbą išmano ir dirba su įkvėpimu. Kitų nelabai žinau...

Ką pridirbo ta Veronika? Šiaip ten rimtas salonas, net keista kritiką girdėt...
Atsakyti
Buvau siandien YURY pas Renata - - - man patiko. Kazko super duper nepadare, bet as ir nenorejau kardinaliu pasikeitimu. Mano plaukai sviesus, ilgi. Nudaze graziai, pakirpo galus, pakarpe prieki. Gal kiek daugokai nupirpo - apie 10 cm - dabar mano plaukai iki liemenuko uzsegimo, o buvo zemiau jo. bet as patenkinta, viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2010 09 29, 19:29)
Buvau siandien YURY pas Renata  - - - man patiko. Kazko super duper nepadare, bet as ir nenorejau kardinaliu pasikeitimu. Mano plaukai sviesus, ilgi. Nudaze graziai, pakirpo galus, pakarpe prieki. Gal kiek daugokai nupirpo - apie 10 cm - dabar mano plaukai iki liemenuko uzsegimo, o buvo zemiau jo. bet as patenkinta, viskas gerai  mirksiukas.gif

kiek tau paeme uz dazyma ir kirpima?
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2010 09 29, 19:29)
Buvau siandien YURY pas Renata  - - - man patiko.

Aš savaitgalį einu į Yury pas Liną. Plaukų gydymo procedūra + galiukų trumpinimas. Aš irgi konservatyvi plaukų požiūriu, tai kažin kokių kardinalių pokyčių nesitikiu. ax.gif
Atsakyti