Buvau vakar pas Mindauga (kirpimo meistrai). O pries tai 2 metus vaiksiuojau pas Martyna (la forme) (ps Mindaugas sake. kviete Martynas su jais dirbti, bet nesuitko). Taigi pasidalinsiu ispudziais. Plaukai mano ilgi, tamsus, turiu kirpciukus.
Kas patiko: uzdaze visus plaukus augaliniais dazai, Martynas man saknis daze normaliais dazais, visa ilgi augaliniais. Taigi pas Mindauga maziau laiko praleidau. apie 2 val, pas Martyna 2.5 bunu. Mindaugas galva plauna geriau, pamasazuoja
Bet Mindauga, kai uztepe dazus, net nenuplove jas nuo odos, tai iki siol turiu rudas demes. Po plauku nesimato , bet.... Martynas visada iskart nuvalo. Mindaugas dar rauna plaukus. Nudaze si karta mane su Wella dazas, nuo ju maziau plaukai blizga nei nuo Golldwel.
Svarbiausia man dabar paziureti kaip kirpciukai dzius, nes Mindaugas sake, kad per sunkus ir iskarpe daugiau.
Bet nezianu, gal grisiu pas MArtyna
sakysiu kad kirpsiukus karpitu daugiau ir bus liuks
Sumokejau 220 lt , tiek pat visada ir moku, todel del kainos irgi nei islosiau, nei pralosiau
Praejo 1.5 menesio po mano apsilankymo pas Mindauga. Kirpciukai atrodo gerai, neturiu su jais jokiu problemu. Taigi nusprendziau dar karta eiti pas Mindauga, nudazyti tik saknis. Paziureisu, kaip parinks spalva, nes Martynas labai gerai dazydavo. Jei irgi liksiu patenkinta, tada matyt pakeisiu kirpeja