Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(~Lady Jo~ @ 2010 09 26, 21:24)
Aš taip pat prisiskaičiau ir registruosiuos kardinaliam pasikeitimui pas Laimį dirbančią kirpėja - Irina smile.gif ax.gif

daziausi pas ja gal koki pusmeti smile.gif bet kirptis nejau, maciau, kaip nuzarina kitoms plaukus, o as kadangi auginu, tai nepasitikejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 27, 09:26)
daziausi pas ja gal koki pusmeti smile.gif bet kirptis nejau, maciau, kaip nuzarina kitoms plaukus, o as kadangi auginu, tai nepasitikejau ax.gif

Mano plaukai irgi ilgi, tai dabar net sunerimau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2010 08 13, 08:23)
Buvau vakar pas Mindauga (kirpimo meistrai). O pries tai 2 metus vaiksiuojau pas Martyna (la forme) (ps Mindaugas sake. kviete Martynas su jais dirbti, bet nesuitko). Taigi pasidalinsiu ispudziais. Plaukai mano ilgi, tamsus, turiu kirpciukus.
Kas patiko: uzdaze visus plaukus augaliniais dazai, Martynas man saknis daze normaliais dazais, visa ilgi augaliniais. Taigi pas Mindauga maziau laiko praleidau. apie 2 val, pas Martyna  2.5 bunu. Mindaugas galva plauna geriau, pamasazuoja smile.gif

Bet Mindauga, kai uztepe dazus, net nenuplove jas nuo odos, tai iki siol turiu rudas demes. Po plauku nesimato ,  bet.... Martynas visada iskart nuvalo. Mindaugas dar rauna plaukus. Nudaze si karta mane su Wella dazas, nuo ju maziau plaukai blizga nei nuo Golldwel.

Svarbiausia man dabar paziureti kaip kirpciukai dzius, nes Mindaugas sake, kad per sunkus ir iskarpe daugiau.

Bet nezianu, gal grisiu pas MArtyna smile.gif sakysiu kad kirpsiukus karpitu daugiau ir bus liuks
Sumokejau 220 lt , tiek pat visada ir moku, todel del kainos irgi nei islosiau, nei pralosiau

Praejo 1.5 menesio po mano apsilankymo pas Mindauga. Kirpciukai atrodo gerai, neturiu su jais jokiu problemu. Taigi nusprendziau dar karta eiti pas Mindauga, nudazyti tik saknis. Paziureisu, kaip parinks spalva, nes Martynas labai gerai dazydavo. Jei irgi liksiu patenkinta, tada matyt pakeisiu kirpeja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luandra: 28 rugsėjo 2010 - 08:09
QUOTE(Luandra @ 2010 09 28, 08:53)
Praejo  1.5 menesio po mano apsilankymo pas Mindauga. Kirpciukai atrodo gerai, neturiu su jais jokiu problemu. Taigi nusprendziau dar karta eiti pas Mindauga, nudazyti tik saknis. Paziureisu, kaip parinks spalva, nes Martynas labai gerai dazydavo. Jei irgi liksiu patenkinta, tada matyt pakeisiu kirpeja smile.gif

Kodėl keičiate kirpėją Martyną? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 09 28, 12:13)
Kodėl keičiate kirpėją Martyną?  4u.gif

Dar nekeiciu, tik svarstau smile.gif
Pas Martyna kirpciukai po 2 savaiciu prarasdavo forma. bet dazo jis tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2010 09 28, 07:53)
Praejo  1.5 menesio po mano apsilankymo pas Mindauga. Kirpciukai atrodo gerai, neturiu su jais jokiu problemu. Taigi nusprendziau dar karta eiti pas Mindauga, nudazyti tik saknis. Paziureisu, kaip parinks spalva, nes Martynas labai gerai dazydavo. Jei irgi liksiu patenkinta, tada matyt pakeisiu kirpeja smile.gif

Man irgi patinka Martynas, bet bandysiu ji pakeist i Renata is YURY - ryt einu parasysiu atsiliepimus
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2010 09 28, 12:52)
Man irgi patinka Martynas, bet bandysiu ji pakeist i Renata is YURY - ryt einu parasysiu atsiliepimus

Jus dabar kerpates pam Martynas is la forme, ar pas Mindauga ? 4u.gif (kazkaip parasete savo zinute, po mano posto, kur as apie Mindauga rasiau, tai susipainiojau) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2010 09 28, 11:52)

Renata thumbup.gif turėtų patikti
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2010 09 28, 12:48)
Dar nekeiciu, tik svarstau smile.gif
Pas Martyna kirpciukai po 2 savaiciu prarasdavo forma. bet dazo jis tikrai super  thumbup.gif

Aišku smile.gif Aš kaip tik ieškau gero koloristo, nes kirpėjai niekaip man nepataiko su spalva, nuolat nutamsina. Jei ne paslaptis, kiek mokate už dažymą ir kokio ilgio jūsų plaukai? 4u.gif

QUOTE(Jorky @ 2010 09 28, 12:52)

Eisite kirpti, ar dažyti, ar ir tą ir tą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 09 28, 13:48)
Aišku  smile.gif Aš kaip tik ieškau gero koloristo, nes kirpėjai niekaip man nepataiko su spalva, nuolat nutamsina. Jei ne paslaptis, kiek mokate už dažymą ir kokio ilgio jūsų plaukai?  4u.gif
Eisite kirpti, ar dažyti, ar ir tą ir tą?  smile.gif

Plaukai ilgi (trupuciuka zemesni nei lemenuko linija), vidutinio tankumi (nei ploni, nei labai tankus smile.gif )
Pilnai mokejau uz dazyma+ kirpimas 220 lt.
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2010 09 28, 14:38)
Plaukai ilgi (trupuciuka zemesni nei lemenuko linija), vidutinio tankumi (nei ploni, nei labai tankus smile.gif )
Pilnai mokejau uz dazyma+ kirpimas 220 lt.

Ačiū 4u.gif mano panašūs plaukai, tai už dažymą mokėjau 170 Lt., vadinasi tikrai nenuskriausiu savo piniginės smile.gif
Atsakyti
Gal galite patarti kirpeja nudazyti sviesiai plaukus, kad galetu parinkti tinkama atspalvi? Anksciau daziausi sruogelem (pas skirtingas kirpejas, tame tarpe ir pas Irina, bet dabar nesidaziau kelis menesius ir noriu dazyti visus plaukus) 4u.gif
Atsakyti