Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Lysa @ 2010 04 05, 19:23)
Pries keleta dienu buvau pas Stella (Alina) apsikirpti. Sumokejau 40 lt. Rezultatu likau labai patenkinta  biggrin.gif

As irgi buvau, visai neblogai iskarpe rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kapitale @ 2010 04 02, 22:49)
dazo neblogai, kerpa siaip sau... As daziausi sviesiai, tai ypatingu priekaistu neturejau, o del kirpimo... Netraukia daugiau ten. Esu super patenkinta dabartine savo meistr. MB po paskutinio apsilankymo niekaip negalejo nustoti: Wow, ohoho... ir taip - pusvalandi  ax.gif .
Papildyta:
oi, del kainu pamirsau... Nepigu visai - apie 250 uz kaerta suplodavau (dazymas ir kirpimas).

Aciu uz info 4u.gif Reiskia pirmas ispudis buvo teisingas biggrin.gif
Laukiu rekomendaciju dabartines meistres mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IKkatuks: 06 balandžio 2010 - 08:41
As pries keleta dienu lankiausi pas Laimi (laimiss.lt). Galiu pasakyti likau suzaveta jo kirpimu ir neveltui laukiau kelias savaites thumbup.gif Puikus meistras ir nuostabus zmogus, nesitikejau, kad bus toks geras rezultatas. Plaukai graziai krenta, nereikia daug pastangu ju susitvarkyti. Kaip supratau jis ir dazo gerai, nes kalbejo apie dazyma. Labai patiko, kad neklausinejo kaip kirpti tik keleta kartu klause ar galima jam patrumpinti ir kiek. Manau geras kirpejas turi matyti is plauku koks kirpimas zmogui tinka.
Net vaikinas liko abstulbes, kai isejau is kirpyklos thumbup.gif
Labai patenkinta ir kaina palyginti normali.
Atsakyti
QUOTE(fleure @ 2010 04 06, 09:54)
Labai patenkinta ir kaina palyginti normali.

kiek ir kokio ilgio plaukai?
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 04 06, 11:52)
kiek ir kokio ilgio plaukai?

Aha, mane irgi domina kiek sumokejot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 04 06, 13:23)
Aha, mane irgi domina kiek sumokejot? 4u.gif

Mano plaukai buvo ilgesni nei iki liemeneles uzsegimo. Taciau plaukai gana ploni ir su jais tvarkytis buvo sudetinga. Laimis juo patrumpino, dabar jie zemiau peciu ir siek tiek pakarpyti, atrodo ju zymiai daugiau, kai palaidi ir nesukrenta ax.gif
Sumokejau 80 Lt ir man buvo ne kiek negaila, nes mane kirpo gera valanda ir maciau, kad jis stengiasi. Anksciau mokedavau 70 Lt figaro uz tai, kad palygintu galiukus, kuriuos man visada nukirpdavo lygiai per 10 min ir 30 min plaukus dziovindzvo fenu, rezultatas budavo visada toks pat ir plaukai be formos pasidarydavo jau po kito galvos plovimo. doh.gif
Atsakyti
Gal galite parekomenduoti kokią nors kirpyklą (kažkur Žirmūnų/Šnipiškių mikroraj.) nieko ypatingo man nereikia tik ilgų plaukų galiukus patrumpinti, bet net nežinau Vilniuje kur kreiptis bijau, kad perdaug nukirps. doh.gif
Gal kas nors ką nors žinote? Būčiau dėkinga smile.gif
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti kirpėją, kuri būtų patyrusi cheminiame plaukų garbanojime? ačiū iš anksto smile.gif
Atsakyti
Gal kas žinote kirpėją, kuris/kuri moka kirpti garbanotus plaukus, žino, ką tokiai galvai pasiūlyti g.gif
Atsakyti
Dar būtų gerai, kad tas kirpėjas naudotų natūralius dažus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninkasi @ 2010 04 02, 11:44)
Sveikos,
ilgai ir as ieskojau savo kirpejos ir besiruosiant vestuvems atradau  4u.gif tai buvo Linute, ji dabar dirba Jaksto gatvej, man labai patiko jos pasiulyta ideja mano vestuvems, o ir mano vyras niekur kitur nesikerpa ti kpas ja, nes pas ji labai plonuciai plaukai, tai reikia jau pasistengti, kad nors i mada atrodytu hihihi.gif o ji tai sugeba, kazkaip niekas geriau jo nenukirpdavo  schmoll.gif pas Linute ir dazausi plaukus tirkai geras spalvas parenka, man labiausiai patinka kad ji naturalia sokoladine padaro tokia  wub.gif va ir mano sunytis jau greit eis grifka pasitrumpint hihihi.gif gi jau 10 menesiuku wink.gif
kontakta imesiu cia 861014942

xexe ir aš pas lina kerpuosi jau nežinau kiek laiko:D ir brangujį atsivedžiau pas ją biggrin.gif ir draugęwink.gif visi patenkinti, bet gal mes mažiau norim nei kažkas nežinau;) tik žinau,kas neužsilaiko pas ją, bet nemoku paaiškint kokios:D su tokiom lygiom kampuotom šukuosenom, nzn ar aiškiai parašiau biggrin.gif
Atsakyti
Skaičiau kelių merginų žinutes, giriančias Stellą, tik nesuprantu, čia kas, salonas toks, ar kirpėjos vardas g.gif ? Gal galėtumėt įmest kokias nors koordinates? Būčiau labai dėkinga, nes eilinį kartą nežinau kur eiti apsikirpti doh.gif

QUOTE(Lysa @ 2010 04 05, 19:23)
Pries keleta dienu buvau pas Stella (Alina) apsikirpti. Sumokejau 40 lt. Rezultatu likau labai patenkinta  biggrin.gif

Atsakyti