Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Man labai patinka kirpėja Danguolė, Senamiesčio grožio salone, as pas ja visada dazausi plaukus ir kerpuosi, lieku patenkinta wub.gif
Atsakyti
O kuris kirpėjas sutiktų nukirpi plaukus centimetro ilgumu? biggrin.gif
Atsakyti
Nu va tie, kurių kirpimas laikosi 8mėn. Jie turbūt viską gali..
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2010 09 24, 17:24)
Nu va tie, kurių kirpimas laikosi 8mėn. Jie turbūt viską gali..

Dėl aštuonių mėn. tai čia truputį perspaudėm.. irnesakyk.gif Na bet kokis du tris, tai lengvai! assa.gif
Atsakyti
Na du trys tai jau kita kalba.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GG* @ 2010 09 24, 08:47)
Pati blogiausia kirpėja dirba Gerosios Vilties g., 1. Vardas - Irena.

QUOTE(Sacera @ 2010 09 24, 11:15)
dar viena pati pati  blogiausia kirpeja - Veronika is Selective grozio studijos!

Tai truputį argumentų ,o ne tik bloga blogiausia blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, drauge nori eiti i Simona kirptis. Gal kas siuo metu ten lankotes, koki geresni kirpeja galite rekomenduoti? 4u.gif As is nauju ten jau nieko nebezinau.. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kuri galite patarti kirpeja, kuri gerai dazo plaukus? Ir nusimano kokie atspalviai tinka, o kokie ne. Pati esu dabar tamsiaplauke, taciau noriu sviesintis. Man reik geros kirpejos, kuri gerai ismano savo darba... 4u.gif
Atsakyti
Na ką, prisiskaičiau visokių atsiliepimų šiame forume ir nusprendžiau penktadienį užsirašyti kirptis pas Laimį (Ąžuolyno gatvėj). Norisi pasikeitimų, tai bandysiu nusikirpt ilgus plaukus smile.gif Tikiuosi, kad gerai užrekomendavot!! rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sigvezija @ 2010 09 26, 12:32)
Na ką, prisiskaičiau visokių atsiliepimų šiame forume ir nusprendžiau penktadienį užsirašyti kirptis pas Laimį (Ąžuolyno gatvėj). Norisi pasikeitimų, tai bandysiu nusikirpt ilgus plaukus smile.gif Tikiuosi, kad gerai užrekomendavot!! rolleyes.gif

na jis toks labai savotiskas, vienos tinka - patinka, kitom - ne. as maciau jo keleta darbu, bet ant vyru galvos smile.gif tad lauksim atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fleure @ 2010 04 06, 18:36)
Mano plaukai buvo ilgesni nei iki liemeneles uzsegimo. Taciau plaukai gana ploni ir su jais tvarkytis buvo sudetinga. Laimis juo patrumpino, dabar jie zemiau peciu ir siek tiek pakarpyti, atrodo ju zymiai daugiau, kai palaidi ir nesukrenta ax.gif
Sumokejau 80 Lt ir man buvo ne kiek negaila, nes mane kirpo gera valanda ir maciau, kad jis stengiasi. Anksciau mokedavau 70 Lt figaro uz tai, kad palygintu galiukus, kuriuos man visada nukirpdavo lygiai per 10 min ir 30 min plaukus dziovindzvo fenu, rezultatas budavo visada toks pat ir plaukai be formos pasidarydavo jau po kito galvos plovimo.  doh.gif

QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 26, 20:13)
na jis toks labai savotiskas, vienos tinka  - patinka, kitom - ne. as maciau jo keleta darbu, bet ant vyru galvos smile.gif tad lauksim atsiliepimu smile.gif

Aš taip pat prisiskaičiau ir registruosiuos kardinaliam pasikeitimui pas Laimį dirbančią kirpėja - Irina smile.gif ax.gif
Atsakyti
Būtinai parašysiu, gal kam nors irgi (kaip ir man) padės komentarai ax.gif
Atsakyti