QUOTE(Spygliaa @ 2010 09 14, 14:24)
o aš esu girdejusi, kad geri kirpejai dirba SALON+ Oze. Gal kas esat lankesi ten?
Buvau SALON i+Oze. Pas kirpeja Ruta Morozoviene. Girdėjau apie ja neblogų atsileipimų ir kad ji su "žvaigždėm " dirba , TV3 projekto šok su manim dalyvių šukuosenų meistrė.. Tačiau manęs nesužavėjo. "Neblogai iškarpė"- tokį pagyrimą gavau iš draugų. Ševeliūra ne tokia baisi, kad negalėčiau žmonėse pasirodyt, tačiau kas kart išplovus galvą reikia daugiau kaip pusvalandį pavargt, kad "suguldyt" plaukus taip, kad matysusi "ale geras kirpimas". Plaukus auginau. Buvo veik iki pečių. Norėjau pasikeisti. Tik kažkodėl dažnas kirpėjas taip vadinamam pasikeitimui siūlo kirpčiukus ir būtinai griežtus, per visą galvą. Gal jie kažką ir keičia, tačiau yra daug visokių tarpinių varinatų. Nesu senamadiška. Mėgstu keistis ir nebijau drąstiškų variantų. Leidžių kirpėjui eksperimentuoti. Tačiau pritariu anksčiau rašiusei forumietei, kad geras kirpimas GERAI gali atrodyti ir po 8 mėn. Taip būna tada kai plaukas prie plauko gula, kaip galvą bepalenksi, kaip bepasuksi, kokia priemone beišplautum, išteptum, susuktum ar išiesintum-linija visada yra tiksli ir nepriekaištinga. Nededu pliuso tiems kirpėjams, kurių manymu pasikeitimas tai ilgus plaukus nurėžt, iš baltos -juoda arba atvirkščiai, dabar labai populiarus kirpimas ale "bobas", kuris iš esmės išvaizdą keičia, tačiau ne visiems tinka (kirpėjai dažnai šiuo triuku naudojasi). Taip pat nemėgstu iškarpymo. Labai paprasta- plaukas tampa lengvai valdomas, purus..bet tik kripėjo kėdėj, kada "gudruolis" meistras žino kaip ta plauką pasukt ir nukreipt. Ir apskritai, paskaičius šitą forumą susidaro įspūdis, jog visos Vilnietės kerpasi pas Laimį, Micha ir Mindaugą. Gal jie patys netingi forumuose pakabėt ir parašyt gerų atsiliepimų apie save?
Mano kirpėja Raselė. Kerpuosi pas ja 10 metų. Ji dirbo Bocolo salone kartu su Loreta Povilavičiūte, kuri dabar turi savo salona, beja nuostabi vyrų kirpimo meistrė! Vėliau mano Raselė pabėgo į Flagman kirpyklą, dabar jau kurį laiką apsistojo Forum Palace. Dažniausiai pas ją kerpuosi, todėl apie dažymą nieko negaliu pasakyt. Rasa nepreikaištingai kerpa. Puikiai susitvarko tiek su trumpais, tiek su pusilgiais, tiek su garbanotais ir tiesiais plaukais. Kaip jau sakiau turiu "staža" pas šią kirpėją. Išbandėm visokiausių variantų. Gal ir ne viskas tiko prie veido, tačiau pačio kirpimo kokybė t.y. plauko kritimas, linija ir t.t. išlaikyta be priekaištų ir idealiai! Ir kas man šovė galvon, jog reikia "pakeisti ranką", ale pabandyti kitokį stilių... Juk šukuosenų mados , naujų kirpimų tendencijos pasiekiamos visiems geriems kirpėjams... Čia bandyt galima "iki begalybės"!Todėl savo eksperimentą SALON + laikau tikrai nepavykusiu. Kas vertina ir supranta kirpimo kokybę, manau mano mintis buvo aiški. Sėkmės renkantis!