Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(pozityvi @ 2010 09 15, 01:34)
Sveikutės smile.gif
anksčiau eidavau pas Mindaugą, kuris dabar dirba salone "Kirpimo meistrai". Darbu esu patenkinta, tikrai visuomet gan gerai iškarpydavo ir šukuosena kiekvieną kartą vis kitaip atrodydavo (jei ką domins galiu parodyti foto) mano plaukai beveik iki pečių ir šviesūs, tačiau čia prisiskaičiau apie Andrių iš "SATE" salono, gal kuri iš jūsų galėtų juos palyginti ir rekomenduoti, kuris geriau, nes jau greitai teks eiti į kirpyklą tik dabar galvoju ar kažką naujo pabandyti ar eiti ten kur ir ėjau smile.gif

Laba, buvau pas Andrių pavasarį. Šiaip man jis patiko, įžvelgia gerai, kas tiktų ir netiktų. Nepadarys taip, kad pats negalėtų ramiai miegoti ir manau klientes pas jį visada bus patenkintos. Kodėl? Todėl, kad jis nesiima drastiškų pasikeitimų ir netgi sakyčiau gana jų privengia. Tad jei nori, kad tau gerai sutvarkytų, padailintų esamą kirpimą ar padarytų panašų, tai tikrai verta eiti. Jei nori nerealaus pasikeitimo, tai abejoju ar išpildys. Greičiau įkalbės nesikeisti 4u.gif
Planuoju vėl apsilankyti.
Atsakyti
Labai nemalonus nutikimas su ta kirpėja Aleksandrą iš Stanevičiaus 23, Vilnius, kur forume aprašyta. Ėjau pas ją 1mą kartą. Buvau užsirašiusi telefonu beveik prieš dvi savaites, kalbėjau su ja pačia asmeniškai, ji pati ir paskyrė laiką. Kai vakar nuėjau sutartu laiku, ji, kaip matėsi, neseniai buvo pasisodinus kitą moterį. Kai ji pasižiūrėjo į užrašymų knygą, tam laikui buvo užrašytas mano vardas ir tel. nr., bet ji tik numykė "oi, tie sąrašai..." ir pasiūlė palaukti "apie valandą", o kai aš nesutikau, ji leido man suprasti, kad išeičiau ir net neatsiprašė, tik siūlė pasirinkti kurią kitą dieną, ko aš irgi nesiruošiau daryti, nes daugiau neketinu pas ją eiti po tokio nesusipratimo. Aš norėjau ją bash.gif Dar tokio dalyko man nebuvo gyvenime blink.gif Apgailėtina situacija, kurioje atsidūrūsi manau nė viena nebūtų patenkinta. DEDU RIEBŲ MINUSĄ!
Atsakyti
QUOTE(pavasarine_ @ 2010 09 16, 09:38)
Labai nemalonus nutikimas su ta kirpėja Aleksandrą iš Stanevičiaus 23, Vilnius, kur forume aprašyta. Ėjau pas ją 1mą kartą. Buvau užsirašiusi telefonu beveik prieš dvi savaites, kalbėjau su ja pačia asmeniškai, ji pati ir paskyrė laiką. Kai vakar nuėjau sutartu laiku, ji, kaip matėsi, neseniai buvo pasisodinus kitą moterį. Kai ji pasižiūrėjo į užrašymų knygą, tam laikui buvo užrašytas mano vardas ir tel. nr., bet ji tik numykė "oi, tie sąrašai..." ir pasiūlė palaukti "apie valandą", o kai aš nesutikau, ji leido man suprasti, kad išeičiau ir net neatsiprašė, tik siūlė pasirinkti kurią kitą dieną, ko aš irgi nesiruošiau daryti, nes daugiau neketinu pas ją eiti po tokio nesusipratimo. Aš norėjau ją bash.gif Dar tokio dalyko man nebuvo gyvenime blink.gif Apgailėtina situacija, kurioje atsidūrūsi manau nė viena nebūtų patenkinta. DEDU RIEBŲ MINUSĄ!

Na tikrai nemaloni situacija, nors pačiai nėra taip buvę. Bet gal jūs kažkiek vėlavote ir todėl priėmė kitą klientę?
O šiaip, manau, ėjimas pas kirpėją turi būti maloni procedūra kuomet gali atsipalaiduoti ir be jokių nervų praleisti tą laiką smile.gif
Atsakyti
Atėjau laiku, be to, ji turėjo mano tel. nr. užsirašius užrašymų knygoj, dėl kažkokių pokyčių galėjo pranešt. Labai nemaloni situacija schmoll.gif
Atsakyti
o gal galetumete parasyti Mariaus ar salono, kuriame jis dirba, tel.nr?
nepavyksta surasti...
aciu!
Atsakyti
gal kas zinote kirpeja, kuris dazytu augaliniais dazais?
Atsakyti
QUOTE(ievuzas @ 2010 09 18, 00:18)
gal kas zinote kirpeja, kuris dazytu augaliniais dazais?

o kas tie augaliniai, pagal jus? chna, basma, ąžuolo žievė, ar kas? o šiaip visi dažai cheminiai, augalinių nebūna. o jei jūs kalbat apie pusiau ilgalaikius, tai kiekvienas kirpėjas jais dažo, nes kiekviena firma turi tuos "augalinius", beamoniakinius dažus.
Atsakyti
QUOTE(darganos @ 2010 09 18, 07:29)
o kas tie augaliniai, pagal jus? chna, basma, ąžuolo žievė, ar kas? o šiaip visi dažai cheminiai, augalinių nebūna. o jei jūs kalbat apie pusiau ilgalaikius, tai kiekvienas kirpėjas jais dažo, nes kiekviena firma turi tuos "augalinius", beamoniakinius dažus.

taip chna, basma ir tt. Aubrey Organics skelbiasi, kad ju dazai 100 proc. naturalus
Atsakyti
QUOTE(pozityvi @ 2010 09 15, 00:34)
Sveikutės smile.gif
anksčiau eidavau pas Mindaugą, kuris dabar dirba salone "Kirpimo meistrai". Darbu esu patenkinta, tikrai visuomet gan gerai iškarpydavo ir šukuosena kiekvieną kartą vis kitaip atrodydavo (jei ką domins galiu parodyti foto) mano plaukai beveik iki pečių ir šviesūs, tačiau čia prisiskaičiau apie Andrių iš "SATE" salono, gal kuri iš jūsų galėtų juos palyginti ir rekomenduoti, kuris geriau, nes jau greitai teks eiti į kirpyklą tik dabar galvoju ar kažką naujo pabandyti ar eiti ten kur ir ėjau smile.gif

As irgi einu pas Mindauga. Ir jau taip pat laikas eiti i kirpykla, bet kazkodel kyla noras pabandyti kazka naujo g.gif kazkodel labai noriu izbandyti salona YURY ir kirpeja Renata, girdejau geru atsiliepimu. Plaukai mano sviesus, beveik iki liemens, dideliu pasikeitimu nenoriu. Sis salonas vilioja, kad pas juos yra ir kitu proceduru - laminavimas ir pan. gal susigundyciau pabandyti. g.gif
O Mindaugas mane paskutini karta per tamsiai nudaze, negalejau prie saves proiprast, gerai, kad per 2 menesius ta spalva nusiplove biggrin.gif
Atsakyti
Vakar buvau kirptis pas Andriu is Sate salono. Man visai patiko jo kirpimas, tikrai manau apsilankysiu ir antra karta pas ji smile.gif Mano plaukai ilgi, iki puses nugaros, tai aisku siek tiek patrumpino, bet saikingai, prieki iskarpe. Man patiko, kad jis kirpima renka pagal veido forma, zino, kas tikrai netiktu ir tai pasako. Anksciau pora kartu kirpausi pas Toma is Tiamo salono. Tai per pirma vizita visai graziai iskarpe, o per antra daugiau laiko man tiesino plaukus (nors to visai nepraciau), nei kirpo, tai daugiau nejau smile.gif Nors dirba Tomas labai labai kruopsciai.
Atsakyti
QUOTE(pavasarine_ @ 2010 09 16, 08:38)
Labai nemalonus nutikimas su ta kirpėja Aleksandrą..

tikrai nemaloni situacija, gyriau ją kaip kirpėją, tikrai atrodė tokia atsakinga, viską užsirašo.. gal ne ta koja tądien buvo išlipus..
Atsakyti
QUOTE(rudukė @ 2010 09 08, 19:38)
laba,

as savo kasas kerpu pas Mariu. Snd kaip kartas buvau. jis dirba Vytenio g, kazkada ten buvo Femina Bona, paskui Sarma style, o dbr net nzn, kas ten per daiktas. Mariukas gerai ilgus plaukus kerpa, gera ranka pas ji, graziai krinta po kirpimo ir graziai nuaugineja. ir tiesa, jis neturi "mados" trumpint. jei pasakau, kad ne daugiau 3 cm, tai daugiau ir nekerpa. kaina 60 Lt.  ale tel. nr darbe liko. penktadieni parasysiu.

o kaip ta Mariu rasti? noreciau pas ji uzsirasyti
Atsakyti