QUOTE(pozityvi @ 2010 09 15, 01:34)
Sveikutės
anksčiau eidavau pas Mindaugą, kuris dabar dirba salone "Kirpimo meistrai". Darbu esu patenkinta, tikrai visuomet gan gerai iškarpydavo ir šukuosena kiekvieną kartą vis kitaip atrodydavo (jei ką domins galiu parodyti foto) mano plaukai beveik iki pečių ir šviesūs, tačiau čia prisiskaičiau apie Andrių iš "SATE" salono, gal kuri iš jūsų galėtų juos palyginti ir rekomenduoti, kuris geriau, nes jau greitai teks eiti į kirpyklą tik dabar galvoju ar kažką naujo pabandyti ar eiti ten kur ir ėjau
anksčiau eidavau pas Mindaugą, kuris dabar dirba salone "Kirpimo meistrai". Darbu esu patenkinta, tikrai visuomet gan gerai iškarpydavo ir šukuosena kiekvieną kartą vis kitaip atrodydavo (jei ką domins galiu parodyti foto) mano plaukai beveik iki pečių ir šviesūs, tačiau čia prisiskaičiau apie Andrių iš "SATE" salono, gal kuri iš jūsų galėtų juos palyginti ir rekomenduoti, kuris geriau, nes jau greitai teks eiti į kirpyklą tik dabar galvoju ar kažką naujo pabandyti ar eiti ten kur ir ėjau
Laba, buvau pas Andrių pavasarį. Šiaip man jis patiko, įžvelgia gerai, kas tiktų ir netiktų. Nepadarys taip, kad pats negalėtų ramiai miegoti ir manau klientes pas jį visada bus patenkintos. Kodėl? Todėl, kad jis nesiima drastiškų pasikeitimų ir netgi sakyčiau gana jų privengia. Tad jei nori, kad tau gerai sutvarkytų, padailintų esamą kirpimą ar padarytų panašų, tai tikrai verta eiti. Jei nori nerealaus pasikeitimo, tai abejoju ar išpildys. Greičiau įkalbės nesikeisti
Planuoju vėl apsilankyti.