Gal kas dar turi kokiu atsiliepimu apie Mariu? Is vieno sunkoka spresti, o kirptis sirdis linksta pas vyra
kas dazetes pas Aleksandra? Koks Jusu plauku ilgis ir kiek sumokejot? Nes pasiskambinus pasake kaina nuo 60 iki 120. Tai man yra didelis skirtumas kur 60 o kur 120
wsin kodėl neperskaitote praeito puslapio, ten mergina rašė už kiek ir kaip dažės pas Aleksandrą. Nes po to ant manęs akį padės moderatoriai padės, sakys per daug reklamuoju. Cituoju:
"Perskaičius čia rekomendacija ir aš užsirašiau pas Aleksandrą. Ir tikrai tikrai nenusivyliau. Po kelių nesėkmingų bandymų mano plaukus nudažyt šviesiai, taip kad neliktų 'ryžų' šaknų, šita kirpėja man buvo didžiulis atradimas. nes nei Figaro meistrai, nei kirpėja ,kuri specializuojasi šviesių plaukų dažyme, su mano plaukais nesusitvarkė.
Žodžiu, nudažė, užtonavo ir pakirpo plaukus, kad geriau kristų (atauginėjančius kirpčiukus). Už viską sumokėjau 120 Lt. "
Tai visose kirpyklose kainos yra nuo iki.. jei jūsų plaukai trumpi tai kainuos ~60, jei ilgesni,lygtais alexxandros ilgesni, kiek aukščiau liemens, tai ji ir sumokėjo 120lt.
"Perskaičius čia rekomendacija ir aš užsirašiau pas Aleksandrą. Ir tikrai tikrai nenusivyliau. Po kelių nesėkmingų bandymų mano plaukus nudažyt šviesiai, taip kad neliktų 'ryžų' šaknų, šita kirpėja man buvo didžiulis atradimas. nes nei Figaro meistrai, nei kirpėja ,kuri specializuojasi šviesių plaukų dažyme, su mano plaukais nesusitvarkė.
Žodžiu, nudažė, užtonavo ir pakirpo plaukus, kad geriau kristų (atauginėjančius kirpčiukus). Už viską sumokėjau 120 Lt. "
Tai visose kirpyklose kainos yra nuo iki.. jei jūsų plaukai trumpi tai kainuos ~60, jei ilgesni,lygtais alexxandros ilgesni, kiek aukščiau liemens, tai ji ir sumokėjo 120lt.
QUOTE(Marzde @ 2010 09 10, 13:40)
wsin kodėl neperskaitote praeito puslapio, ten mergina rašė už kiek ir kaip dažės pas Aleksandrą. Nes po to ant manęs akį padės moderatoriai padės, sakys per daug reklamuoju. Cituoju:
bet ji neparse, kokio ilgio pas ja plaukai, tai as to ir klausiau
Kažkada minėjo. Ilgoki aps ją. Gal pati ateis, pasisakys
QUOTE(wsin @ 2010 09 10, 13:35)
bet ji neparse, kokio ilgio pas ja plaukai, tai as to ir klausiau
Nu nėr ilgi, bet ir netrumpi. Mano plaukai iki liemenėlės užsegimo. Beeeet... Dažė (šviesino) šaknis, o visą glvą tik užtonavo atspalviu. Šiaip manau, kad visas mano dažymas būtų kainavęs 90-100 Lt, nes kaip jau minėjau dar pakoregavo šiek tiek priekinius plaukus, kd gerai kristų. Ir galiukus, aišku pakirpo.
Norėčiau ir aš pasikonsultuoti dėl plaukų gal žinote kokį gerą plaukų stilistą Vilniuje labai noriu kardinaliai pakeisti šukuoseną, kuri man labai tiktų Nes tinkanti šukuosena - didesnis pasitikėjimas savimi
QUOTE(~Lady Jo~ @ 2010 09 12, 12:38)
Norėčiau ir aš pasikonsultuoti dėl plaukų gal žinote kokį gerą plaukų stilistą Vilniuje labai noriu kardinaliai pakeisti šukuoseną, kuri man labai tiktų Nes tinkanti šukuosena - didesnis pasitikėjimas savimi
Tai,kad prakstikai visa tema apie tai,reiktu tik pasiskaityt
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 09 09, 15:08)
Sveiki
Gal kas turi atsiliepimų apie Vilniuje (Laisvės pr. 121) esantį "Simonos" saloną. Įdomu išgirsti atsiliepimus apie I, ar II klasės meistrus.
Gal kas turi atsiliepimų apie Vilniuje (Laisvės pr. 121) esantį "Simonos" saloną. Įdomu išgirsti atsiliepimus apie I, ar II klasės meistrus.
As buvau pas Ruslana, nezinau kurios jis kategorijos, bet kirpimas kainavo 100lt.
Atsiliepimai: nepaiso kliento noru, paminejau, kad nenoriu nuogo kaklo (kirpimas bob), tai taip nutrumpino, kad visas kaklas nuogas
Norima ilgi manau pasieksiu tik po 3 men. Meistras kruopstus, bet neisiu daugiau, nes negali pasitiketi.
o aš esu girdejusi, kad geri kirpejai dirba SALON+ Oze. Gal kas esat lankesi ten?
Atradau labai faina kirpeja Svetlana. Aisku nelabai galiu su kuo palyginti, bet man ji patiko. Moka isklausyti, moka patrumpinti galus, ju nenurezdama. Spalva irgi gerai pataike. O ir kaina nesikandzioja. Plius pati darbo vieta labai jauki, man patiko
Niu sveikos mielosio, uztrukau beveik visa darbo diena kol isstudijavau sia tema
Mano kirpeja isvaziavo i uzsieni, taip kad ieskau naujo meistro
Is visu pasisakymu krito i aki 2: Laimis ir Andrius
Visdelto uzsirasiau pas Laimi Deja tik po 2 savaiciu ateis ta mano eile neturiu lako per pietu pertraukas vazineti ir siaip tolokai anas nuo manes bet gal bus verta ir visi bus apake nuo mano pasikeitimo
Tikiuosi grizus parasysiu kaip, kas ir kiek
Mano kirpeja isvaziavo i uzsieni, taip kad ieskau naujo meistro
Is visu pasisakymu krito i aki 2: Laimis ir Andrius
Visdelto uzsirasiau pas Laimi Deja tik po 2 savaiciu ateis ta mano eile neturiu lako per pietu pertraukas vazineti ir siaip tolokai anas nuo manes bet gal bus verta ir visi bus apake nuo mano pasikeitimo
Tikiuosi grizus parasysiu kaip, kas ir kiek
Sveikutės
anksčiau eidavau pas Mindaugą, kuris dabar dirba salone "Kirpimo meistrai". Darbu esu patenkinta, tikrai visuomet gan gerai iškarpydavo ir šukuosena kiekvieną kartą vis kitaip atrodydavo (jei ką domins galiu parodyti foto) mano plaukai beveik iki pečių ir šviesūs, tačiau čia prisiskaičiau apie Andrių iš "SATE" salono, gal kuri iš jūsų galėtų juos palyginti ir rekomenduoti, kuris geriau, nes jau greitai teks eiti į kirpyklą tik dabar galvoju ar kažką naujo pabandyti ar eiti ten kur ir ėjau
anksčiau eidavau pas Mindaugą, kuris dabar dirba salone "Kirpimo meistrai". Darbu esu patenkinta, tikrai visuomet gan gerai iškarpydavo ir šukuosena kiekvieną kartą vis kitaip atrodydavo (jei ką domins galiu parodyti foto) mano plaukai beveik iki pečių ir šviesūs, tačiau čia prisiskaičiau apie Andrių iš "SATE" salono, gal kuri iš jūsų galėtų juos palyginti ir rekomenduoti, kuris geriau, nes jau greitai teks eiti į kirpyklą tik dabar galvoju ar kažką naujo pabandyti ar eiti ten kur ir ėjau