Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Mazas angelas @ 2010 09 07, 08:55)
o gal galit parasyti Aleksandro kontaktus?

Ten moteris, ne vyras ax.gif ten viskas Keune firmos.

Jie facebooke savo puslapį sukūrė, galite rasti nuotraukų ir pasiūlyti salonui pavadinimą:
"TAPK GROŽIO SALONO GERBĖJU, SUGALVOK PAVADINIMĄ IR LAIMĖK GROŽIO PASLAUGĄ MŪSŲ SALONE!"

Reik pabandyti sudalyvauti, tik nekyla minčių kokį pavadinimą siūlyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 07 rugsėjo 2010 - 12:03
gal galite parekomenduoti gera kirpeja kuris moketu tvarkytis su ilgais (zemiau liemeneles uzsegimo) ir plonais plaukais. Man labai reikia apimties... sad.gif na ir kaina kad nesikandziotu apie 50 lt kad butu

buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wsin @ 2010 09 08, 17:10)
gal galite parekomenduoti gera kirpeja kuris moketu tvarkytis su ilgais (zemiau liemeneles uzsegimo) ir plonais plaukais. Man labai reikia apimties... sad.gif na ir kaina kad nesikandziotu apie 50 lt kad butu

buciau labai dekinga 4u.gif

laba,

as savo kasas kerpu pas Mariu. Snd kaip kartas buvau. jis dirba Vytenio g, kazkada ten buvo Femina Bona, paskui Sarma style, o dbr net nzn, kas ten per daiktas. Mariukas gerai ilgus plaukus kerpa, gera ranka pas ji, graziai krinta po kirpimo ir graziai nuaugineja. ir tiesa, jis neturi "mados" trumpint. jei pasakau, kad ne daugiau 3 cm, tai daugiau ir nekerpa. kaina 60 Lt. ale tel. nr darbe liko. penktadieni parasysiu.
Atsakyti
QUOTE(rudukė @ 2010 09 08, 18:38)
laba,

as savo kasas kerpu pas Mariu. Snd kaip kartas buvau. jis dirba Vytenio g, kazkada ten buvo Femina Bona, paskui Sarma style, o dbr net nzn, kas ten per daiktas. Mariukas gerai ilgus plaukus kerpa, gera ranka pas ji, graziai krinta po kirpimo ir graziai nuaugineja. ir tiesa, jis neturi "mados" trumpint. jei pasakau, kad ne daugiau 3 cm, tai daugiau ir nekerpa. kaina 60 Lt.  ale tel. nr darbe liko. penktadieni parasysiu.

aciu labai, lauksiu smile.gif o su plonais moka susitvarkyti?
Gerai, kad nenurezia ilgu plauku. As viena karta Simonoj kirpausi, berods irgi pas mariu (tikiuosi ne tas pats biggrin.gif) pasakiau "darykit ka norit, reikia purumo, bet ilgio nelieskit) tai man jis plaukus iki peciu iskarpe, beveik plauku neliko, vos neapsiverkiau , o jis tepasake "tau ilgi netinka, taip puriau atrodys".
Atsakyti
QUOTE(wsin @ 2010 09 08, 19:28)
aciu labai, lauksiu smile.gif o su plonais moka susitvarkyti?

Del plonumo - vienos drauges plaukuciai plonoki ir ilgi (zemiau liemeneles sagteles), tai man graziai ziurisi po Mariaus kirpimo ir drauge patenkinta smile.gif
o Marius tikrai ne tas pats kuris Simonoj dirba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudukė: 09 rugsėjo 2010 - 08:37
dar galvoju apie Aleksandra, nes jau tiek isgirta smile.gif o ir kaina gera 120 su dazymu, nes noriu persidazyt i savo naturalia spalva (kad sulygintu spalvas, anksciau buvau tamsiai ruda, dabar truputi sviesesne).

Bet ar Aleksandra moka tvarkytis su plonais ilgais plaukais? gal kas turi tokios patirties?
dekui 4u.gif
Atsakyti
Jei kaina jums priimtina, pabandykite. Plonus reik iškarpyti, tada puriau atrodo, berods taip, tai manau nesunkiai susitvarkytų.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2010 09 09, 13:37)
Jei kaina jums priimtina, pabandykite. Plonus reik iškarpyti, tada puriau atrodo, berods taip, tai manau nesunkiai susitvarkytų.

o kiek pas ja kirpimas ir dazymas jei atskirai, gal zinot?
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Gal kas turi atsiliepimų apie Vilniuje (Laisvės pr. 121) esantį "Simonos" saloną. Įdomu išgirsti atsiliepimus apie I, ar II klasės meistrus.
Atsakyti
QUOTE(wsin @ 2010 09 09, 13:13)
o kiek pas ja kirpimas ir dazymas jei atskirai, gal zinot?

Na tiksliai nepasakysiu, nuo dažymo ir plaukų ilgio priklauso. Kirpimas atskirai 40lt., o dažymai lygtais nuo 60 prasideda. Na jus orientuokitės pagal alexxandrą, forumietę, kuri nesenai pasisakė apie kirpėją. Arba nuvažiuokit ir pasiklauskite.
Atsakyti
Vis paskaitineju sia tema irgi ieskojimuose savo kirpejos buvau, kol vyras pasiule nueiti i salona kur jis kerpasi grizes pripasakojo kad atsinaujines, jaukus ir kainos neaukstos, surizikavauir tikrai likau nustebinta demesiu ir kirpejos profesionalumu. salonas pasilaiciuose gabijos g.2a vadinasi "REMEDITA", as kirpausi ir daziausi pas Jurgita, vyras daug metu lankosi pas Leokadija.
Atsakyti
Gal kas dar turi kokiu atsiliepimu apie Mariu? Is vieno sunkoka spresti, o kirptis sirdis linksta pas vyra 4u.gif
Atsakyti