Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Iš kur čia tas Andrius?
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2010 09 06, 18:27)
Iš kur čia tas Andrius?

Is SATE
Atsakyti
QUOTE(mettta @ 2010 09 06, 17:23)
na buvau pas Andriu, norejau buti sviesesne siek tiek, bet gavosi kad dar tamsesne isejau, nors sake tamsesne tai tikrai nebusiu  smile.gif  nors daze ir kelias sviesias sruogeles, bet per tamsius rudus tikriausiai parinko, o kirpimas tai man irgi nelabai patinka, prakarpe gerokai, pusilgius plaukucius,  siaip nusivyliau  verysad.gif nors labai malonus vyrukas  biggrin.gif

Kur prieš tai kirpotės ir dažėte plaukus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 09 06, 18:41)
Kur prieš tai kirpotės ir dažėte plaukus?  4u.gif

Kirpausi pas Laimi, gerai nukirpo, patiko, bet dar norejosi pabandyti koki kirpeja doh.gif
o daziausi Simonoj!
Atsakyti
QUOTE(mettta @ 2010 09 06, 17:55)
Kirpausi pas Laimi, gerai nukirpo, patiko, bet dar norejosi pabandyti koki kirpeja  doh.gif
o daziausi Simonoj!

Pas ką dažaisi? Kokia maždaug kaina? Ar patenkinta dažymu "Simonoje"?
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 09 06, 19:03)
Pas ką dažaisi? Kokia maždaug kaina? Ar patenkinta dažymu "Simonoje"?

pas Steise daziausi, bet tik karta, viena spalvyte daze, tai gerai gavosi, mokejau apie 100 LT., tiksliai nebepamenu!
Atsakyti
QUOTE(mettta @ 2010 09 06, 17:23)
na buvau pas Andriu, norejau buti sviesesne siek tiek, bet gavosi kad dar tamsesne isejau, nors sake tamsesne tai tikrai nebusiu  smile.gif  nors daze ir kelias sviesias sruogeles, bet per tamsius rudus tikriausiai parinko, o kirpimas tai man irgi nelabai patinka, prakarpe gerokai, pusilgius plaukucius,  siaip nusivyliau  verysad.gif nors labai malonus vyrukas  biggrin.gif

Kad malonus, tai 100% biggrin.gif bet aš irgi norėjau kažko kito...
Kai išsiploviau galvą, likau su sena plaukuosena...
Atsakyti
Sveikos,

uzsirasiau pas Donata Salon Plius, prie Hyper Rimi Zirmunuose. Tiesiog todel kad arti namu, ir todel kad dirba sekmadieni, o man butent ta diena reikia. Gal kas lenketes pas ji, kokie atsiliepimai???
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 05, 21:39)
taip, taip aciuks.gif pas kuria lanketes? bigsmile.gif

Perskaičius čia rekomendacija ir aš užsirašiau pas Aleksandrą. Ir tikrai tikrai nenusivyliau. Po kelių nesėkmingų bandymų mano plaukus nudažyt šviesiai, taip kad neliktų 'ryžų' šaknų, šita kirpėja man buvo didžiulis atradimas. nes nei Figaro meistrai, nei kirpėja ,kuri specializuojasi šviesių plaukų dažyme, su mano plaukais nesusitvarkė. Todėl važinėdavau 6 metus pas savo kirpėja, gyvenančią už 220 km, bet kadangi dabar augina mažą 2.gif tai buvau prieversta ieškoti kažko čia.

Žodžiu, nudažė, užtonavo ir pakirpo plaukus, kad geriau kristų (atauginėjančius kirpčiukus). Už viską sumokėjau 120 Lt. Ir nors vienoj vietoj plaukų spalva gal pustoniu skiriasi, nurašau tai pirmam kartui, nes nepažįstamas plaukas, neaišku kaip ims dažai. Bet sakau, kai kiti kirpėjai mane po 2 dažymų (nes pirmas būdavo nevykęs) paleisdavo ryžom šaknim ir baltais plaukais, tai aš esu be galo patenkinta. O ir kaina nesikandžioja, Ir meistrė labai maloni ir tikrai žino ką daro. Na, bent jau tokie mano įspūdžiai. Artimiausiuose mano planuose kirpėjų paieškos nebėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2010 09 07, 07:33)
Perskaičius čia rekomendacija ir aš užsirašiau pas Aleksandrą. Ir tikrai tikrai nenusivyliau. Po kelių nesėkmingų bandymų mano plaukus nudažyt šviesiai, taip kad neliktų 'ryžų' šaknų, šita kirpėja man buvo didžiulis atradimas. nes nei Figaro meistrai, nei kirpėja ,kuri specializuojasi šviesių plaukų dažyme, su mano plaukais nesusitvarkė. Todėl važinėdavau 6 metus pas savo kirpėja, gyvenančią už 220 km, bet kadangi dabar augina mažą 2.gif tai buvau prieversta ieškoti kažko čia.

Žodžiu, nudažė, užtonavo ir pakirpo plaukus, kad geriau kristų (atauginėjančius kirpčiukus). Už viską sumokėjau 120 Lt. Ir nors vienoj vietoj plaukų spalva gal pustoniu skiriasi, nurašau tai pirmam kartui, nes nepažįstamas plaukas, neaišku kaip ims dažai. Bet sakau, kai kiti kirpėjai mane po 2 dažymų (nes pirmas būdavo nevykęs) paleisdavo ryžom šaknim ir baltais plaukais, tai aš esu be galo patenkinta. O ir kaina nesikandžioja, Ir meistrė labai maloni ir tikrai žino ką daro. Na, bent jau tokie mano įspūdžiai. Artimiausiuose mano planuose kirpėjų paieškos nebėra biggrin.gif

o gal galit parasyti Aleksandro kontaktus? kurioje kirpykloje jis dirba? mat noreciau apsikirpt nes viena meistre taip apkirpo net bendradarbes kirpima pavadino suniuko ausytes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2010 09 06, 14:20)
Pas Aleksandrą ir Alioną smile.gif  reiktų pabandyti gal ir pas kitas.

aciuks.gif

alexxandra, kokiais dazais dazo? daze, kaip supratau visa plauke, ne sruogelem?
Atsakyti
QUOTE(Mazas angelas @ 2010 09 07, 08:55)
o gal galit parasyti Aleksandro kontaktus? kurioje kirpykloje jis dirba? mat noreciau apsikirpt nes viena meistre taip apkirpo net bendradarbes kirpima pavadino suniuko ausytes  schmoll.gif

Kirpėja Aleksandra, kirpykla Stanevičiaus g. 23.
Tel. yra keliom žinutėm aukščiau parašytas.

QUOTE(charisma2121 @ 2010 09 07, 09:05)
alexxandra, kokiais dazais dazo? daze, kaip supratau visa plauke, ne sruogelem?

Keune. Jei gerai užmačiau, tai ten visa kosmetika Keune. Jo jo, ne sruogelėm, o visą plauką. Na kaip visą, man tik šaknis dažo, o paskui ant visų plaukų vienodą atspalvį (toną) uždeda.
Atsakyti