Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Kas čia per šukuosenos kirpimas, kuris laikosi 8 mėn. Man jau nuaugtų nežinia kaip. Be ryšio čia pagyrėt hah.gif
Nebent turint lygius ilgus plaukus, kur tik galiukus pakirpt reikia, tai jei sveiki plauki, galima ir kartą į metus, o galima ir visai nevaikščiot į kirpyklą.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2010 09 03, 17:15)
Kas čia per šukuosenos kirpimas, kuris laikosi 8 mėn. Man jau nuaugtų nežinia kaip. Be ryšio čia pagyrėt  hah.gif

keiskit kirpėją, jei nemoka nukirpti taip, kad ilgesnį laiką normaliai nuauginėtų biggrin.gif mano plaukai vidutinio ilgumo, kerpuosi dažniausiai kas pusmetį. kartais ir ilgiau tempiu. nuauga visada žmoniškai.
Atsakyti
Nežadu kol kas keisti kirpėją. Kaip jis mane gali nukirpti taip, kad pas jį nereiktų lankytis pusmetį. Gal nesiūlykite keisti kirpėją, o pamąstykite, jog šukuosenų būna įvarių. Tarkim nešioju kirpčiukus? Ir plaukai iškarpinėti pas man. Taip, aš galiu nesilankyti pusmetį pas kirpėją, bet per kirpčius nematysiu pasaulio, o kiti iškarpinėti galiukai netolygiai juk auga, jau tikrai tai nebebus stilinga šukuosena, tiesiog plaukuosena.
Atsakyti
QUOTE(ryza @ 2010 08 27, 00:08)
tikrai gerai gausis,nes jį pažystu jau senai,bet nelabai suprantu ko taip pas jį nori dėl to kad jūs pavadintu saulute ir taip toliau,yra dar salone gera meistrė kuri tarp kitko sužinojau mokėsi kartu su juo ir baigė geriau,tai Toma labai gera meistrė,neblogesnė už Andrių

O kaip atrodo kirpėja Toma?

QUOTE(darganos @ 2010 09 03, 19:04)
keiskit kirpėją, jei nemoka nukirpti taip, kad ilgesnį laiką normaliai nuauginėtų  biggrin.gif  mano plaukai vidutinio ilgumo, kerpuosi dažniausiai kas pusmetį. kartais ir ilgiau tempiu. nuauga visada žmoniškai.

Tikrai įdomu, kaip reikia nukirpti plaukus (turint ilgus, tiesius kirpčiukus), kad išvaikščioti puse metų nesikirpus bigsmile.gif Pasidalinkite informacija, kur toks kirpėjas dirba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2010 09 03, 18:37)
Gal nesiūlykite keisti kirpėją, o pamąstykite, jog šukuosenų būna įvarių.

na, tuomet ir jūs pamąstykite, kad šukuosenų yra įvairių, ir sakyti kažkam, kad neįmanomas variantas, kai kerpamasi kas 6 mėn, yra nesąmonė. jūs juk to žmogaus šukuosenos nematėte.
tik tiek ir norėjau pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 09 03, 20:51)
O kaip atrodo kirpėja Toma?
Tikrai įdomu, kaip reikia nukirpti plaukus (turint ilgus, tiesius kirpčiukus), kad išvaikščioti puse metų nesikirpus bigsmile.gif Pasidalinkite informacija, kur toks kirpėjas dirba  smile.gif

Šviesaplaukė,tikrai gera stilistė,bent jau iš mano draugų kurie pas ją lankosi,visi išeina iš salono patenkinti kaina ir rezultatu.
Atsakyti
merginos, priminkite, kur tiksliai yra salonas atrodo fabuose, kur sake gerai kerpa (atrodo meistrai is kazkurio gero salono iseje) g.gif atsimenu kirpimas atrodo 40 lt
Atsakyti
Gal čia apie Stanevičiaus g. 23? ax.gif
+370663 58791
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2010 09 05, 19:28)
Gal čia apie Stanevičiaus g. 23?  ax.gif
+370663 58791

taip, taip aciuks.gif pas kuria lanketes? bigsmile.gif
Atsakyti
Pas Aleksandrą ir Alioną smile.gif reiktų pabandyti gal ir pas kitas.
Atsakyti
sveiki, gal kas jau megino kirptis s.neries 109 name kirpykloj, ten kiek maciau dirba is mylek save juodais plaukuciais kirpeja? gal zinot jos kontaktus, gal kam teko kirptis pas ja?
Atsakyti
QUOTE(nainaa @ 2010 09 01, 20:47)
Laukiam nauju atsiliepimu...  ax.gif  4u.gif

na buvau pas Andriu, norejau buti sviesesne siek tiek, bet gavosi kad dar tamsesne isejau, nors sake tamsesne tai tikrai nebusiu smile.gif nors daze ir kelias sviesias sruogeles, bet per tamsius rudus tikriausiai parinko, o kirpimas tai man irgi nelabai patinka, prakarpe gerokai, pusilgius plaukucius, siaip nusivyliau verysad.gif nors labai malonus vyrukas biggrin.gif
Atsakyti