Man irgi taip patiko jeigu plaukai labai nesigarbaniuoja tai turetu but gerai.Mano plaukai irgi linke pasisukti,bet anksciau panasiai kirpdavausi tai neturejau problemu,lengvai susitvarkydavau.O kiek uz kirpima mokejot?
QUOTE(nainaa @ 2010 08 30, 15:14)
Man irgi taip patiko jeigu plaukai labai nesigarbaniuoja tai turetu but gerai.Mano plaukai irgi linke pasisukti,bet anksciau panasiai kirpdavausi tai neturejau problemu,lengvai susitvarkydavau.O kiek uz kirpima mokejot?
Ačiū 80lt
Tikiuos ir aš lengvai susitvarkysiu
QUOTE(pupyle @ 2010 08 30, 16:17)
Man patinka ir pries . Kadangi labai nekete nieko, tai is foto didelio skirtumo ir nematau. Tik kad pacios isdziovinti plaukai ir susukuoti salone. Jums tinka abu variantai.
QUOTE(/ Lisa / @ 2010 08 30, 23:24)
Man patinka ir pries . Kadangi labai nekete nieko, tai is foto didelio skirtumo ir nematau. Tik kad pacios isdziovinti plaukai ir susukuoti salone. Jums tinka abu variantai.
Ačiū
Sveikos, gal kas nors lankėsi pas Bomond kirpimo meistę Lena Dudinskaja? Kokie atsiliepimai?
QUOTE(anafi @ 2010 03 24, 21:41)
gal būtų atsiliepimų apie YURY salon'ą ?
Sveikos paneles-plauku myletojos:)
Na as irgi ieskau geros kirpejos Vilniuje, nes ju bijau dabar kaip karo
va man prie metus atsitiko labai laaaaaaaabai blogas dalykas. visa laika kirpdavausi pas savo kirpeja, bet taip atsitiko kad reikejo apsiikirpti, o jos tuo metu nebuvo, taigi nuejau pas nauja, ji mane taip apkirpo, kad is kirpyklos isbegau bliaudama, ir visa kelia nuo kirpyklos iki namu zliumbiau kruvinom asarom, ir dar tai buvo pavasaris!!!!! taigi automatiskai visa vasara pergyveau del savo plauku, na bet jau dbr juos pagaliau atsiaugina(po 1.5 metu) ir atejo laikas vel kirptis. ziauriai bijau, bet zinau kad reikia, taigi visais galais ieskau geros kirpejos Vilniuje, kuri gerai moka tvarkytis su ilgais(iki liemens) garbanotasi plaukais.
Jei kazkas zinote tokia superine kirpeje, pasidalinkit
QUOTE(mettta @ 2010 08 25, 19:45)
Uzsirasiau rugsejo 1-ajai pas Andriu, is SAT'E, noresiu, siek tiek pasviesiti, tamsiai rudus, savo plaukucius, taip pat ir pakirpti, idomu, kaip ten gausis mums
Laukiam nauju atsiliepimu...
Sveikos Norėjau paklausti, gal kuriai teko kirptis Prie Norfos, esančios Ateities gatvėje kirpyklėlėje pas kirpėją Beatą ? Kokie atsiliepimai būtų ?
Ir dar domintų atsiliepimai apie kirpėją Stasę Ozo "Figaro"? Pas ją užsirašius kol kas tik sušukavimui, o gal ir kirptis norėsiu kada
Bręsta laikas kažkiek patvarkyt auginamus plaukus
Ir dar domintų atsiliepimai apie kirpėją Stasę Ozo "Figaro"? Pas ją užsirašius kol kas tik sušukavimui, o gal ir kirptis norėsiu kada
Bręsta laikas kažkiek patvarkyt auginamus plaukus
QUOTE(pavasarine_ @ 2010 09 03, 09:49)
Diamonds, Kažkas forume rašė, kad Prie Norfos, esančios Ateities gatvėje kirpykloj kirpėja Sigutė neblogai ir nebrangiai apkirpo, o Beata nžn. Jei eisi ten, pasidalink įspūdžiais ir kainom
Man Sigutė nelabai patiko, nes nelabai klausosi noro, kas kartais sveika Bet man auginančiai plaukus kiekvienas milimetras brangus Ir šiaip toks įspūdis kad ji tokius griežtesnius kirpimus mėgsta. O kiek teko susidurt - jai abejingų nelieka, arba patinka arba ne
QUOTE(anafi @ 2010 03 24, 21:41)
gal būtų atsiliepimų apie YURY salon'ą ?
as ten lankausi jau 4 metai, tiesa kerpuosi tik pas Juriju ir esu 100% patenkita, sukuosena stilinga, lengva priziureti, i kirptis reikia tik po kokiu 8 menesiu zodziu tikrai rekomenduociau