Nesutinku su tuom.Meistras meistrui nelygus.
Siaip idomumo delei Carrie ar tikrai pakankamai senai seki sia tema,kad gali susidaryti nuomone apie dauguma?Ar tik kelis psl atgal paskaitei?
Siaip jeigu eini pas meistra tai ko tikiesi,kad jis tau sukurs nauja ivaizdi.Parinks tau tinkama kirpima pagal tavo plauko struktura,kad suteiks nauja plauku spalva tinkancia prie tavo veido odos,akiu spalvos ir bendru veido bruozu.Dar tikiesi,kad meistrui parinkus plauku kirpima ir spalva nereikalautu labai daug prieziuros ir dideliu pastangu ja priziureti.Dar tikiesi bendros informacijos apie siuolaikiskas plauku prieziuros priemones ir ju naujoves kuriuos tiktu butent tavo plaukams.
Jeigu noretume pasikirpti tik galiukus kaip rasei, tai uztektu ir kirpejos neturincios nei vienu metu patirties uz 20lt.
Uzsirasiau rugsejo 1-ajai pas Andriu, is SAT'E, noresiu, siek tiek pasviesiti, tamsiai rudus, savo plaukucius, taip pat ir pakirpti, idomu, kaip ten gausis mums
sveikos , gal kas kerpasi Madlen salone. (netoli operos ir baleto).
Kokie atsiliepimai?
Kokie atsiliepimai?
QUOTE(mettta @ 2010 08 25, 18:45)
Uzsirasiau rugsejo 1-ajai pas Andriu, is SAT'E, noresiu, siek tiek pasviesiti, tamsiai rudus, savo plaukucius, taip pat ir pakirpti, idomu, kaip ten gausis mums
tikrai gerai gausis,nes jį pažystu jau senai,bet nelabai suprantu ko taip pas jį nori dėl to kad jūs pavadintu saulute ir taip toliau,yra dar salone gera meistrė kuri tarp kitko sužinojau mokėsi kartu su juo ir baigė geriau,tai Toma labai gera meistrė,neblogesnė už Andrių
QUOTE(Granata @ 2010 07 30, 09:13)
Sveikutės,
praėjusią savaitę buvau pas kirpėją Laimį, išėjau panikoj, užsidėjau tamsius akinius ir moviau namo, nes su tokia plaukuosena niekur negalėjau rodytis!!!!!
Visų pirma neatsižvelgia į klientės pageidavimus, nemato plauko struktūros ir koks buvo ankstesnis kirpimas, be to nutrumpino tikrai per daug, gaila žiauriai gražių plaukų : Sorry, kaip žmogus malonus, bet kaip meistro nerekomenduočiau
praėjusią savaitę buvau pas kirpėją Laimį, išėjau panikoj, užsidėjau tamsius akinius ir moviau namo, nes su tokia plaukuosena niekur negalėjau rodytis!!!!!
Visų pirma neatsižvelgia į klientės pageidavimus, nemato plauko struktūros ir koks buvo ankstesnis kirpimas, be to nutrumpino tikrai per daug, gaila žiauriai gražių plaukų : Sorry, kaip žmogus malonus, bet kaip meistro nerekomenduočiau
Oi man pazystama situacija, tik mane kirpo ne Laimis, o Irina (berods toks jos vardas).. prireike metu, kad atgauciau savo sukuosena, nes taip tragiskai iskarpe, kad is graziu plauku liko peles uodegyte... O dar ponia lietuviskai nekalbanti (kas man isvis nesuprantama kaip galima LT gyvent nemokant ne kiek lietuviskai).. Nu zodziu, niekam nerekomenduoju sito salono, mane asmeniskai jis ziauriai nuvyle...
Papildyta:
Gal kas zinote toki kirpeja, vardu Tomas, kuris anksciau dirbo Sarma style Vytenio gatvej? Dabar ten to salono nebera ir nezinau kur sis kirpejas dabar dirba Buvau pas ji pries pora metu ir per tuos 2 metus kol kas dar geresnio kirpejo neradau.
Jei kas zinote apie sita meistra ir turite kontaktus - labai prasau - parasykite i AZ Busiu be galo dekinga
QUOTE(ryza @ 2010 08 27, 01:08)
tikrai gerai gausis,nes jį pažystu jau senai,bet nelabai suprantu ko taip pas jį nori dėl to kad jūs pavadintu saulute ir taip toliau,yra dar salone gera meistrė kuri tarp kitko sužinojau mokėsi kartu su juo ir baigė geriau,tai Toma labai gera meistrė,neblogesnė už Andrių
Aciu, zinosiu
Gal kas lankesi salone BRELIL? kokie atsiliepimai butu?
man rekomendavo kirpeja vardu REDAS . sutikau pas ji kirptis, ae kas pas ji kirposi?
Gal kas zinote toki kirpeja, vardu Tomas, kuris anksciau dirbo Sarma style Vytenio gatvej? Dabar ten to salono nebera ir nezinau kur sis kirpejas dabar dirba Buvau pas ji pries pora metu ir per tuos 2 metus kol kas dar geresnio kirpejo neradau.
Jei kas zinote apie sita meistra ir turite kontaktus - labai prasau - parasykite i AZ Busiu be galo dekinga
[/quote]
Negi niekas nezinote tokio kirpejo Tomo? Negi jis specialybe pakeite
Sveikos. Ką tik grįžau iš SATE salono, Andriaus.
Visų pirma esu labai patenkinta Andriaus bendravimu, nuostabus žmogus
Dėl kirpimo-norejau kažkokių kardinalių pasikeitimų, bet pasikalbėjus Andrius įtikino, kad mano plaukai ir plaukuosena šiuo metu yra labai gera, tinkama man. Todėl bendram rezultate patrumpino šiek tiek, prakarpė. Bendram rezultate-esu patenkinta
Įkeliu foto prieš kokia buvau ir dabar.
Tiesa, čia plaukai ištiesinti, bet šiaip mano linkę garbanotis, todėl kai išsiplausiu bus visai kitas vaizdas manau.
PRIEŠ:
http://sphotos.ak.fb...5_2142366_n.jpg
http://sphotos.ak.fb...8_6221803_n.jpg
PO:
http://tinypic.com/r/rlds35/4
Dėl kirpimo-norejau kažkokių kardinalių pasikeitimų, bet pasikalbėjus Andrius įtikino, kad mano plaukai ir plaukuosena šiuo metu yra labai gera, tinkama man. Todėl bendram rezultate patrumpino šiek tiek, prakarpė. Bendram rezultate-esu patenkinta
Tiesa, čia plaukai ištiesinti, bet šiaip mano linkę garbanotis, todėl kai išsiplausiu bus visai kitas vaizdas manau.
PRIEŠ:
http://sphotos.ak.fb...5_2142366_n.jpg
http://sphotos.ak.fb...8_6221803_n.jpg
PO:
http://tinypic.com/r/rlds35/4
QUOTE(pupyle @ 2010 08 30, 14:23)
Sveikos. Ką tik grįžau iš SATE salono, Andriaus.
Jums tikrai tinka, bent jau kai išlyginti plaukai neaišku, kaip jie atrodys po pirmo plovimo
QUOTE(MildaTU @ 2010 08 30, 14:48)
Jums tikrai tinka, bent jau kai išlyginti plaukai neaišku, kaip jie atrodys po pirmo plovimo
Dėkui
Tai va, pažiūrėsim kaip bus išsiplovus. Parašysiu