Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

gal būtų atsiliepimų apie Ridą iš YURY ??
Atsakyti
Labas visoms, ieskancioms svajoniu meistro,

Sitam forume as naujoke, bet uztai esu "profesionali" kirpeju terorizuotoja amzinoje Savo Meistro paieskoje.

Isbandziau galybe salonu, paminesiu keleta:

Giuseppe Luppi (ir kirpausi, ir daziausi), Bomond (irgi viska dariau, neprisimenu meistres vardo), Virginija (is M22, irgi viska), Lina is Totoriu gatves salono (neprisimenu pavadinimo, tik kirpausi), dabar keiciu spalva is sokoladines i blond, einu pas Inga is Grozio Instituto (Vokieciu gatveje).

Tobulai nukirptus ir nudazytus plaukus turejau vieninteli karta, tvarke meistras is italijos, atvaziaves cia treniruoti musu kirpiku (ten, kur dabar yra Lóreal akademija), suplojau nesveika kruva pinigu, bet dabar mokeciau dvigubai net nemirksedama, kad tik butu kam... Zodziu, tas zmogus isvaziavo, mano plaukai ataugo (laikesi puse metu tobulai, nors paaugo gerokai) ir nuo to laiko as ieskojimuose (praejo 7 metai).

Svarstau, kur reiks eiti, jei po antro karto spalva neiseis kokia turi buti, tai gal kas zino kolorista profa, sugebanti gerai isimti geltonuma ir kad nenusiplautu po savaites. Daug noriu, zinau...

Atsakyti
QUOTE(kapitale @ 2010 03 28, 13:59)
Labas visoms, ieskancioms svajoniu meistro,

Sitam forume as naujoke, bet uztai esu "profesionali" kirpeju terorizuotoja amzinoje Savo Meistro paieskoje.

Isbandziau galybe salonu, paminesiu keleta:

Giuseppe Luppi (ir kirpausi, ir daziausi), Bomond (irgi viska dariau, neprisimenu meistres vardo), Virginija (is M22, irgi viska), Lina is Totoriu gatves salono (neprisimenu pavadinimo, tik kirpausi), dabar keiciu spalva is sokoladines i blond, einu pas Inga is Grozio Instituto (Vokieciu gatveje).

Tobulai nukirptus ir nudazytus plaukus turejau vieninteli karta, tvarke meistras is italijos, atvaziaves cia treniruoti musu kirpiku (ten, kur dabar yra Lóreal akademija), suplojau nesveika kruva pinigu, bet dabar mokeciau dvigubai net nemirksedama, kad tik butu kam... Zodziu, tas zmogus isvaziavo, mano plaukai ataugo (laikesi puse metu tobulai, nors paaugo gerokai) ir nuo to laiko as ieskojimuose (praejo 7 metai).

Svarstau, kur reiks eiti, jei po antro karto spalva neiseis kokia turi buti, tai gal kas zino kolorista profa, sugebanti gerai isimti geltonuma ir kad nenusiplautu po savaites. Daug noriu, zinau...

Papasakokite apie Virginija...kokios kainos ir ar gerai kerpa, sukuoja?
buvau tik konsultacijai, bet ispudzio visai nepaliko cool.gif Tai ar sukuosiuos pas ja nezinau blush2.gif
Atsakyti
gal kas esat lankesi ELSTINA, Ellos Vatheuer stiliaus studijoj. Olandų g?
as tai kirpyklu turiste jauciuosi.dar turbut nesu 2 kartus pas ta pacia kirpeja buvusi. kazkaip rezultatas kiekviena kart siektiek nuvilia,nepriklausomai nuo sumoketos sumos.tarkim sumoki 40 lt daugiau nei pas buvusia kirpeja,o rezultatas beveik toks pat. ar profesionala reikia rinktis pagal tai kiek pinigu reikia pakloti uz kirpima?
kiek pinigu jums butu negaila pakloti?
Atsakyti
Sveikos, gal kas turite atsiliepimu apie Jurate is salono T.a.d.a?
Atsakyti
Sveikos,
ilgai ir as ieskojau savo kirpejos ir besiruosiant vestuvems atradau 4u.gif tai buvo Linute, ji dabar dirba Jaksto gatvej, man labai patiko jos pasiulyta ideja mano vestuvems, o ir mano vyras niekur kitur nesikerpa ti kpas ja, nes pas ji labai plonuciai plaukai, tai reikia jau pasistengti, kad nors i mada atrodytu hihihi.gif o ji tai sugeba, kazkaip niekas geriau jo nenukirpdavo schmoll.gif pas Linute ir dazausi plaukus tirkai geras spalvas parenka, man labiausiai patinka kad ji naturalia sokoladine padaro tokia wub.gif va ir mano sunytis jau greit eis grifka pasitrumpint hihihi.gif gi jau 10 menesiuku wink.gif
kontakta imesiu cia 861014942

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninkasi: 02 balandžio 2010 - 10:47
QUOTE(Ninkasi @ 2010 04 02, 11:44)
Sveikos,
ilgai ir as ieskojau savo kirpejos ir besiruosiant vestuvems atradau  4u.gif tai buvo Linute, ji dabar dirba Jaksto gatvej, man labai patiko jos pasiulyta ideja mano vestuvems, o ir mano vyras niekur kitur nesikerpa ti kpas ja, nes pas ji labai plonuciai plaukai, tai reikia jau pasistengti, kad nors i mada atrodytu hihihi.gif o ji tai sugeba, kazkaip niekas geriau jo nenukirpdavo  schmoll.gif pas Linute ir dazausi plaukus tirkai geras spalvas parenka, man labiausiai patinka kad ji naturalia sokoladine padaro tokia  wub.gif va ir mano sunytis jau greit eis grifka pasitrumpint hihihi.gif gi jau 10 menesiuku wink.gif
kontakta imesiu cia 861014942

Viska su kainytem prasom g.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! Mano plaukai ploni, sruoguoti blondiniskai. Noreciau susirasti tikrai gera kirpeja, kaina nera svarbi. Gal kuri turi panasius plaukucius ir nuostabu meistra? Buciau labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(IKkatuks @ 2010 03 30, 21:06)
Papasakokite apie Virginija...kokios kainos ir ar gerai kerpa, sukuoja?
buvau tik konsultacijai, bet ispudzio visai nepaliko  cool.gif  Tai ar sukuosiuos pas ja nezinau  blush2.gif

dazo neblogai, kerpa siaip sau... As daziausi sviesiai, tai ypatingu priekaistu neturejau, o del kirpimo... Netraukia daugiau ten. Esu super patenkinta dabartine savo meistr. MB po paskutinio apsilankymo niekaip negalejo nustoti: Wow, ohoho... ir taip - pusvalandi ax.gif .
Papildyta:
QUOTE(kapitale @ 2010 04 02, 22:47)
dazo neblogai, kerpa siaip sau... As daziausi sviesiai, tai ypatingu priekaistu neturejau, o del kirpimo... Netraukia daugiau ten. Esu super patenkinta dabartine savo meistr. MB po paskutinio apsilankymo niekaip negalejo nustoti: Wow, ohoho... ir taip - pusvalandi  ax.gif .

oi, del kainu pamirsau... Nepigu visai - apie 250 uz kaerta suplodavau (dazymas ir kirpimas).
Atsakyti
Kapitale, o kokios kainos uz kirpima ir dazyma tame grozio institute?
aciu 4u.gif
su kokiais dazais dirba?
Atsakyti
Na negi niekas negali parekomenduot gera kolorista verysad.gif
Ieskau kirpejos, kuri moketu isgauti grazius naturalius atspalvius(ir jokio ryzumo).
Butu gerai, kad kainos butu zemesnes nei pas Mindauga. 4u.gif
Atsakyti
Pries keleta dienu buvau pas Stella (Alina) apsikirpti. Sumokejau 40 lt. Rezultatu likau labai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lysa: 05 balandžio 2010 - 18:23