Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Sveikos, Gal žinot kiek kainuoja pas Iriną ("Laimis") plaukų šaknų šviesinimas.
Atsakyti
QUOTE(picca @ 2010 08 11, 14:55)
Sveikos, Gal žinot kiek kainuoja pas Iriną ("Laimis") plaukų šaknų šviesinimas.

zinau biggrin.gif mokejau apie 120-130 lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 11, 16:50)
zinau biggrin.gif  mokejau apie 120-130 lt ax.gif

Dėkui, nemažai sakyčiau. Bet jau seniai nešviesinau, tai gal dabar ir visur tokios kainos.
Atsakyti
QUOTE(picca @ 2010 08 11, 19:12)
Dėkui, nemažai sakyčiau. Bet jau seniai nešviesinau, tai gal dabar ir visur tokios kainos.

+ mano plaukai ilgi mirksiukas.gif o kaina siaip normali, visur panasios, kur dazausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 12, 08:46)
+ mano plaukai ilgi mirksiukas.gif  o kaina siaip normali, visur panasios, kur dazausi ax.gif

O tai kai dažo šaknis,dar padažo ir visus plaukus, jei sakai, kad nuo plaukų ilgio priklauso?
Atsakyti
QUOTE(picca @ 2010 08 12, 09:00)
O tai kai dažo šaknis,dar padažo ir visus plaukus, jei sakai, kad nuo plaukų ilgio priklauso?

taip. paciam gale
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2010 08 09, 07:18)
Buvo pilna  ax.gif  jau pratryniau. Bet jums nepagelbėsiu. Apie Tarelkiną nieko nerašiau, nė karto pas jį nebuvau ir kontaktų neturiu.

Niu rimtai biggrin.gif Kaip as cia taip susisapnavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2010 08 10, 16:28)
Laba
prisiskaičiau čia visokių komentarų ir žinokit užsirašiau į Sate pas Andrių. Katik grįžau ir esu be galo patenkinta thumbup.gif . Mane dažė ir kirpo. Už dažymą sumokėjau 150 lt, o už kirpimą - 80 Lt. Dirba tikrai labai kruopščiai, o ir pats kirpėjas labai malonus ir linksmas. Manau dabar visada pas jį ir eisiu

O gal nuotrauka butu galima? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nainaa @ 2010 08 12, 12:40)
O gal nuotrauka butu galima? 4u.gif

Gaila, bet siuo metu neturiu fotiko.
Na, man nukirpo kirpciukus, siek tiek sonu nueinancius ir graziai iskarpe plaukus sone ir nugaroje. Kadangi iki siol nebuva daziusi plauku, tai man visus daze su kreminiais dazais vienu tonu tamsiau nei kad naturalus ir su tokiu siek tiek vario spalvos blizgesiu. Ir plaukai tokie svelnus. Zodziu, dabar tik pas ji ir eisiu thumbup.gif
Atsakyti
Jūsų kirpimo aprašymas panašus kaip, kad aš kirpaus. Esu labai patenkinta, bet apsikirpau tik už 40lt ax.gif
Atsakyti
O gal kas kirposi/dažė plaukus Žvėryne, Vytauto g. esančiam "Aurora Professional"? Arba "Grožio pajėgos LT"? Įdomu būtų atsiliepimus išgirst.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2010 08 12, 21:21)
Jūsų kirpimo aprašymas panašus kaip, kad aš kirpaus. Esu labai patenkinta, bet apsikirpau tik už 40lt  ax.gif

O kur kirpotės?
Atsakyti