Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Marzde @ 2010 08 03, 10:13)
Na dažymo kainų nepasakysiu, pagal dažymą, plauko ilgį priklauso, bet kainos vidutinės. Kirpimas moteriškas kainuoja 40lt, antakių dažymas 8, normalios tos kainos.
Turiu kirpyklos vizitinę, jei kam reikia numerio per AZ. Aš pabandžiau, man patiko, nors nelabai patogioj vietoj man randasi. Bet tai ne keblumas, kai randi savo kirpėja, manau apsistosiu čia, nes tos paieškos  doh.gif

Man atrodo jusu AZ pilna blush2.gif As noreciau Tarelkino kontaktu 4u.gif
Atsakyti
[quote=dkny_777,2010 08 02, 10:28]
Ziauriai nutrumpino mano ilgus plaukus. Sonuose viska iskarpe, bet tikrai nesupykciau, jeigu tai u graziai. Taciau taip nera. Plaukai ziuri i visas puses ir kirpimas tikrai neatitinka salono deklaruojamos idejos, kad siuolaikine sukuose turi buti tokia, kad galetum ja tik isdziovinti ir eiti (WASH&GO). Visa laime, kad vis gi pakanka ilgio uodegytei susiristi, taciau ji toookia plona, kad norisi verkti.
[ų/quote]

ech, man irgi buvo taip. Kaip aš supratu Jurijaus aukas. tik nesuprantu vieno, kaip vis sugeba savo "brendą" laikyti? ką moka, tai viešųjų ryšių akcijas daryt.

gal žinot t.y. matėt kur Skaiva plaukus dažo? man gražiai atrodo, norėčiau taip ir aš.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 06 rugpjūčio 2010 - 23:19
QUOTE(imarta @ 2010 08 03, 22:17)
As plaukus dazau pas Larisa kalvariju g labai man patinka ir nebrangu, blogai kad ji tik dazo, o nekerpa

Gal gali duoti kontaktus, kur dirba?
Atsakyti
QUOTE(vaitkute @ 2010 08 06, 16:25)
Man atrodo jusu AZ pilna  blush2.gif  As noreciau Tarelkino kontaktu  4u.gif

Buvo pilna ax.gif jau pratryniau. Bet jums nepagelbėsiu. Apie Tarelkiną nieko nerašiau, nė karto pas jį nebuvau ir kontaktų neturiu.
Atsakyti
Sveikos. Na va, užsirašiau pas Andrių iš SATE salono, rugjpūčio 30d ax.gif
Kas nesenai kirposi, kokios kainos kirpimo, dažymo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupyle @ 2010 08 09, 10:57)
Sveikos. Na va, užsirašiau pas Andrių iš SATE salono, rugjpūčio 30d  ax.gif
Kas nesenai kirposi, kokios kainos kirpimo, dažymo? blush2.gif

Buvau pas Andrių praeitą trečiadienį. Labai malonus kirpėjas, daug davė naudingų patarimų dėl mano plaukų priežiūros. Patiko kirpimas. Ilgų plaukų kirpimas kainuoja 80 Lt. (tiek ir sumokėjau). O trumpų lyg ir 100 Lt. Dėl dažymo kainų manau gali tiksliai tik pats kirpėjas pasakyti, pamatęs jūsų plaukus. Šiaip man jis labai patiko ir kaip kirpėjas, ir kaip žmogus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2010 08 09, 11:10)
Buvau pas Andrių praeitą trečiadienį. Labai malonus kirpėjas, daug davė naudingų patarimų dėl mano plaukų priežiūros. Patiko kirpimas. Ilgų plaukų kirpimas kainuoja 80 Lt. (tiek ir sumokėjau). O trumpų lyg ir 100 Lt. Dėl dažymo kainų manau gali tiksliai tik pats kirpėjas pasakyti, pamatęs jūsų plaukus. Šiaip man jis labai patiko ir kaip kirpėjas, ir kaip žmogus smile.gif

O, pradžiuginai 4u.gif
Mano irgi ilgi plaukai, bet jau šukuosena pakeist noriu...
O tu keitei kažką?
Nes aš pati tiksliai nežinau ko noriu, tai tikiuosi patars, kas tinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupyle @ 2010 08 09, 11:12)
O, pradžiuginai 4u.gif
Mano irgi ilgi plaukai, bet jau šukuosena pakeist noriu...
O tu keitei kažką?
Nes aš pati tiksliai nežinau ko noriu, tai tikiuosi patars,  kas tinka blush2.gif

Ir aš norėjau pakeisti savo šukuosenos stilių. Tik va, su ilgais plaukais labai sunku tai padaryti, ypatingai jei norisi radikaliai pasikeisti smile.gif
Atėjusi pasakiau, kad noriu pasikeisti, gal iškarpyti plaukus. Tai jis pasakė, kad tikrai nereikia labai iškarpyti plaukų, man netiks, nes nešioju kirpčiukus. Sakė, tik truputį pakarpys galiukus, kad gražiai kristų (man dabar gražiai jie banguoja, nes mano plaukas linkę suktis), beje sakė, kad labai iškarpyti plaukai greitai išsišakoja. Paskui pagal mano veido formą, pasakė, kokie man tiktų kirpčiukai, plaukų spalva. Tad tikrai gali būti rami, jis tikrai parinks kirpimą. Beje, kirpimą jis tau siūlo, tada manau, jei kažkas nepatiktų tikrai gali sakyti, jog taip nenori.
Mano kirpimas, tai tikrai skiriasi nuo buvusio, ypatingai dėl kirpčiukų. Kai vyras pamatė, pasakė, jog keistai atrodo, bet po kelių valandų, kai priprato, sakė, kad gražiai atrodau smile.gif Aš tik tikiuosi, kad manęs kitą kartą nenuvils ir nebereikės ieškoti kirpėjo kitur.

Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2010 08 09, 11:26)
Ir aš norėjau pakeisti savo šukuosenos stilių. Tik va, su ilgais plaukais labai sunku tai padaryti, ypatingai jei norisi radikaliai pasikeisti  smile.gif
Atėjusi pasakiau, kad noriu pasikeisti, gal iškarpyti plaukus. Tai jis pasakė, kad tikrai nereikia labai iškarpyti plaukų, man netiks, nes nešioju kirpčiukus. Sakė, tik truputį pakarpys galiukus, kad gražiai kristų (man dabar gražiai jie banguoja, nes mano plaukas linkę suktis), beje sakė, kad labai iškarpyti plaukai greitai išsišakoja. Paskui pagal mano veido formą, pasakė, kokie man tiktų kirpčiukai, plaukų spalva. Tad tikrai gali būti rami, jis tikrai parinks kirpimą. Beje, kirpimą jis tau siūlo, tada manau, jei kažkas nepatiktų tikrai gali sakyti, jog taip nenori.
Mano kirpimas, tai tikrai skiriasi nuo buvusio, ypatingai dėl kirpčiukų. Kai vyras pamatė, pasakė, jog keistai atrodo, bet po kelių valandų, kai priprato, sakė, kad gražiai atrodau  smile.gif Aš tik tikiuosi, kad manęs kitą kartą nenuvils ir nebereikės ieškoti kirpėjo kitur.

Mano dabar plaukai iškarpyti, ir taip pat garbanojasi. Na tikiuos ir aš nenusivilsiu ax.gif
Iš tikro jaudinausi, nes nenoriu ilgio labai trumpinti, bet kai papasakojai, tai manau nenuvils smile.gif
Parašysiu, po apsilankymo, kaip pasisekėsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupyle @ 2010 08 09, 11:31)
Mano dabar plaukai iškarpyti, ir taip pat garbanojasi. Na tikiuos ir aš nenusivilsiu  ax.gif
Iš tikro jaudinausi, nes nenoriu ilgio labai trumpinti, bet kai papasakojai, tai manau nenuvils smile.gif
Parašysiu, po apsilankymo, kaip pasisekėsmile.gif

Lauksim, bus įdomu sužinoti tavo nuomonę smile.gif
Atsakyti
Užsirašiau ketvertadienį pas Mindaugą (į kiprymo meistrus). Kirpymas+dažymas - 220 LT
Bet bijau eiti kažkodėl, kad nenutrupmintų. prie savo pripratau jau, žinau, kad nepadarys nieko "blogo" lotuliukas.gif
Kas žino, kaip pas Mindaugą, su nutrumpinimu. Ar pakerpa kiek sakai ar daro kaip nori?
Atsakyti
Laba
prisiskaičiau čia visokių komentarų ir žinokit užsirašiau į Sate pas Andrių. Katik grįžau ir esu be galo patenkinta thumbup.gif . Mane dažė ir kirpo. Už dažymą sumokėjau 150 lt, o už kirpimą - 80 Lt. Dirba tikrai labai kruopščiai, o ir pats kirpėjas labai malonus ir linksmas. Manau dabar visada pas jį ir eisiu
Atsakyti