Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Aquawille @ 2010 08 02, 10:42)
ka butent padare kad taip nusivylete ? argumentuokite  4u.gif

Ziauriai nutrumpino mano ilgus plaukus. Sonuose viska iskarpe, bet tikrai nesupykciau, jeigu tai atrodytu graziai. Taciau taip nera. Plaukai ziuri i visas puses ir kirpimas tikrai neatitinka salono deklaruojamos idejos, kad siuolaikine sukuose turi buti tokia, kad galetum ja tik isdziovinti ir eiti (WASH&GO). Visa laime, kad vis gi pakanka ilgio uodegytei susiristi, taciau ji toookia plona, kad norisi verkti.
Atsakyti
normaliai jis nukarpe is visu pusiu, kad tik skysta uodegyte liko doh.gif jis man toks crazy stiliaus kirpejas ir yra, kuris labai megsta iskarpyti, as pas ji bijociau eiti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dkny_777 @ 2010 08 02, 12:28)
Ziauriai nutrumpino mano ilgus plaukus. Sonuose viska iskarpe, bet tikrai nesupykciau, jeigu tai atrodytu graziai. Taciau taip nera. Plaukai ziuri i visas puses ir kirpimas tikrai neatitinka salono deklaruojamos idejos, kad siuolaikine sukuose turi buti tokia, kad galetum ja tik isdziovinti ir eiti (WASH&GO). Visa laime, kad vis gi pakanka ilgio uodegytei susiristi, taciau ji toookia plona, kad norisi verkti.

Turbut nuotraukos neidesite i foruma?
Atsakyti
Anksčiau kirpaus ir plaukus dažiau pas Renatą, kuri dabar dirba YURI salone. Man kas patikdavo, ateini, atsisėdi ir lauki rezultato. Kaskart sugalvoja ką nors naujo, parenka ką nors tinkamo. Sėdi ir lauki rezultato, nes nežinai kaip padarys, nieko nesitarta. O išeini kaskart nauja ir įdomi ir graži, nė karto nenusivyliau.
O dabar jie matyt turi savo braižą, visus panašiai apstringuoja biggrin.gif

Dabar lankausi Stanevičiaus g.23 grožio salone, pas Alioną arba Aleksandrą. thumbup.gif meistrės. Na ir žinoma kaina gera, nesimuša cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2010 08 02, 15:01)
Dabar lankausi Stanevičiaus g.23 grožio salone, pas Alioną arba Aleksandrą.  thumbup.gif  meistrės. Na ir žinoma kaina gera, nesimuša  cool.gif

kokio ilgio plaukai? pas jas tik kerpates ar ir dazotes?
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2010 08 02, 15:01)

Dabar lankausi Stanevičiaus g.23 grožio salone, pas Alioną arba Aleksandrą.  thumbup.gif  meistrės. Na ir žinoma kaina gera, nesimuša 

cia Figaro?
Atsakyti
Anksčiau buvo Figaro, dabar nebe. Atsidarė naujas salonas,surinkti geri meistrai, yra likusių ir iš Figaro.

charisma2121 dar nesu dažiusi, bet pas Aleksandra pastoviai žmonių yra, kai pirmą kartą ėjau, reikėjo lukterti, tai mačiau kaip gražiai apkirpo, nebebaisu buvo eit. Plaukai mano neilgi, iki pečių.
O pas Alioną dažiausi, dažo Keune dažais.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2010 08 02, 16:26)
charisma2121 dar nesu dažiusi, bet pas Aleksandra pastoviai žmonių yra, kai pirmą kartą ėjau, reikėjo lukterti, tai mačiau kaip gražiai apkirpo, nebebaisu buvo eit. Plaukai mano neilgi, iki pečių.

o kaip dazo? t.y. kokios spalvos plaukai? nes as dazausi sruogelem, tai ne visos moka padayti, kad ir atrodytu gerai, ir kad plauko nesugadintu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma2121: 02 rugpjūčio 2010 - 15:55
Nelabai supratau jūsų klausimo kaip dažo? Aš nežinau kaip ten ką jos maišo, bet matau rezultatą thumbup.gif
Aš dažiausi viena spalva, tamsesne ir keletas šviesesnių sruogų pas Alioną, o tuo metu mergina dažėsi visą galvą smulkiomis sruogomis pas Aleksandrą. Atrodo geriau viena spalva dažyti (na ir kainuoja pigiau) ir mažiau problemų, bet visa galva sruogelėm (mergina šviesiai dažėsi ataugusias sruogas) atrodo žymiai gražiau ir natūraliau, ne taip šaknys matos atauginėjant, kas aktualiau norinčiom būti šviesiaplaukėm. Tai noriu ir aš dabar sruogelėm kitą kartą dažyti, bet dar nežinau pas kurią meistrę eisiu. Taip gavos, kad pas vieną dažiausi, o pas kitą teko kirptis, bet abidvi šios labai patiko.

Arba eikite pas Renatą, man pas ją labai patiko dažyti, bet kai dabar YURI salone dirba, nebeeinu dėl kainos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2010 08 02, 15:26)
Anksčiau buvo Figaro, dabar nebe. Atsidarė naujas salonas,surinkti geri meistrai, yra likusių ir iš Figaro.

O kokios kainos šioje kirpykloje?smile.gif Beje koks dabar jos pavadinimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo just_angel: 02 rugpjūčio 2010 - 19:48
QUOTE(Hsemera @ 2010 07 31, 13:32)
o gal kas pas Maksima Tarelkina lankosi ? kokios pas ji kainos ir kur jis dabar dirba ?? g.gif

as lankiausi ilgai pas ji kol sviesinau plaukus, tikrai labai graziai nudazydavo ir spalva parinkdavo idealiai bigsmile.gif taciau su ilgu plauku kirpimu nelabai jam sekesi unsure.gif bet nors ir toks savotiskas taciau labai malonus vyrukas mirksiukas.gif tik kur dirba dabar nebezinau, nes labai jau jis daznai keite tuos salonus.
Atsakyti
QUOTE(slotas @ 2010 08 02, 22:30)
as lankiausi ilgai pas ji kol sviesinau plaukus, tikrai labai graziai nudazydavo ir spalva parinkdavo  idealiai  bigsmile.gif taciau su ilgu plauku kirpimu nelabai jam sekesi  unsure.gif  bet nors ir toks savotiskas taciau labai malonus vyrukas  mirksiukas.gif tik kur dirba dabar nebezinau, nes labai jau jis daznai keite tuos salonus.

o kokios kainos pas ji?
Atsakyti