Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(la_vita @ 2010 07 22, 11:29)
kokia kaina?  blush2.gif

As uz kirpima mokejau 80 Lt.
Atsakyti
o as tokia radau Lena, kiprykla randasi lenku namuose, mokejau 25 lt, mano plaukai labai ploni ir bangojasi, ir purus, man visada apkiprdavo kad likdavo blinas ant galvos toks smile.gif o buvau isbandzius daug geru ir brangiu kirpeju, ir pas Mindauga buvau ir pas kt., tiesa man labai patiko Rasa s Performos, tikrai kerpa gerai, bet ... pries 4 metus mokejau pas ja uz kirpyma 120 lt, tai dabar manau apie 200 ima ...tai vat ta Lena mane labai gerai apkirpo, dabar turiu lengvas bangas ant galvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2010 07 23, 09:07)
o as tokia radau Lena, kiprykla randasi lenku namuose, mokejau 25 lt, mano plaukai labai ploni ir bangojasi, ir purus, man visada apkiprdavo kad likdavo blinas ant galvos toks  smile.gif o buvau isbandzius daug geru ir brangiu kirpeju, ir pas Mindauga buvau ir pas kt., tiesa man labai patiko Rasa s Performos, tikrai kerpa gerai, bet ... pries 4 metus mokejau pas ja uz kirpyma 120 lt, tai dabar manau apie 200 ima ...tai vat ta Lena mane labai gerai apkirpo, dabar turiu lengvas bangas ant galvos smile.gif

Labas, gal galit apibudint kaip atrodo jusu Lena ir kokio amzius? Pries kokiu 12 metu turejau kirpeja Lena, bet pameciau is akiracio, kai ji pakeite kirpykla. Nuostabi kirpeja juvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 23 liepos 2010 - 10:28
QUOTE(baggio @ 2010 07 23, 11:28)
Labas, gal galit apibudint kaip atrodo jusu Lena ir kokio amzius? Pries kokiu 12 metu turejau kirpeja Lena, bet pameciau is akiracio, kai ji pakeite kirpykla. Nuostabi kirpeja juvo mirksiukas.gif

a jei kokie 40m ( gal daugiau),, tokia auksta, su ilgais plaukais, tamsiai rudais, kiek gruboka, tokia "su kiausais" smile.gif bet kas man patiko, kai pasakiau kad nezinau ko noriu, sako "nieko jums ir nesiulysiu, nes kai nezino ko nori, paskui visada buna blogai" ir tai tiesa smile.gif tai mano palukus sutvarke ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KaZantipA @ 2010 07 23, 12:06)
a jei kokie 40m ( gal daugiau),, tokia auksta, su ilgais plaukais, tamsiai rudais, kiek gruboka, tokia "su kiausais"  smile.gif  bet kas man patiko, kai pasakiau kad nezinau ko noriu, sako "nieko jums ir nesiulysiu, nes kai nezino ko nori, paskui visada buna blogai" ir tai tiesa smile.gif tai mano palukus sutvarke ir tiek  smile.gif

Tiek metu galetu but g.gif Bet sprendziant is "kiausu" ne ji, o gaila verysad.gif
Gal žydu tautybes?
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2010 07 23, 13:37)
Tiek metu galetu but g.gif Bet sprendziant is "kiausu" ne ji, o gaila verysad.gif
Gal žydu tautybes?

hm, gali but, na gal man pasirode kad su kiausiais, zinot, per 15 metu viskas galejo pasikeist, del zydu negaliu pasakyt... galit nueit, paziureti, tai jos kirpykla, tai atpazinsit, nes ten dirba dar du vyrukai ir viena jauna panele - blondine ir viskas smile.gif ir auksta, kokie 180cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KaZantipA: 23 liepos 2010 - 15:08
QUOTE(KaZantipA @ 2010 07 23, 16:08)
hm, gali but, na gal man pasirode kad su kiausiais, zinot, per 15 metu viskas galejo pasikeist, del zydu negaliu pasakyt... galit nueit, paziureti, tai jos kirpykla, tai atpazinsit, nes ten dirba dar du vyrukai ir viena jauna panele - blondine ir viskas smile.gif ir auksta, kokie 180cm

Na as pati 180cm, tai greiciausiai ne ji schmoll.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Bolero grožio salonas
A. Vivulskio g. 10, Vilnius

Ar kas buvote? Kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos panelės, norėjau pasiteirauti ar tikrai Mindaugas is TONY&GUY persikraustė kitur, jei taip tai gal žinot ir kur su kokios firmos dažais jis dabar dirba , nes seniau kiek pamenu tai su WELLA dirbo.
Atsakyti
Labuka, buvau pas Eugeniju is Bomond, labai neblogai spalvyte pritaike. Man plaukai buvo su "blondu" sruogelemis sviesinti, na turbut visos zinot, kad gaunasi balta spava, tai man per sviesu siek tiek buvo, kai atauginejo tai matesi. O jis sumaise dvi spalvas (dirba su Goldwell) ir gavosi tokia nei silta nei salta bet super spalva. Bet va del kirpimo tai nelabai taip. Na, as prasiau, kad kirptu "sveikai", be jokiu ten iskarpymu ar meistravoniu su peiliuku, nes iseina kaip nupesta vista. Tai dabar plaukai gale tiesus, o priekyje na, nelabai kas, nepavyko jam iskarpyt (nors jam to ir neleidau tongue.gif bet gal galejo ka kita sugalvot ). Nieko katastrofisko, bet kirpimas siaip sau. Bet spalvyte super smile.gif Palikau 200 lt. Pries menesi tai buvo smile.gif
Tai tiek
Atsakyti
QUOTE(pozityvi @ 2010 07 27, 12:28)
Sveikos panelės, norėjau pasiteirauti ar tikrai Mindaugas is TONY&GUY persikraustė kitur, jei taip tai gal žinot ir kur su kokios firmos dažais jis dabar dirba , nes seniau kiek pamenu tai su WELLA dirbo.

Laba,

Taip, issikrauste. Nuo to senojo salono, kuris buvo Zemaitijos g., tai koki 300 m pirmyn kairiau, Asmenos g. 5, netoli Brodvejaus, pavadinimas Kirpimo meistrai. Dazo su tais paciais dazais, as jau buvau, man daug labiau patinka naujas salonas. Dirba kol kas du vyrukai (Mindaugas ir jo kolega, abu is Tony&Guy, tad svarstau, kad gal atsiskyre kazkaip), ramu, erdvu, grazu. Tiesa, cia ir manikiura galima pasidaryt:)
Atsakyti
QUOTE(superenata @ 2010 07 28, 13:45)
Laba,

Taip, issikrauste. Nuo to senojo salono, kuris buvo Zemaitijos g., tai koki 300 m pirmyn kairiau, Asmenos g. 5, netoli Brodvejaus, pavadinimas Kirpimo meistrai. Dazo su tais paciais dazais, as jau buvau, man daug labiau patinka naujas salonas. Dirba kol kas du vyrukai (Mindaugas ir jo kolega, abu is Tony&Guy, tad svarstau, kad gal atsiskyre kazkaip), ramu, erdvu, grazu. Tiesa, cia ir manikiura galima pasidaryt:)

O kainos liko tos pacios? kirpymas 100 lt?
Atsakyti