gal kas esatte buvę pas kirpėją Snieguolę, kiek žinau žvėryne dirba priešais panoramą. Ar patenktos kirpimu dažymu, kaip kainos??
QUOTE(mooney @ 2010 06 28, 16:31)
as kazkada pas Mindauga daziausi. patiko labai, spalvyte gerai atitaike, bet kai paklausiau dazu nr. sumyke, kad maistytos kelios splvos ar kazka tokio.. jau nebe pirmas kartas kai kirpejai paprasciausiai nenori pasakyti numerio, nes gi tuomet labai paprastai gali pati nueiti, nusipirkti dazu ir paprasyti kad kaimyne nudazytu taigi ne tik dazu spalvoj esme, svarbu kaip istepama, poaskirstymas ir pan. bet ka man daryti, jei "einu" per kirpejus neatrasdama savojo ir net negaliu pasakyti, ko mano plaukai mate
Tai kad jie iš tikrųjų maišo spalvas:) man pvz jis deda 5 spalvų po truputį, visgi čia menas, o ne šiaip kas) Bet jeigu ką domintų dažai, tai mano mamai labai patinka Henna +(jei neklystu), apie 40 lt pakelis, sako, gerai atitinka nurodytą ant dežutės. Perka droge.
Merginos, gal kas kerpasi pas Rimdziu? Kokie atsiliepimai?
QUOTE(Gigli @ 2010 07 16, 22:58)
As buvau viena karta, dariau kirpima, man patiko. Dabar pas ji vel eisiu rugpjucio pradzioje
Sveikos, pasiskaičius jūsų gerų atsiliepimų, ir aš užsirašiau pas Laimį liepos pabaigai kirpimui ir dažymui. Noriu kiek pašviesinti plaukus sruogelėm ir įdomios, lengvai tvarkomos šukuosenos nekeičiant plaukų ilgio. Tikiuosi, bus gerai
Noreciau atsiliepimu apie Visunita
Labas visoms, siandien buvau pas pirma karta pas Laimi..Taigi, rekomenduoju ji..labai geras ir suprantantis savo darba meistras..Norejau visiskai pakeisti savo kirpima, bet nzn kaip..Atsidaviau i jo rankas ir man patiko galutinis rezultatas.. Nors prisipazinsiu is karto issigandau kai nukirpo beviaik puse plauku.. Be to, kaina yra nedidele Apsilankykite, gal ir Jums patiks..
P.S. galesiu po to , jei kam reikes kirpimo nuotrauka imest, tiesiog nemoku cia ideti..
P.S. galesiu po to , jei kam reikes kirpimo nuotrauka imest, tiesiog nemoku cia ideti..
QUOTE(Gigli @ 2010 07 16, 22:58)
Kazkada kirpdavausi. Mano plaukai ilgi, tiesus, tai jis iskarpydavo juos siek tiek ir padazydavo - krisdavo graziai, taciau, niekas is pazystamu nepastebedavo, kad pakeiciau kirpeja ir kad mano sukuosena pasikeite. Mokedavau pries metus 180 Lt. Siaip man patiko, kol viena diena... jam kazkas atsitiko ar kazkoks keistas ikvepimas pagavo ir paeme, nieko nepasakes ir nureze man prieki kirpciukus, tokia tiesia linija (manau as taip pat pati galeciau nusikirpti namie), kad po to negalejau i save ziuret tol kol neataugo. Labai uzpykau ir daugiau nejau. Ir siaip labai nepatiko, kad atejus tenka laukti savo eiles ir tuo paciu metu jis kerpa kelis klientus, o aisku dar ateina koks neuzsirases zvaigzdunas, tai vel viska meta ir kerpa ji. Zodziu truko elementaraus demesio, kuri tu gauni atejes i kita salona is bet kokio kito stilisto.
QUOTE(makro @ 2010 07 21, 22:34)
Labas visoms, siandien buvau pas pirma karta pas Laimi..Taigi, rekomenduoju ji..labai geras ir suprantantis savo darba meistras..Norejau visiskai pakeisti savo kirpima, bet nzn kaip..Atsidaviau i jo rankas ir man patiko galutinis rezultatas.. Nors prisipazinsiu is karto issigandau kai nukirpo beviaik puse plauku.. Be to, kaina yra nedidele Apsilankykite, gal ir Jums patiks..
kokia kaina?
Sveikos,
gal kam teko lankytis La forme( jei teisingai parasiau) salone pas kirpėją Liną (vyr.g.) nes kažkada teko su juo bendrauti, bet neturiu nei tel nr nieko. jei turite kokių rekomendacijų parašykite...
gal kam teko lankytis La forme( jei teisingai parasiau) salone pas kirpėją Liną (vyr.g.) nes kažkada teko su juo bendrauti, bet neturiu nei tel nr nieko. jei turite kokių rekomendacijų parašykite...
Gal kas esat kirpesi Eslaudoje "Oze"? gal parekomenduotumet geresni kirpeja?