QUOTE(ritutsi @ 2010 07 08, 15:44)
Kiek sumokejote uz kirpyma ir dazyma?
man ir idomu
QUOTE(Palomina @ 2010 07 02, 17:13)
Antros turbut klases
Taip, pas Violeta eisiu pirma karta, tai idomu kaip nudazys plaukus.. Tik kita savaitgali einu grazintis, tai tada ir parasysiu atsiliepimus (gal ir foto ikelsiu, jei patenkinta rezultatais busiu )
Taip, pas Violeta eisiu pirma karta, tai idomu kaip nudazys plaukus.. Tik kita savaitgali einu grazintis, tai tada ir parasysiu atsiliepimus (gal ir foto ikelsiu, jei patenkinta rezultatais busiu )
Parasykit kaip sekesi Simonoj
QUOTE(nainaa @ 2010 07 10, 14:28)
Parasykit kaip sekesi Simonoj
Visai patiko man ir Violetos, ir Ievos darbas.. Norejau savo plaukus truputi pasviesinti, tai dazem smulkiom sruogom.. dabar atrodo plaukai truputi pasvieseje, naturaliai ziurisi.. Kita karta jei noresiu bus galima dar pasviesint..
Kirpimas irgi patinka.. kaip kirptis patare Ieva.. kadangi as auginu plaukus, tai norejau islaikyti ilgi, taip pat norejau, kad butu nesudetinga priziureti, kad nebutu iskarpyti labai, tiksliau, kad nesimatytu iskarpymu sluoksiu (nes man nepatinka, be to kai mano plaukai stori, tai po to atrodo kaip iskandzioti, o man tai labai nepatinka ), dar norejau, kad butu kirpimas toks, kad nereiketu daznai eiti kirptis, kad graziai galetu augti plaukai toliau.. na tai ivykde mano norus..
tik kol kas dar negaliu pasakyti ar lengva pariziureti, nes tik rytoj normaliai galva issiplausiu ir issidziovinsiu.. gamtoj buvau, tai i sukuosena nekreipiau visai demesio
Palomina, gal galima būtų jūsų ar panašaus kirpimo nuotrauką pamatyt ? Pati turiu storus plaukus, kuriuos auginu po super nesėkmingo apsilankymo kirpykloj prieš metus Bet jau pradeda ryškėt "iškandžiojimai", o kirpt mano supratimu nėrą ką, o tiesiog norėtųsi tvarkingesnio kirpimo, paliekant ilgį...
QUOTE(Diamonds @ 2010 07 12, 08:31)
Palomina, gal galima būtų jūsų ar panašaus kirpimo nuotrauką pamatyt ? Pati turiu storus plaukus, kuriuos auginu po super nesėkmingo apsilankymo kirpykloj prieš metus Bet jau pradeda ryškėt "iškandžiojimai", o kirpt mano supratimu nėrą ką, o tiesiog norėtųsi tvarkingesnio kirpimo, paliekant ilgį...
Ikeliu savo foto..
sukuosena labai paprasta, nes ka ten labai prigalvosi, kai augini.. Plaukai pakarpyti taip, kad neatrodo labai iskapyti.. Galai paploninti ir tiek..Kirpcius taip pat paplonino, kad graziai kristu ir graziai atrodytu augdami..
Issiplovus galva problemu neturejau su sukuosenos sutvarkymu.. Net nustebau, kad plaukai nesisuko i visokias puses, kaip daznai megsta daryti...
Visai patenkinta kirpimu..
Man tai grazu,bent jau kiek matosi.Labai naturaliai atrodo O dazet tik sruogelem ar dar bendra spalva dejot?nepatogu klaust,bet kiek sumokejot?
QUOTE(Malena @ 2010 07 12, 14:54)
Plaukus nukisus taip, kad jie maziausiai matosi Bet is to kas matosi grazu
Aciu
tai, kad plaukai trumpi, ner ka labai demonstruot bendra vaizda parodziau ir tiek..
QUOTE(nainaa @ 2010 07 12, 15:18)
Man tai grazu,bent jau kiek matosi.Labai naturaliai atrodo O dazet tik sruogelem ar dar bendra spalva dejot?nepatogu klaust,bet kiek sumokejot?
Aciu
Dare va kaip: is pradziu daze sruogas su folija, o po to tonavo visa galva.. Tiek as ten ir suprantu
kainavo 180 (dazymas) + 90 (kirpimas)
Panasiai ir galvojau siaip ziurint tai atrodo tikrai nebus sunku su jais toliau susitvarkyti,tik idomu pati plauku spalva kiek laikysis ir kaip atrodis.Reiks ir man bandyt,o eiles dideles?cia toj paprastoj simonoj ar luxe?
QUOTE(nainaa @ 2010 07 12, 16:03)
Panasiai ir galvojau siaip ziurint tai atrodo tikrai nebus sunku su jais toliau susitvarkyti,tik idomu pati plauku spalva kiek laikysis ir kaip atrodis.Reiks ir man bandyt,o eiles dideles?cia toj paprastoj simonoj ar luxe?
kaip laikysis paaiskes veliau..
net nezinau del eiliu.. as uzsirasinejau mazdaug pries dvi savaites, bet manau, gal imanoma ir anksciau pakliuti..
paprastoj Simonoj (laisves pr.)
sveikos, o tas Misha is My Studio kiek ima uz kirpyma? o gal kas galit ka parekomenduot netoli stoties arba senamiesti? man reik mano ilgiem plaukam tiesiog suteikt "lengva" forma, nes dabar blinas kazkks... kur tik nesikirpiau, ir po 10 ir po 100 lt ... beje gal kas kokius atsiliepimus turi apie PERFORMA, Rasa?