QUOTE(Angle @ 2010 06 26, 05:48)
Dabar galvoju kad ne tik nuotraukas reiketu pasidaryti, bet ir kirpejo paprasyti, kad surasytu kokiais dazais daze. Karta Mindaugas is Tony&Guy tiesiog super gerai parinko spalva, ir kirpima beje irgi. Nemazai komplimentu tada sulaukiau. O paskutini karta nu taip man ta kita parinkta spalva netiko, ir kirpimas irgi netiko, tai po to namuose drauge daziau 2 kartus, bijojau rizikuoti eiti pas kirpejus. Bet va ta spalva kur anskciau padare, tai super buvo, tai kaip dabar atsirinkti, teoriskai turetu buti uzsirases, bet kazin ar raso, eisiu veliau vel pas ji, ziuresiu, gal atsimins jis ta spalva. Tai va, jei mums rupi musu plaukuciai tai turim pacios ta informacija ir kaupti
as kazkada pas Mindauga daziausi. patiko labai, spalvyte gerai atitaike, bet kai paklausiau dazu nr. sumyke, kad maistytos kelios splvos ar kazka tokio.. jau nebe pirmas kartas kai kirpejai paprasciausiai nenori pasakyti numerio, nes gi tuomet labai paprastai gali pati nueiti, nusipirkti dazu ir paprasyti kad kaimyne nudazytu taigi ne tik dazu spalvoj esme, svarbu kaip istepama, poaskirstymas ir pan. bet ka man daryti, jei "einu" per kirpejus neatrasdama savojo ir net negaliu pasakyti, ko mano plaukai mate