Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Linuce @ 2010 03 23, 17:16)
sveiki, noreciau suzinoti ar verta uzsirasyti pas Irina kirptis ir dazytis ar ne, ar geriau pas laimi?

buvau ir pas Laimi ir pas Irina,taigi patariu rinktis Laimi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anafi @ 2010 03 24, 21:41)
gal būtų atsiliepimų apie YURY salon'ą ?

Pati eisiu pas Rida kirptis, geru atsilliepimu girdejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(auruuu @ 2010 03 24, 22:02)
Pati eisiu pas Rida kirptis, geru atsilliepimu girdejau  blush2.gif

kada eisit , ar yra eilė ?
Atsakyti
Sveikos, uzsirasiau i praeitoj temoj apkalbeta salona MY studio, kuri atidare kaip surpatau Misha smile.gif Tai va, tenai isejo dirbti mano kirpeja, kuri anksciau dirbo Simonoj, pas ja mokedavau uz plauku dazyma ir kirpima apie 250 Lt, tai idomu kokios kainos yra My studio? g.gif Siaip nenoreciau jau daugiau moketi blush2.gif
Atsakyti
Nesenai buvau kirpykloj Fuko, v.c. Kamanė, prie Big`o, pasakiška kirpėja pasitaikė,kažkur vizitinę turiu dar su vardu vėliau parašysiu...žodžiu,apkirpo mane taip kaip norėjau,pakonsultavo apie plaukų priežiūrą ir kaip nekeista nekišo kirpykloje esančių priemonių,kad pirkčiau,aiškiai pasakė,kad mano plaukų tipui nieko neturi,nors ten visko labai daug iš Milk shake ....rekomenduoju,o ir kaina tikrai nesikandžioja,viso labo 30lt sumokėjau už labai ilgų plaukų nutrumpinimą iki krūtinės ir grifkutę smile.gif o tu kleckai,čia jau reik prašyt kad sumokėtų už tokią reklamą blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Visą laiką lankydavausi pas Misa is Toni & Guy, šiandien paskambinau į saloną užsirašyti - sako Misa nebedirba!!! cry.gif Ir kad ir kaip labai prašiau išduoti, kur jį galima dabar rasti - nepavyko bash.gif

Būčiau labai labai dėkinga gavusi AŽ su jo kontaktais, ar bent nuoroda, kur jo ieškoti, jei kas žinot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2010 03 26, 15:31)
Visą laiką lankydavausi pas Misa is Toni & Guy, šiandien paskambinau į saloną užsirašyti - sako Misa nebedirba!!! cry.gif Ir kad ir kaip labai prašiau išduoti, kur jį galima dabar rasti - nepavyko  bash.gif

Būčiau labai labai dėkinga gavusi AŽ su jo kontaktais, ar bent nuoroda, kur jo ieškoti, jei kas žinot  4u.gif

Praeitoje temoje bent keli puslapiai buvo prakalbėti apie jo naują darbo vietą.
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2010 03 26, 16:31)
Visą laiką lankydavausi pas Misa is Toni & Guy, šiandien paskambinau į saloną užsirašyti - sako Misa nebedirba!!! cry.gif Ir kad ir kaip labai prašiau išduoti, kur jį galima dabar rasti - nepavyko  bash.gif

Būčiau labai labai dėkinga gavusi AŽ su jo kontaktais, ar bent nuoroda, kur jo ieškoti, jei kas žinot  4u.gif

My studio 864036034
Atsakyti
QUOTE(Skaiiistė @ 2010 03 25, 23:19)
Nesenai buvau kirpykloj Fuko, v.c. Kamanė, prie Big`o, pasakiška kirpėja pasitaikė,kažkur vizitinę turiu dar su vardu vėliau parašysiu...žodžiu,apkirpo mane taip kaip norėjau,pakonsultavo apie plaukų priežiūrą ir kaip nekeista nekišo kirpykloje esančių priemonių,kad pirkčiau,aiškiai pasakė,kad mano plaukų tipui nieko neturi,nors ten visko labai daug iš Milk shake ....rekomenduoju,o ir kaina tikrai nesikandžioja,viso labo 30lt sumokėjau už labai ilgų plaukų nutrumpinimą iki krūtinės ir grifkutę smile.gif  o tu kleckai,čia jau reik prašyt kad sumokėtų už tokią reklamą  blink.gif  lotuliukas.gif

Kazkaip nerandu kirpyklos su tokiu pavadinimu?parasykit kirpejos varda,aciu
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 03 24, 21:57)
buvau ir pas Laimi ir pas Irina,taigi patariu rinktis Laimi  mirksiukas.gif

pas abiejus ir kirpaisi, ir plaukus dazei? kuo laimis labiau patiko?
Papildyta:
QUOTE(Linuce @ 2010 03 23, 17:16)
sveiki, noreciau suzinoti ar verta uzsirasyti pas Irina kirptis ir dazytis ar ne, ar geriau pas laimi?

pati daziausi pas irina - gerai dazo, bet kiek maciau jos kirpimus - nepatiko, kazkada ir temoje skaiciau, kad nebuvo labai susizavejusiu jos kirpimais ax.gif
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie salon+?
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 03 27, 11:28)
pas abiejus ir kirpaisi, ir plaukus dazei? kuo laimis labiau patiko?
[

pas abiejus tik daziausi, taciau man uzteko to,kad Irina pati nzn kaip tiksliai nudazyti mano plaukus,kad butu lygi vienoda spalva,todel kreipesi patarimu pas Laimi,galima sakyti,kad tik jo deka viskas gerai gavosi rolleyes.gif ...teko kazkur anksciau temoj skaityti apie panasu atveji rolleyes.gif
Atsakyti