Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(makro @ 2010 06 21, 14:51)
Sveikos, gal galetumete patarti pas kuri kirpeja geriau kreiptis, pas Andriu is Sate ar pas Laimi?
Noriu pakeisti kirpyma ir plauku spalva smile.gif visgi vasara, norisi kazko naujo

labutis,

Lankiausi ir pas viena ir pas kita... Siuo metu esu apsistojusi pas Andriu, jis man labai patiko. Mano plaukai ploni, buvo juodos spalvos, dabar yra grazios sokoladines thumbup.gif kirpima sutvarke, jis tinka man, bet nusprendziau biski paauginti, kad pakeisti. Jis duoda daug patarimu i prieki, kuriuos nera sunku pritaikyti realybeje (man tai sukeldavo problemu). Kad apsispresti manau reikia apsilankyti paciai ir ziureti kuris daugiau kirpejas yra priimtinas...
O pati ar esate busi bent pas viena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akai: 25 birželio 2010 - 18:08
Dabar galvoju kad ne tik nuotraukas reiketu pasidaryti, bet ir kirpejo paprasyti, kad surasytu kokiais dazais daze. Karta Mindaugas is Tony&Guy tiesiog super gerai parinko spalva, ir kirpima beje irgi. Nemazai komplimentu tada sulaukiau. O paskutini karta nu taip man ta kita parinkta spalva netiko, ir kirpimas irgi netiko, tai po to namuose drauge daziau 2 kartus, bijojau rizikuoti eiti pas kirpejus. Bet va ta spalva kur anskciau padare, tai super buvo, tai kaip dabar atsirinkti, teoriskai turetu buti uzsirases, bet kazin ar raso, eisiu veliau vel pas ji, ziuresiu, gal atsimins jis ta spalva. Tai va, jei mums rupi musu plaukuciai tai turim pacios ta informacija ir kaupti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 06 23, 17:31)
Tik neikit pas Mindaugą iš Tony&Guy.. Po naujų metų norėjau keisti savo gyvenimą, tai galvojau reik pokyčius nuo plaukų pradėt. Esu ilgų plaukų tamsiaplaukė. Atėjus pasitarėm, ką darysim. sako "tai gal kare kirpimą ir baltai dažom?".. na aš savęs niekad nemačiau blondine, tai taip atsargiai sakau, kad gal nekeičiam spalvos iš tamsios į baltą, o taip smarkiai ilgio prarast nežinau ar gera idėja, nes mano veidas kvadratinis, tai nukirpus trumpai kare atrodyčiau kaip grybas, bet sakau gal galit ant viršaus padaryti kare, o iš nugaros palikti ilgus plaukus (na kažką tokio kaip tie paaugliai emo nešioja). tai kas vyko po to aš nežinau kaip vertinti.. ar jis supyko ar dar ką, bet tiesiog paėmė nuo viršugalvio plaukus ir vienu mostu nukirpo tiesia linija. jie nukrito baisiai, atrodžiau kaip koks Ivanas. galvojau gal dabar taisys padėtį, bet čia jau buvo viskas.. iš paskutinių jėgų valdžiausi neapsiverkus, iš akių matės, kad esu sutrikus, klausiau aš jo kaip man dabar tokius prižiūrėt ir pan., o jis atsakė, kad pati taip norėjau.. nu ***** susimokėjau, išėjau apsiverkus. lygiai pusę metų iki dabar aš kiekvieną dieną ryte į save piūrėt negalėdavau. iškart nuotaika subjurdavo, nepasitikėjau savim.. atrodo plaukai tokia smulkmena, bet va kaip paveikia žmogų. todėl niekada niekada daugiau neisiu pas jį. brangiau nereiškia geriau!

Oba blink.gif O taip išgirtas buvo ,jau beveik irgi rašiaus pas jį...
Manau ,tikrai labai gera idėja ,įkelinėt foto ,tada kiekvienai bus lengviau atsirinkt..Tik reiktų tartis ,kad be komentarų ,nes mergaitės bijos rodyt sutvarkytus plaukučius .. unsure.gif
Atsakyti
Na tai kas pirmoji ikels? as ne pas viena nesilanikiau dar neturiu ka kelti ax.gif laukiam nuotraukyciu blush2.gif
Atsakyti
Galiu pasiulyti savo kirpeja. Lankausi pas jis jau virs 2 metu.
Galiu pasakyti jo pliusus ir minusus.
Gerai dazo plaukus. Stengiasi dazyti taip, kad kuo maziau pakenktu plaukams ir atrodytu kuo naturaliau.
As dazausi tamsiai, mano mama sruogelem. Jos plaukai pasidare labai geros bukles, nors niekda nebuvo ypac stirus. Bet kai tikrinome plaukus su aparatu, tai tikrai nerado prie ko prikbti.
Kai dazo sruogelem, tai nuplauna dazus gabaliukais, kad visi plaukai po dazais pabutu vienoda laiko tarpa.
Plauna galva su naturalais sampunais ir kaukemis.
Graziai tieisiai nukerpa plaukus.

Vienintelis minusas yra kad nesiseka kirpciukus kirpti. po menesio praranda forma. Mano buvusios kirpejos kirpciukai forma laike apie 3 men.

Kirpejo varda Martynas, dirba senamiestyje prie Ausros vartu. La forme salonas

Mano plaukus galite paziureti cia
Plaukai
Atsakyti
Luandra,tikrai grazus plaukai.kokiais dazais jis dazo ir kiek moka mama uz sruogeles?
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 06 26, 11:35)
Luandra,tikrai grazus plaukai.kokiais dazais jis dazo ir kiek moka mama uz sruogeles?

Aciu 4u.gif Dazo Goldwell dazais. Srogelem kainuoja 200 lt. su kirpimu
As moku uz saknu dazyma cheminiais dazais+dazyma visu plauku augaliniais dazais + kirpima 220 lt. jei tik saknis dazyti arba tik augaliniais tai 80 lt.
Zinau kad nepigiai, bet ir tuo paciu zinau, kadplauku nesugadins, nes jau tiek pinigu ir jegu suinvestuota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luandra @ 2010 06 26, 10:43)
Mano plaukus galite paziureti cia
Plaukai

labai grazus plaukai 4u.gif
Atsakyti
Na va viena nuotraukyte turim smile.gif gal kas dar ikeltu?
Atsakyti
QUOTE(nainaa @ 2010 06 26, 12:23)
Na va viena nuotraukyte turim smile.gif gal kas dar ikeltu?

'
na man asmeniskai jokios naudos is kirpimo is nuugaros pavaizduoto schmoll.gif na cia kalbu apie save nes dazymas manes nedomina, tia nepamaciau nieko, ir noretusi matyti kaip kirpimas parinktas butent zmogui prie veido, kad suprasti ar turi kirpejas aki ar nelabai.. noretusi ir is priekio foto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akai @ 2010 06 25, 19:07)
labutis,

Lankiausi ir pas viena ir pas kita... Siuo metu esu apsistojusi pas Andriu, jis man labai patiko. Mano plaukai ploni, buvo juodos spalvos, dabar yra grazios sokoladines  thumbup.gif kirpima sutvarke, jis tinka man, bet nusprendziau biski paauginti, kad pakeisti. Jis duoda daug patarimu i prieki, kuriuos nera sunku pritaikyti realybeje (man tai sukeldavo problemu). Kad apsispresti manau reikia apsilankyti paciai ir ziureti kuris daugiau kirpejas yra priimtinas...
O pati ar esate busi bent pas viena?

mano tai irgi gal ploni plaukai, dar nesu isbandziusi nei vieno is ju..noriu pakeisti kirpeja, nes mano dabartine visuomet kerpa panasiai, nors prasai kito..Esu uzsirasiusi liepos 21 d. pas Laimi, bandysiu gal pas ji pirmiausia..Nes noriu pakeisti ir kirpima ir dazyma..noris naujo kazko
Atsakyti
http://www.facebook....133215510041738

geriausios kirpejos , pades jums sutvarkyti plaukus ir patars kaip juos priziureti
Vilnius
Atsakyti