QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 06 23, 17:31)
Tik neikit pas Mindaugą iš Tony&Guy.. Po naujų metų norėjau keisti savo gyvenimą, tai galvojau reik pokyčius nuo plaukų pradėt. Esu ilgų plaukų tamsiaplaukė. Atėjus pasitarėm, ką darysim. sako "tai gal kare kirpimą ir baltai dažom?".. na aš savęs niekad nemačiau blondine, tai taip atsargiai sakau, kad gal nekeičiam spalvos iš tamsios į baltą, o taip smarkiai ilgio prarast nežinau ar gera idėja, nes mano veidas kvadratinis, tai nukirpus trumpai kare atrodyčiau kaip grybas, bet sakau gal galit ant viršaus padaryti kare, o iš nugaros palikti ilgus plaukus (na kažką tokio kaip tie paaugliai emo nešioja). tai kas vyko po to aš nežinau kaip vertinti.. ar jis supyko ar dar ką, bet tiesiog paėmė nuo viršugalvio plaukus ir vienu mostu nukirpo tiesia linija. jie nukrito baisiai, atrodžiau kaip koks Ivanas. galvojau gal dabar taisys padėtį, bet čia jau buvo viskas.. iš paskutinių jėgų valdžiausi neapsiverkus, iš akių matės, kad esu sutrikus, klausiau aš jo kaip man dabar tokius prižiūrėt ir pan., o jis atsakė, kad pati taip norėjau.. nu ***** susimokėjau, išėjau apsiverkus. lygiai pusę metų iki dabar aš kiekvieną dieną ryte į save piūrėt negalėdavau. iškart nuotaika subjurdavo, nepasitikėjau savim.. atrodo plaukai tokia smulkmena, bet va kaip paveikia žmogų. todėl niekada niekada daugiau neisiu pas jį. brangiau nereiškia geriau!
suprantu pacia...as visus keturis men.taip vaikstau,bijodama paziureti sau i plaukus is nugaros ner man tokiu nesamoniu pridare paprastos kirpejos...dabar bijau beiti pas betkuri kirpeja...renkuosi info,bet paziuriu i tuos zinomu meistru-salonu parodomasias sukuosenas(foto)bijau,kad ir mane taip gali apkirpti paziurejau Jurijaus komanda,jetus kaip ten jie visi baisiai patys apsikirpe.... ai net nezinau...