Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 06 23, 17:31)
Tik neikit pas Mindaugą iš Tony&Guy.. Po naujų metų norėjau keisti savo gyvenimą, tai galvojau reik pokyčius nuo plaukų pradėt. Esu ilgų plaukų tamsiaplaukė. Atėjus pasitarėm, ką darysim. sako "tai gal kare kirpimą ir baltai dažom?".. na aš savęs niekad nemačiau blondine, tai taip atsargiai sakau, kad gal nekeičiam spalvos iš tamsios į baltą, o taip smarkiai ilgio prarast nežinau ar gera idėja, nes mano veidas kvadratinis, tai nukirpus trumpai kare atrodyčiau kaip grybas, bet sakau gal galit ant viršaus padaryti kare, o iš nugaros palikti ilgus plaukus (na kažką tokio kaip tie paaugliai emo nešioja). tai kas vyko po to aš nežinau kaip vertinti.. ar jis supyko ar dar ką, bet tiesiog paėmė nuo viršugalvio plaukus ir vienu mostu nukirpo tiesia linija. jie nukrito baisiai, atrodžiau kaip koks Ivanas. galvojau gal dabar taisys padėtį, bet čia jau buvo viskas.. iš paskutinių jėgų valdžiausi neapsiverkus, iš akių matės, kad esu sutrikus, klausiau aš jo kaip man dabar tokius prižiūrėt ir pan., o jis atsakė, kad pati taip norėjau.. nu ***** susimokėjau, išėjau apsiverkus. lygiai pusę metų iki dabar aš kiekvieną dieną ryte į save piūrėt negalėdavau. iškart nuotaika subjurdavo, nepasitikėjau savim.. atrodo plaukai tokia smulkmena, bet va kaip paveikia žmogų. todėl niekada niekada daugiau neisiu pas jį. brangiau nereiškia geriau!

suprantu pacia...as visus keturis men.taip vaikstau,bijodama paziureti sau i plaukus is nugaros doh.gif verysad.gif ner man tokiu nesamoniu pridare paprastos kirpejos...dabar bijau beiti pas betkuri kirpeja...renkuosi info,bet paziuriu i tuos zinomu meistru-salonu parodomasias sukuosenas(foto)bijau,kad ir mane taip gali apkirpti lotuliukas.gif paziurejau Jurijaus komanda,jetus kaip ten jie visi baisiai patys apsikirpe.... lotuliukas.gif ai net nezinau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzinte @ 2010 06 23, 08:58)

man ko tai neatidaro g.gif perkeliu is naujo kirpykla kur dirba Jurijus dar uzmaciau,kad Jonams 50% nuolaidos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdė... @ 2010 06 23, 18:04)
renkuosi info,bet paziuriu i tuos zinomu meistru-salonu parodomasias sukuosenas(foto)bijau,kad ir mane taip gali apkirpti lotuliukas.gif

Mano patarimas būtų (ir norėčiau, kad šitai prigytų forume), jog jeigu giriate kirpėją, įdėkite savo foto plaukų. Nes dabar nutiko taip, kad jis pasidomėjo iš kur apie jį žinau, pasakiau iš SM, tas sako, na tai vakare reiks paskaitinėt, ką ten apie mane rašo.. tai tą kartą kažkaip pabijojau rašyt blogus atsiliepimus.. To pasekoje gal kita narė pervertė visus puslapius, paskaičiavo, kad apie šį kirpėją nėra nei vieno blogo atsiliepimo ir nutarė eit pas jį (gal net ilgai taupė pinigus ir pirmą kartą sau leido tokią prabangą).. Todėl nerizikuokit, prašykit nuotraukų viena iš kitos, arba girdamos dėkit foto plaukų, kad matytųsi rezultatas..
Atsakyti
As dabar irgi uzsimaniau keisti sukuosena, bet net sunkiai isisvaizduoju kas man tiktu doh.gif gal kas galetu parekomenduoti koki kirpeja, kuris galetu normaliai, profesonaliai man patarti ir graziai padaryti atsizvelgdamas i mano isvaizda g.gif
Atsakyti
QUOTE(saasa @ 2010 06 23, 19:50)
As dabar irgi uzsimaniau keisti sukuosena, bet net sunkiai isisvaizduoju kas man tiktu  doh.gif  gal kas galetu parekomenduoti koki kirpeja, kuris galetu normaliai, profesonaliai man patarti ir graziai padaryti atsizvelgdamas i mano isvaizda  g.gif

Taigi kad cia praktiskai visa tema apie tai ax.gif
Atsakyti
gera kirpeja,tikrai ismananti savo darba,apie dazymus ar kirpimus Virginija smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saasa @ 2010 06 23, 19:50)
As dabar irgi uzsimaniau keisti sukuosena, bet net sunkiai isisvaizduoju kas man tiktu  doh.gif  gal kas galetu parekomenduoti koki kirpeja, kuris galetu normaliai, profesonaliai man patarti ir graziai padaryti atsizvelgdamas i mano isvaizda  g.gif

Virginija,tikrai ismananti savo darba.Bet nera pigi.pasikalbes,pasiulys,o ten jau jums pacioms spresti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lapatuske @ 2010 06 24, 09:41)
gera kirpeja,tikrai ismananti savo darba,apie dazymus ar kirpimus Virginija smile.gif
Papildyta:

Virginija,tikrai ismananti savo darba.Bet nera pigi.pasikalbes,pasiulys,o ten jau jums pacioms spresti smile.gif

O kokiame salone dirba?
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2010 06 23, 19:14)
Mano patarimas būtų (ir norėčiau, kad šitai prigytų forume), jog jeigu giriate kirpėją, įdėkite savo foto plaukų.
zinoma,kad gerai butu su visu foto drinks_cheers.gif nes ne visu skoniai vienodi smile.gif viena pazistama taip gyre taip gyre tokia kirpeja,bet kai pamaciau jos plaukus kokiomis baisiomis sruogomis nudaze.... doh.gif tai kur ten gali eiti rizikuoti...na jai gerai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdė...: 24 birželio 2010 - 10:32
As irgi noreciau nuotraukas pamatyti.Taip butu lengviausia nuspresti.Cia giria giria kirpejus meistrus,bet irgi nuvaziavau i viena salona nusikirpti (rasiau anksciau apie ji) tai taip nukirpo,kaip gyvenime nesugalvociau taip kirptis.Dabar turiu atsiauginti plaukus,kad kita kirpeja galetu siek tiek pataisyti situacija ju visai nenutrumpinus.Tokiems "ale kirpejams" reiktu rankas iki alkuniu nupjaut.Gal ir ziauriai pasakyta,bet jeigu kerpi tik siaip tai geriau is vis nekirpk,nes plaukai yra labai slidus dalykas.Ir nera tiek laiko,kad galetum visus kirpejus aplakstyti ir issirinkti sau tinkama.Plaukai taip greit neatauga.O keiciant viena plauku spalva i kita irgi gali buti sudetinga tai padaryti nesugadinus plauko.

Ankstesnese temose irgi kazkokia kirpeja labai gire,kaip fainai ir nuostabiai ji kerpa.Kaip pamaciau nuotraukas,tai siaubas kaip gali ant tokios uztaikyt.Jokio grozio nepamaciau.Plaukai sugadinti,nudeginti baisu ziureti.Dar tas iskarpymas kaip kokios ispesiotos varnos.Bet yra kam grazu.Man tai baisu ir tikrai nenoreciau ant tokiu dar kada papult.

Dedant nuotraukas nebutina komentuoti patinka ar nepatinka toks kirpimas.Taciau butu lengviau atsirinkti tuos kirpejus.
Atsakyti
noreciau Jurijaus kirpima pamatyti ir Andriaus. kolkas tie kandidatai sudomino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IKkatuks @ 2010 03 30, 21:06)
Papasakokite apie Virginija...kokios kainos ir ar gerai kerpa, sukuoja?
buvau tik konsultacijai, bet ispudzio visai nepaliko  cool.gif  Tai ar sukuosiuos pas ja nezinau  blush2.gif

Mane ir sukavo ir kirpo ir daze,gerai dirba,vestuvems sukuosenas fainai daro,prof.ir kokyb...
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 23, 20:46)
Taigi kad cia praktiskai visa tema apie tai ax.gif

as apsilankykite studijoje,jei turi laiko ir pakalbesi su Virginija,jos darbus pamatysi ir apsispresi.manau bus geriausia.
Atsakyti