Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Tai gerai kad Andrius patiko. Sekanti karta ir as pas ji eisiu..

Ant studentes cia ziauriai uzmesta buvo g.gif Andrius dirba Sate salone centre kazkur, paskaitinek atgal yra kontaktai jo, tik eiles pas ji, ir jis tikrai geras, na atsiliepimai apie ji puikus kaip apie kirpeja- stilista mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2010 06 17, 23:05)
Tai gerai kad Andrius patiko. Sekanti karta ir as pas ji eisiu..

Ant studentes cia ziauriai uzmesta buvo  g.gif  Andrius dirba Sate salone centre kazkur, paskaitinek atgal yra kontaktai jo, tik eiles pas ji, ir jis tikrai geras, na atsiliepimai apie ji puikus kaip apie kirpeja- stilista  mirksiukas.gif

o as pas vyrus bijau beiti unsure.gif kazkaip pas moteri nueini,lyg labiau suprantame viena kita mastau.gif nezinau nei kur kirptis doh.gif
Atsakyti
Kerpuos pas vyrus jau kokius 8 metus. smile.gif Andrius dirba Kalinausko g. 8, įėjimas toks užslėptas, iš kiemo.
Atsakyti
Ačiū už info 4u.gif Sudomino Andrius, manau bandysiu pas jį. Tik aš vasaros gale planuoju, tai turbūt dabar dar neužrašinės g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupyle @ 2010 06 18, 20:12)
Ačiū už info 4u.gif  Sudomino Andrius, manau bandysiu pas jį. Tik aš vasaros gale planuoju, tai turbūt dabar dar neužrašinės g.gif

uzrasys.
Atsakyti
QUOTE(pupyle @ 2010 06 18, 19:12)
Ačiū už info 4u.gif  Sudomino Andrius, manau bandysiu pas jį. Tik aš vasaros gale planuoju, tai turbūt dabar dar neužrašinės g.gif

pas ji kiek supratau eiles dideles, tai manau rasykis jau dabar, po to neprieisi lotuliukas.gif
Atsakyti
mane domina jusu nuomone apieMADLEN SALONO kirpejas centre (vilniaus gatveje)
gal kas kirposi, parasykite savo atsilepimus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fafa: 20 birželio 2010 - 22:01
Sveikos, gal galetumete patarti pas kuri kirpeja geriau kreiptis, pas Andriu is Sate ar pas Laimi?
Noriu pakeisti kirpyma ir plauku spalva smile.gif visgi vasara, norisi kazko naujo
Atsakyti
Kai pabosta matyti ta pati kirpa ir noriu pasikeisti blink.gif visada einu pas Juriju thumbup.gif Nesu maciusi geresnio kirpejo thumbup.gif tik brangoka pas ji... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicca @ 2010 06 22, 08:43)
Kai pabosta matyti ta pati kirpa ir noriu pasikeisti blink.gif  visada einu pas Juriju  thumbup.gif  Nesu maciusi geresnio kirpejo  thumbup.gif tik brangoka pas ji... blush2.gif

Gal galima placiau apie ta Juriju? Kur dirba? Kokios kainos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglliux @ 2010 06 23, 08:34)
Gal galima placiau apie ta Juriju? Kur dirba? Kokios kainos? ax.gif

Turbut apie si kalbama:
http://www.yury.lt/l...jus-levcenkovas

O man labai patinka pas Martyna Stamkauska. Dirbo jis Tony&Guy.
Dabar atsidare savo salona "Kirpimo meistrai".
Niekada neklauso manes aklai, jei ko paprasau, o rezultatu visada lieku patenkinta. Bet nera pigu pas ji.
Papildyta:
QUOTE(Luandra @ 2010 06 13, 10:42)
Gal kas nors rado toki meistra, po kurio neskilyneja plauku galiukai?
nes psuzinojau, kad pagrindine skilynejanciu galiuku priezastis blogas meistro instrumentas, na ir aisku meistro neprofesionalumas.

Man neskilineja schmoll.gif
Atsakyti
Tik neikit pas Mindaugą iš Tony&Guy.. Po naujų metų norėjau keisti savo gyvenimą, tai galvojau reik pokyčius nuo plaukų pradėt. Esu ilgų plaukų tamsiaplaukė. Atėjus pasitarėm, ką darysim. sako "tai gal kare kirpimą ir baltai dažom?".. na aš savęs niekad nemačiau blondine, tai taip atsargiai sakau, kad gal nekeičiam spalvos iš tamsios į baltą, o taip smarkiai ilgio prarast nežinau ar gera idėja, nes mano veidas kvadratinis, tai nukirpus trumpai kare atrodyčiau kaip grybas, bet sakau gal galit ant viršaus padaryti kare, o iš nugaros palikti ilgus plaukus (na kažką tokio kaip tie paaugliai emo nešioja). tai kas vyko po to aš nežinau kaip vertinti.. ar jis supyko ar dar ką, bet tiesiog paėmė nuo viršugalvio plaukus ir vienu mostu nukirpo tiesia linija. jie nukrito baisiai, atrodžiau kaip koks Ivanas. galvojau gal dabar taisys padėtį, bet čia jau buvo viskas.. iš paskutinių jėgų valdžiausi neapsiverkus, iš akių matės, kad esu sutrikus, klausiau aš jo kaip man dabar tokius prižiūrėt ir pan., o jis atsakė, kad pati taip norėjau.. nu ***** susimokėjau, išėjau apsiverkus. lygiai pusę metų iki dabar aš kiekvieną dieną ryte į save piūrėt negalėdavau. iškart nuotaika subjurdavo, nepasitikėjau savim.. atrodo plaukai tokia smulkmena, bet va kaip paveikia žmogų. todėl niekada niekada daugiau neisiu pas jį. brangiau nereiškia geriau!
Atsakyti