Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(Hsemera @ 2010 06 07, 20:33)
Galiu pritarti  thumbup.gif  kelis kartus teko dazytis ir kirptys pas Sandra ... likau patenkinta wub.gif

kokios pas ja pusilgiu plauku dazymo kainos ?
Atsakyti
As kita savaite einu pirma karta kirptis pas Laimi, irgi truputi baugu.
Gal kuri zinot, ar ten kortelemis galima atsiskaityti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamant: 08 birželio 2010 - 17:53
QUOTE(diamant @ 2010 06 08, 18:53)
As kita savaite einu pirma karta kirptis pas Laimi, irgi truputi baugu.
Gal kuri zinot, ar ten kortelemis galima atsiskaityti?

Negalima. Viena karta nemalonuma toki turejau ax.gif zodziu neturejau grynuju, paskambinau i kirpykla paklaust ar galima atsiskaityt (bankomatas buvo laaabai nepakeliui ir rizikavau veluot), man atsake, kad galima. Reik moket, as kortele duodu. Laimis pasake, kad jei kerpiesi pas ji tai negalima kortele, o pas moteris galima. Zd likau nesupratus kas kaip ir kodel, bet cia buvo turbut kovo menesi. Daugiau nerizikavau ir neklausiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smailiukas @ 2010 06 07, 14:42)
As atradau kirpeja Bomond kirpykloje - Sandra. Labai pataike apkirpti, patare, o kai uzbegau pasitrumpinti kirpciuku - net pinigeliu neeme. Labai malonu ten sugrizti!

O kiek tas malonumas apsikirpti kainuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smailiukas @ 2010 06 07, 12:42)
As atradau kirpeja Bomond kirpykloje - Sandra. Labai pataike apkirpti, patare, o kai uzbegau pasitrumpinti kirpciuku - net pinigeliu neeme. Labai malonu ten sugrizti!

as irgi kelis kartus pas ja daziausi ir kirpausi, patiko visai mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Jorky,2010 06 08, 20:46]
as irgi kelis kartus pas ja daziausi ir kirpausi, patiko visai mirksiukas.gif
[/quot

tai gal tu zinai,kiek pas ja dazymas kainuoja? ir kokiais dazais dazo?
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2010 06 08, 20:46)
as irgi kelis kartus pas ja daziausi ir kirpausi, patiko visai  mirksiukas.gif

Buvau, bet nukirpo siaip sau, nenoriu smulkmenintis, bet pastovus saves aukstinimas pokalbio metu ir neisiklausimas i klienta mane atstumia. Nepasakyciau kad pasiputus ar kaip, bet man neitiko. 90% kirpimo laiko ji skyre tiesiai nukirpti galus, o virsugalvi kirmo max 8minutes, kai kitos kirpejos darydavo atvirksciai. Tokios strategijos niekaip nesupratau, nes mano plaukas iskarpytas visas, o ypas isformuotas virsugalvis. Gautas rezultatas man nepatiko, nes is kirpyklos isejau tiesiais galais, bet priplotu ir padrikai iskarpytu virsugalviu. Tiesa, kaip jos iskarpyto kirpimo privaluma ivardino tai, kad plaukus galesiu ir i uodega susiimt, bet esme ta, kad ji net nesiklause manes, kai jai sakiau, jog visada nesioju palaidus plaukus doh.gif . Nu tikiuosi supratot ka norejau pasakyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2010 06 08, 23:38)
Buvau, bet nukirpo siaip sau, nenoriu smulkmenintis, bet pastovus saves aukstinimas pokalbio metu ir neisiklausimas i klienta mane atstumia. Nepasakyciau kad pasiputus ar kaip, bet man neitiko. 90% kirpimo laiko ji skyre tiesiai nukirpti galus, o virsugalvi kirmo max 8minutes, kai kitos kirpejos darydavo atvirksciai. Tokios strategijos niekaip nesupratau, nes mano plaukas iskarpytas visas, o ypas isformuotas virsugalvis. Gautas rezultatas man nepatiko, nes is kirpyklos isejau tiesiais galais, bet priplotu ir padrikai iskarpytu virsugalviu.  Tiesa, kaip jos iskarpyto kirpimo privaluma ivardino tai, kad plaukus galesiu ir i uodega susiimt, bet esme ta, kad ji net nesiklause manes, kai jai sakiau, jog visada nesioju palaidus plaukus doh.gif . Nu tikiuosi supratot ka norejau pasakyt mirksiukas.gif

bet kiek kirpimas kainuoja, man niekas nepasakys... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida101 @ 2010 05 31, 17:22)
Mane taip pat domina Salon + Viloniuje Akropolį  g.gif noriu dažytis savo pusilgius plaukučius neapsisprendžiu kur eiti ar Žirmūnuos Salon + ar Akropolį ? Nors nei viename nebuvau  g.gif patarkit merginos kas buvusios , kokie atsiliepimai apie kirpėjus ?  4u.gif

As esu buvusi abejuose salonuose, i Akropoli vaikciojau jau seniai, tai kai atsidare Zirmunuose pagalvojau nueisiu. Buvau tris kartus pas skirtingus kirpejus ir visus kartus nusivyliau, matyt neveltui ten pigiau kainuoja, viena karta kirpejas man net pareiske "As bijau kirpti sita sruoga..." doh.gif nu va tada tai buvo galas mano vizitams ten... g.gif O vat Akropolyj, tai kazkaip pasitikiu viskuom kas daroma, ne karto matyt nenusivyliau, ir beveik visada pas skirtingas kirpejas eidavau ir atradau dabar savo kirpeja - Marija. thumbup.gif labai gerai pataria, pasiulo, pasako kas tinka, ka naudoti, ko nenaudoti tikrai super. Dar ir Audrone labai gerai kerpa. Tik vakar ejau ir maciau, kad neber Akropolyj Salon+ pries ermitaza. Kur jis persikele? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ai neskauda @ 2010 06 08, 18:08)
Negalima. Viena karta nemalonuma toki turejau  ax.gif  zodziu neturejau grynuju, paskambinau i kirpykla paklaust ar galima atsiskaityt (bankomatas buvo laaabai nepakeliui ir rizikavau veluot), man atsake, kad galima. Reik moket, as kortele duodu. Laimis pasake, kad jei kerpiesi pas ji tai negalima kortele, o pas moteris galima. Zd likau nesupratus kas kaip ir kodel, bet cia buvo turbut kovo menesi. Daugiau nerizikavau ir neklausiau  biggrin.gif

Ojej, tikrai kaip nemalonu, bet kaip keistai, matyt, jis sau tiesiai i kisene dedasi:) o kaip beje apkirpo ir kiek sumokejai? teks butinai issigrynint:)
Atsakyti
QUOTE(Spygliaa @ 2010 06 09, 06:55)
bet kiek kirpimas kainuoja, man niekas nepasakys...  biggrin.gif

Kirpausi pries kokius 2 metus, tai kainavo apie 150 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Spygliaa @ 2010 06 09, 06:55)
bet kiek kirpimas kainuoja, man niekas nepasakys...  biggrin.gif

kirpausi pries pora menesiu - 100lt.
Atsakyti