Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Mane taip pat domina Salon + Viloniuje Akropolį g.gif noriu dažytis savo pusilgius plaukučius neapsisprendžiu kur eiti ar Žirmūnuos Salon + ar Akropolį ? Nors nei viename nebuvau g.gif patarkit merginos kas buvusios , kokie atsiliepimai apie kirpėjus ? 4u.gif
Atsakyti
Jau pora metu lankausi pas Monika. Ji daug laiko dirbo Italijoj. Tikrai puikiai kerpa ir dazo. thumbup.gif Cia jos puslapis: http://www.monique.lt
Atsakyti
Zinau kad akropolyje salon plius ta pati Liucija, graziai dazo ir kerpa ilgus plaukus, bet cia daugiau ilgies pakirpimas buna minimalus, girdejau geru atsiliepimu.. O jei daugiau kirpti nzn.. snd ant saves isbandysiu galesiu pasakyti ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal ką nors žinote apie kirpėjas dirbančias salone "Gelara", Stirnų gtv., Žvėryne?
Atsakyti
as anksciau lankydavausi Salon+, tai visai patikdavo. nieko ypatingo ir ultramadingo nepadarydavo, bet galiukus iskarpydavo ir atnaujindavo sukuosena visai neblogai. pas ka konkreciai negaliu pasakyti, nes lankydavausi pas daug ka. visos ten panasiai kerpa.
Atsakyti
QUOTE(Poliglo @ 2010 05 31, 18:16)
Jau pora metu lankausi pas Monika. Ji daug laiko dirbo Italijoj. Tikrai puikiai kerpa ir dazo.  thumbup.gif  Cia jos puslapis: http://www.monique.lt

kOKIOS PAS JA KAINOS ? KURIOJ VIETOJ RANDASI IR GAL KOKIUS KONTAKTUS GALIMA GAUTI ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dygsnis @ 2010 06 01, 11:42)
Mergaitės, gal ką nors žinote apie kirpėjas dirbančias salone "Gelara", Stirnų gtv., Žvėryne?

Apei "Gelara" nieko nežinau. Bet jei reikia kirpėjos Žvėryne, aš kerpuosi pas Viktoriją iš "Eslauda", Kęstučio g. 19/18, ir man labai patinka ir jos patarimai ir kirpimas.
Atsakyti
Gal kuri pazistat kirpeja Jolita (deja, pavardes nezinau). Ji anksciau dirbo pasilaiciuose, medeinos g. kirpykloje, cia kur uz darzelio, paskui isejo i dekretines, bet taip ir negrizo i ta kirpykla. o tos kirpyklos savininke nesako kur Jolita isejo, nors jauciu zino... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dygsnis @ 2010 06 01, 12:42)

O man patinka stilistas Linas is MILAVIDA salono. Paribio g. 25B. Zverynas.
Kainos tikrai priimtinos. Tikrai pigiau nei Eslaudoje. 4u.gif
Atsakyti
tai va as is po salon plius jau.. graziai padare bet kad kazkas ypatingo butu kaip sake jau, tikrai ne smile.gif kita karta bandysiu kitur, nes kai mane tik kerpa trumpai tai is esmes visi vienodai nukerpa noriu kaip nors kitaip gi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(flexy @ 2010 06 01, 20:04)
Gal kuri pazistat kirpeja Jolita (deja, pavardes nezinau). Ji anksciau dirbo pasilaiciuose, medeinos g. kirpykloje, cia kur uz darzelio, paskui isejo i dekretines, bet taip ir negrizo i ta kirpykla. o tos kirpyklos savininke nesako kur Jolita isejo, nors jauciu zino... g.gif

Turbut apie ta pacia Jolita kalbame. Ji dabar dirba grozio salone, Gabijos 2 (A arba B, neprisimenu).
Atsakyti
QUOTE(Actual @ 2010 06 02, 12:21)
Turbut apie ta pacia Jolita kalbame. Ji dabar dirba grozio salone, Gabijos 2 (A arba B, neprisimenu).

Aciu, ieskosim bigsmile.gif
Atsakyti