Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

QUOTE(eglliux @ 2010 05 22, 20:51)
Kaip jo ieskoti? Nepaskaiciau senesniu jusu pokalbiu, nezinau kokie salonu trumpinimai.. Sate cia salonas? blush2.gif

yeap mirksiukas.gif salono koordinatės: SAT'E kalinausko g.8/11-25 (įėjimas iš kiemo). Tel.:864588315
Atsakyti
QUOTE(Wim @ 2010 05 24, 22:33)
Gal dar kas ir dar plačiau apie tą Andrių iš Sate? Kaip ja sekasi su trumpais plaukais? Man labai svarbu, kad žmogus matytų, kas man tinka ir turėtų savo idėjų, nes aš dažniausiai ateinu pati nemąstydama, ko noriu. smile.gif
Ar pas jį yra eilės? Kiek kainuoja kirpimas? Dažymas?

kaina 50-90 lt. Man kerpa ilgus plaukus, tad is asmenines patirties super wub.gif Mamos trumpi, bet irgi labai graziai apkirpo. Esme kodel as ji reklaminu yra ta, jog jis tikrai nekerpa ale " kaip moku taip kerpu", o MATO ka daryti ir padaro.Na, kiek as Vilniuje kerpuosi tokio fantastisko vyruko nemaciau biggrin.gif
Atsakyti
Lapala,o ka jis jums tokio super padaro su ilgais plaukais? mano pacios plaukai ilgi - tai tiesiog pasakau,kad ilgi islaikytu ir galiukus patrumpintu g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 05 26, 19:40)
Lapala,o ka jis jums tokio super padaro su ilgais plaukais? mano pacios plaukai ilgi - tai tiesiog pasakau,kad ilgi islaikytu ir galiukus patrumpintu g.gif

Na, as pas ji minimalius kirpcius susiorganizavau, apatinę plaukų masę pasišalinau pakarpydama, spalvą suintensyvinau. Šiaip aš nemėgstu visokių mados klyksmų ant galvos, o jis stilingai padarė ( retai gan konservatyvus ilgu plauku kirpimai stilingai atrodo ) cool.gif
Atsakyti
Na gerai, bandysiu eiti pas Andrių. O eilės pas jį didelės būna?
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2010 05 26, 11:03)
ieskau kas labai gerai kerpa trumpa bob? gal kas parekomenduotu?
Kazkas panasaus:
user posted image

Man toki kirpyma Jevgenij is Bomond padare thumbup.gif
Atsakyti
gal kas dar kerpasi pas Romana, kuris skustuvu kerpa? noreciau jo kontaktu?

beje, gal kas zino, ar kartais Olga is simonos grizo po vaikelio auginimo atostogu o gal kur kitur dirba?
Atsakyti
QUOTE(Wim @ 2010 05 26, 22:12)
Na gerai, bandysiu eiti pas Andrių. O eilės pas jį didelės būna?

Priklausomai nuo dienos ir laiko. Savaite gali tekti palaukti.
PARASYK ISPUDZIUS, jei eisi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapala: 28 gegužės 2010 - 22:14
QUOTE(Lapala @ 2010 05 28, 22:12)
Priklausomai nuo dienos ir laiko. Savaite gali tekti palaukti.
PARASYK ISPUDZIUS, jei eisi 4u.gif

As ir planuoju pas Andriu tada nueiti jau.. siandien skambinsiu kad kitai savaite uzregistruotu, kad tik vietu butu ax.gif
Atsakyti
Gal kas netycia kirpotes Fukko kirpykloje? Jei taip gal kokia kirpeja rekomenduoti galetumete is sios kirpyklos?
Pasidalinkit ispudziais

Aciuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Užsiregistravau pas Andrių tik birželio 16, nes nuo 8 d. jis atostogaus, o anksčiau jau nebebuvo vietų.
Atsakyti
O tai net nebeskambinsiu tada i SATE. Man skubiai reikia.. Bandysiu i salon plius akropolyj pas Liucija, girdejau neblogu atsiliepimu gal kas zinote ka? smile.gif
Atsakyti