Įkraunama...
Įkraunama...

Toliau ieškome gero(s) kirpėjo(s) Vilniuje

Pritariu, nieko ypatingo. Apskritai tiek Laimis tiek Irina manyciau tinka paprastas, naturalias sukuosenas megstancioms. Laimis mane apkirpo graziau nei Irina, bet sedejau ir jauciausi kalta (teisingiau Laimis norejo kad jausciausi kalta) kaip meistrui isdrisau pasakyti kad nenoriu labai nusitrumpinti plauku ir noriu trumpesnes grifkutes. Mazdaug jo pasakymas buvo - tai ko cia pas mane aukstos klases meistra uzsirasei, jeigu nepasitiki manim... Nu tai as daugiau ir neuzsirasinejau:)
Na bet jeigu jau uzsirasete, tai tikrai eikite drasiai, nesamoniu manau nepridarys:)

QUOTE(Luandra @ 2010 05 17, 16:12)
Mama buvo pas ja apsikirpti. Pasake nieko ypatingo, bet nesamoniu nepridare smile.gif
O as 6 diena, einu pas Laimi. Pirma karta. irigi bijau . Kas nors kirpciukus kirpo pas ji? o gal dazet zilus plaukus blush2.gif nest turiu jau kazkiek.

Atsakyti
O gal kas bande dar simonoj pas Diana?Ar likot patenkintos?
Atsakyti
ieskau kirpejos stilistes vilniuje.. plaukai dabar dengia pecius jau, noriu kirpti trumpai.. reikia trumou sukuoseno speco ir zinoma turincio aki tiks netiks kad galetu pasakyti..gal patartumete ka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 05 19, 12:32)
90 lt  4u.gif nuotraukas kai nukrausiu, ikelsiu smile.gif

o ji atsizvelgia i kliento norus arba kaip stiliste, daro kaip jai atrodo? Man svarbiausia, kad galu nenutrumpintu labai
Atsakyti
zinoma, atsizvelgia 4u.gif Tik pas ja labiau verta eit norint pasikeist, ji pati megsta eksperimentuot ir keist 4u.gif
Atsakyti
Andrius iš SATE - best of best stilistas.
Atsakyti
QUOTE(Lapala @ 2010 05 22, 18:30)
Andrius iš SATE - best of best stilistas.

Kaip jo ieskoti? Nepaskaiciau senesniu jusu pokalbiu, nezinau kokie salonu trumpinimai.. Sate cia salonas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Wim @ 2010 04 26, 12:15)
Gal kas žinot, kur dingo Vladas iš Mandarino Salon+ ?

išvažiavo į Londoną verysad.gif
Atsakyti
labas, as grizau is po Irinos (is laimiss.lt). pliusai: nebijojo nukirpti mano ilgu plauku, kai pasakiau, kad noriu kazko naujo, nes visos pries tai buvusios kirpejos po tokiu mano zodziu iskart pazerdavo komplimentu lavina mano ilgiems plaukams, taip uzglaistydamos mano nora keistis:) Irina isklause visus mano komentarus apie plaukus, kaip jie guli, kaip elgiasi ir pasiule sukuosena. taigi nukirpus kokius 20 cm likau su ala kare iki peciu ir jauciausi labai pasikeitusi ir patenkinta smile.gif bet kaip kazkas ir minejo nieko ypatingo, jokiu super truper mandrybiu, paprasta tvarkyti, lengvai krenta plaukai, galimi keli sukavimo variantai. zodziu, Irina uzskaitau ir darkart grizciau, nors sekanti karta eisiu pas Laimi vien del idomumo.
Atsakyti
Gal dar kas ir dar plačiau apie tą Andrių iš Sate? Kaip ja sekasi su trumpais plaukais? Man labai svarbu, kad žmogus matytų, kas man tinka ir turėtų savo idėjų, nes aš dažniausiai ateinu pati nemąstydama, ko noriu. smile.gif
Ar pas jį yra eilės? Kiek kainuoja kirpimas? Dažymas?
Atsakyti
O niekas neinat i Sarma Style? as tai ten del karstu zirkliu uzsuku bet kai tik paklausia pas kuria kirpeja, ka as zinau, juk nepazistu tai nuolat pas tokias pas siaip sau uzraso. Gal kas turit pasiulymu is kirpeju? smile.gif
Atsakyti
ieskau kas labai gerai kerpa trumpa bob? gal kas parekomenduotu?
Kazkas panasaus:
user posted image
Atsakyti