QUOTE(elituke.20 @ 2011 06 09, 09:34)
Na, matot, savarankiskas ir nepriklausomas gyvenimas, jokiu rupesciu ir isipareigojimu,todel baliai kasdien, jei buciau zinojusi kad esu nescia, ne uz ka taip ndaryciau, dabar negeriu nei laso, jokiu narkotiku zinoma,parukau tik kartais, kokia viena dvi i diena, nes negaliu taip is karto mesti.
Labi tikiuosi kad viskas bus gerai..
Kol esi nėščia, be abejo, geriau nerūkyt.. Jei tavo nėštumas dar mažas, gal to suvokimo nėra, bet ateis, nebesinorės savaime
QUOTE(inna23 @ 2011 06 09, 18:07)
jei rupetu tavo lelius tau, tai mestum be jokiu "negaliu iskarto mesti''
as nors nebuvau labai priklausoma nuo cigareciu, bet kai suzinojau, kad
meciau be jokiu klausimu ir minciu, kad as negaliu taip greit.. net ranka nekilo cigaretes imti i rankas ir nei menkiausio noro, nes leliukas man buvo svarbiau uz viska...
teko net prie gimdymo namu matyti moteris su didziausiais pilvais rukant...
man tai keista buvo, taciau med. sesute paaiskino, kad jos jau nebekreipia demesio, nes tos mamos, kurios vaikuciu laukia - niekada taip nedaro, o tos, kurios pasidaro vaikus girtos ir dar del pasalpos, tai tom vienodai ir sviecia
Tik jau nereikia čia aiškint apie rūpėjimą ir pn., kai vaikus planuoji, gal būna vienaip, kai neplanuoji, deja kitaip. Jei tamsta sugebėjot taip iškart mest - Valio. Ne visos tai gali. Man irgi teko matyt berūkančias nėščiąsias ligoninėj net kai joms sąrėmiai buvo ir ką? Ir niekam nevienodai šviečia. Nereikia visų maut ant vieno kurpaliaus. Šventųjų mamyčių klubas mat.
QUOTE(Beatucyte @ 2011 06 09, 19:25)
as taipat ta pacia diena meciau rukyti nors jau rukiau 4m po diena pakeli su puse ir gan stipsiu cigareciu ,dar bandziau po poros dienu parukyt bet nebesiruke kazkaip nejutau malonumo turbut mintis kad as jau ir uz kita atsakinga ne vien uz save moraliskai paveike.ir dabar labai dzaugiuosi kad nerukau ,ir pinigeliu daugiau atsirado ir rubai nebesmirda :)ir galbut cia ziema bronchitu tikiuosi nebesirgsiu nes neberukau
Na, aš mečiau neiškart, bet taip, būtent tas jausmas atėjo, kad nėra malonumo
O jis rūkyme yra svarbiausias matyt..
p.s.
parašiau, apie rūkymą. O kad čia tema apie alkoholį, tai kažkaip pamiršau
Atsiprašau.