Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščioji ir rūkymas, alkoholis

Sveikos...
Labai geda, bet turiu paklausti...
Esu jauna, nepriklausoma ir nescia tris savaites, pirma ir antra savaites
net nenutuokiau,kad esu nescia.. ramiai laukiau menesiniu.. ir pilva
skaudejo kaip PMS metu.. Zodziu.. baliai buvo kasdien, klubuose geriau, uzgerdavau netgi parom.. ir viena karta, kas baisiausia, per tas dvi savaites,
vartojau narkotikus.. aisku tai buvo su alkoholiu.. Beje, vaika uzsitaiseme su vaikinu irgi isgere..
Taigi arciau prie reikalo: nezinojau kad esu nescia, geriau, rukiau ir viena
karta vartojau narkotikus...
Ka patartumete: darytis valyma ar visgi bandyti gimdyti?
Bijau kad gims issigimelis koks, kryzius visam gyvenimui.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(elituke.20 @ 2011 06 08, 20:35)
Sveikos...
skaudejo kaip PMS metu.. Zodziu.. baliai buvo kasdien, klubuose geriau, uzgerdavau netgi parom.. ir viena karta, kas baisiausia, per tas dvi savaites,
vartojau narkotikus.. aisku tai buvo su alkoholiu.. Beje, vaika uzsitaiseme su vaikinu irgi isgere..

Baisu blink.gif sunku ką ir patarti, gyvybės žudyti tikrai nepatariu, juk kudykėlis nekaltas už Jūsų padarytas klaidas. Patarimas toks bandyti gal pasidaryti kokius tyrimus ir jei viskas gerai, lengvo nestuke.gif ir sveiko mažylio 4u.gif
O moras toks, kad kur Jūsų protas buvo kai tai darėt?
Atsakyti
QUOTE(elituke.20 @ 2011 06 08, 19:35)
Sveikos...

Manau kad nieko tokio nes as taipat savo leliu pasidariau parukiusi uzsenietiskos marihuanos ir dvi savaites baliavojau ir geriau dar tuo metu buvau priklausoma nuo cigareciu siuo metu neberukau taipat turejau plauciu rentgena,apie vaikeli suzinojau beveik 3sav.Nemanau kad gims issigimes jeigu daugiau taip nebedarysi .Mum jau 18 sav greit bus 19 ir kolkas viskas gerai turim ir rankas ir kojas 4u.gif
Mano nuomone jeigu neivyksta savaiminis persileidimas iki tam tikro laiko vaisiui viskas gerai o jeigu pakenkiai nustoja vystytis.Zinau pora merginu kurios vartojo netgi ilga laika ir pagimde sveikus vaikus na po kolkas pfu pfu nerekomenduoju toliau gerti vartoti ar rukyti.o del leliaus pasilikimo arne tavo pasirinkimas mes mano nuomone negalim ta tema patart nes manau negrazu tokiai temai patarineti.Taigi mano nuomone pakolkas jam viskas gerai pas tave ,manau blogai buna kai buna ne bevaisius ir ima is taves medziagas dabar kaip zinau jis minta tryniu maiseliu tik besijormuoja.sekmes
Atsakyti
QUOTE(Tobi @ 2011 06 08, 19:52)
Baisu  blink.gif  sunku ką ir patarti, gyvybės žudyti tikrai nepatariu, juk kudykėlis nekaltas už Jūsų padarytas klaidas. Patarimas toks bandyti gal pasidaryti kokius tyrimus ir jei viskas gerai, lengvo  nestuke.gif  ir sveiko mažylio  4u.gif
O moras toks, kad kur Jūsų protas buvo kai tai darėt?

Na, matot, savarankiskas ir nepriklausomas gyvenimas, jokiu rupesciu ir isipareigojimu,todel baliai kasdien, jei buciau zinojusi kad esu nescia, ne uz ka taip ndaryciau, dabar negeriu nei laso, jokiu narkotiku zinoma,parukau tik kartais, kokia viena dvi i diena, nes negaliu taip is karto mesti.
Labi tikiuosi kad viskas bus gerai.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(elituke.20 @ 2011 06 09, 09:34)
Na, matot, savarankiskas ir nepriklausomas gyvenimas, jokiu rupesciu ir isipareigojimu,todel baliai kasdien, jei buciau zinojusi kad esu nescia, ne uz ka taip ndaryciau, dabar negeriu nei laso, jokiu narkotiku zinoma,parukau tik kartais, kokia viena dvi i diena, nes negaliu taip is karto mesti.

Linkiu, kad tiek Jums tiek būsimam vaikeliui viskas būtų gerai. O nusiraminimui papasakosiu vieną istorija. Viena moteris laukėsi leliuko ir visus 9mėn kaip kaminas rūkė ir ką vaikelis kuo sveikiausias gimė ir jam jau dabar 10m. Tad manau Jums viskas bus gerai, jei neivyks savaiminis persileidimas iki kokiu 9sav tada bus viskas čiki, nes iki tiek savaičių danžniausiai įvyksta persileidimai dėl galimų apsigimimų.
Sekmės 4u.gif
Atsakyti
ax.gif Aciu labai, tikiuosi viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tobi @ 2011 06 09, 08:14)
Linkiu, kad tiek Jums tiek būsimam vaikeliui viskas būtų gerai. O nusiraminimui papasakosiu vieną istorija. Viena moteris laukėsi leliuko ir visus 9mėn kaip kaminas rūkė ir ką vaikelis kuo sveikiausias gimė ir jam jau dabar 10m. Tad manau Jums viskas bus gerai, jei neivyks savaiminis persileidimas iki kokiu 9sav tada bus viskas čiki, nes iki tiek savaičių danžniausiai įvyksta persileidimai dėl galimų apsigimimų.
Sekmės  4u.gif

Negaliu net skaityt " rūkė 9 mėn.kaip kaminas ir leliukas sveikas". Na gal ir išsigimimų nebuvo ir ačiū dievui, bet sakyti, kad cigaretės nepadarė jokios žalos, tai aš tuo nuoširdžiai abejoju. Kaip vaikas koncentruoja dėmesį, kaip sekai mokintis, kokia imuninė sistema, kaip dirba širdelė ir t.t. Vieną moterį pažinojau, kuri didžiuodamasi sakė, kad rūkė 9 mėn ir pagimdė sveikus vaikus, bet kai paaiškėjo, vienas ištisai serga, kitam prastai sekasi mokintis, net labai ir visi turi problemas su širdim, nedidelias, bet vistiek... tad sakyti, kad nepadarė žalos, tai mažų mažiausiai naivu...
Asmeniškai smerkiu moteris, kurios būdamos nėščios ir tai žinodamos, dėl savo vaikų negali atsisakyti žalingų ne tik jai bet ir jos vaikui įpročių...
Ir mano nuomonės šiuo klausimu nepakeis niekas.
O dėl narkotikų ir vaikelio,tai turbūt visos forumietės palinkės tau gražaus ir sveiko vaikelio.O gimdyt ar ne, tai reikėtų ne tokį klausimą sau užduot. Reikėtų paklausti ar esi pasiruošus motinystei, ar sugebėsi būti atsakinga už savo vaiką ir juo rūpintis, atsisakydama tos laisvės, kuria taip džiaugeisi...
O nusprendus sulaukti savo stebūklėlio, linkiu stiprybės, kantrybės ir beribio džiaugsmo... 4u.gif
Atsakyti
Ir nestumo metu taure vyno,nemanau,kad cia kazkas baisaus...TAS MUSU SIUOLAIKINIS MAISTAS KENKIA DAUGIAU...
Atsakyti
QUOTE(elituke.20 @ 2011 06 09, 08:34)
Na, matot, savarankiskas ir nepriklausomas gyvenimas, jokiu rupesciu ir isipareigojimu,todel baliai kasdien, jei buciau zinojusi kad esu nescia, ne uz ka taip ndaryciau, dabar negeriu nei laso, jokiu narkotiku zinoma, parukau tik kartais, kokia viena dvi i diena, nes negaliu taip is karto mesti.

jei rupetu tavo lelius tau, tai mestum be jokiu "negaliu iskarto mesti'' doh.gif as nors nebuvau labai priklausoma nuo cigareciu, bet kai suzinojau, kad nestuke.gif meciau be jokiu klausimu ir minciu, kad as negaliu taip greit.. net ranka nekilo cigaretes imti i rankas ir nei menkiausio noro, nes leliukas man buvo svarbiau uz viska...

teko net prie gimdymo namu matyti moteris su didziausiais pilvais rukant... doh.gif man tai keista buvo, taciau med. sesute paaiskino, kad jos jau nebekreipia demesio, nes tos mamos, kurios vaikuciu laukia - niekada taip nedaro, o tos, kurios pasidaro vaikus girtos ir dar del pasalpos, tai tom vienodai ir sviecia schmoll.gif
Atsakyti
as taipat ta pacia diena meciau rukyti nors jau rukiau 4m po diena pakeli su puse ir gan stipsiu cigareciu ,dar bandziau po poros dienu parukyt bet nebesiruke kazkaip nejutau malonumo turbut mintis kad as jau ir uz kita atsakinga ne vien uz save moraliskai paveike.ir dabar labai dzaugiuosi kad nerukau ,ir pinigeliu daugiau atsirado ir rubai nebesmirda :)ir galbut cia ziema bronchitu tikiuosi nebesirgsiu nes neberukau 4u.gif
Atsakyti
Kazin, ar gali buti kazkas negerai mazyliui, jeigu tevelis buvo gerokai isgeres? Gi jo spermatozoidai tokiu atveju turetu buti ne visiskai sveiki. Del to as labai pergyvenu
Atsakyti
Na man apskritai yra labai negrazu rukanti moteris, o dar nescia, tai cia jau virsune...
as pati turejau rukancia motina, aisku ji kai laukesi neruke, bet pagimdzius ir toliau ruke, man visa gyvenima buvo ziauru ziuret i motina su cigarete, todel pati sau prisiekiau, kad mano vaikai to nematys.Dziaugiuosi, kad mane paveike butent taip motinos rukymas, deja mano broliai ir sesuo taip pat ruko, taigi...
Dabar turedama savo maziukus as juos netgi vengiu vesti pas savo tevus, nes ten viskas smirda tabaku, o ir mociute su cigarete rankose nera geras pavyzdys mano vaikams...Todel visoms rukancioms galiu patart pirmiausia pagalvot apie tai kaip jus atrodot vaiko akimis ziurint, as abejoju ar vaikui grazu matyt mama su cigarete rankoj...Tad as drasiai galiu sakyt, kad toms krios isteisu laukia ir yra pasirengusios viskam del savo mazyliu, jos nesuka galvos nei del cigareciu, nei del alkoholio, apskritai man net klausimo nebuvo galima ar ne...
Atsakyti