QUOTE(Auges @ 2010 03 23, 13:07)
Kruopa 12, ar atsisiuntėt GPM308 formos šabloną?
tikriausiai reikia ji irgi is naujo siustis, tik as jo nerandu, kurioj vietoj jis yra?
Jau radau, Aciu
QUOTE(Minerva @ 2010 03 23, 13:08)
Niekur nerandu atsakymo: o būtina tas pajamas išvis deklaruoti? Nei aš valstybės tarnyba, nei paskolą turiu, nei dar kas nors
kiek zinau nebutina, bet patikrinti deklaracija reiketu, nes visko gali buti, gali buti taip kad jus skolinga, ir jus reikes sumoketi
bet cia man rodos ir vmi kazkokias nesamones daro su tuo "duomenu nera"
su vyru dirbau toi pacioi imonei tai vyro visi duomenys yra o mano nera, kazkaip idomei cia
su vyru dirbau toi pacioi imonei tai vyro visi duomenys yra o mano nera, kazkaip idomei cia
QUOTE(ewile @ 2010 03 23, 13:13)
kiek zinau nebutina, bet patikrinti deklaracija reiketu, nes visko gali buti, gali buti taip kad jus skolinga, ir jus reikes sumoketi
Dėkui
Jau nujaučiu, kad reikės sumokėti PSD už pusę mėnesio, kai Darbo birža vėlavo įregistruoti...
Sveikos, turiu klausima , vyras praejusiais metais dirbo tik 5men. pora men pries tai buvo birzoj, kokia forma reik pildyti kad susigrazinti pinigelius, uz nepilnai isdirbtus metus? ar sudetinga tai padaryti naujokei?
aciu
aciu
QUOTE(Anecka @ 2010 03 23, 12:13)
Sveikos. 2002 metais baigiau Vilniaus kolegija. Gautas aukštasis neuniversitetinis išsilavinimas.
Dabar baigiu išlyginamas studijas, bus bakalauro diplomas.
Ar galiu už 2009 grąžinti pinigėlius. Nesuprantu, ka rašo VMI "Atkreipiame dėmesį, kad nuo 2009 metų neleidžiama atskaityti iš gyventojo apmokestinamųjų pajamų sumas, sumokėtas už profesinį mokymą ar studijas tuo atveju, jei juos baigus įgyjamas ne pirmas atitinkamas aukštasis išsilavinimas ir (ar) suteikiama ne pirma atitinkama kvalifikacija (taip pat ne pirmos doktorantūros ir ne pirmos meno aspirantūros studijos)".
Šiaip pirmas išsilavinimas aukštasis neuniversitetinis, nesuprantu.
Dabar baigiu išlyginamas studijas, bus bakalauro diplomas.
Ar galiu už 2009 grąžinti pinigėlius. Nesuprantu, ka rašo VMI "Atkreipiame dėmesį, kad nuo 2009 metų neleidžiama atskaityti iš gyventojo apmokestinamųjų pajamų sumas, sumokėtas už profesinį mokymą ar studijas tuo atveju, jei juos baigus įgyjamas ne pirmas atitinkamas aukštasis išsilavinimas ir (ar) suteikiama ne pirma atitinkama kvalifikacija (taip pat ne pirmos doktorantūros ir ne pirmos meno aspirantūros studijos)".
Šiaip pirmas išsilavinimas aukštasis neuniversitetinis, nesuprantu.
Grazins pinigeliu, nes mano ta pati situacija. Esu baigus kolegija, po to Universitete išlyginamasias studijas. Grazina uz pirma to lygio (pakopos) kur studijavai ar studijuoji islilavinima. Nes tavo atveju kiek supratau tai pirmasis universitetinis bakalauras. Jei studijuosi magistra ir uz ji grazins, bet jei studijuosi dar ir antra magistra ar antra universitetini bakalaura, tokiu atveju jau nebegrazins. Tikiuosi suprasit ka parasiau.
Be to as jau uzsideklaravau, pas mane viskas tvarkoj buvo. O pas vyra jokiu duomenu nera. ziauriai nervina
Na is visu seimos nariu yra tik man uzpildyta. Bet vistiek nieko nesuprantu Virsuje kabo raudonas sauktukas. Uzvedus pele ant jo raso tikrinti forma f7. Bet tai kur ja rasti?
QUOTE(Deimantilija @ 2010 03 23, 13:16)
bet cia man rodos ir vmi kazkokias nesamones daro su tuo "duomenu nera"
Tiesiog nespėjo sukelt.
Patikrinkit periodiškai, turėtų atsirast
QUOTE(Minerva @ 2010 03 23, 13:16)
Dėkui
Jau nujaučiu, kad reikės sumokėti PSD už pusę mėnesio, kai Darbo birža vėlavo įregistruoti...
Už pusę mėnesio mokėt nereikės
QUOTE(dikarikaa @ 2010 03 23, 13:25)
Sveikos, turiu klausima , vyras praejusiais metais dirbo tik 5men. pora men pries tai buvo birzoj, kokia forma reik pildyti kad susigrazinti pinigelius, uz nepilnai isdirbtus metus? ar sudetinga tai padaryti naujokei?
aciu
aciu
Forma GPM308.
Supildykit ir pasitikrinkit ar nereikės VMI ką nors sumokėti.